Dodaj do ulubionych

Opinie o 3 Lo

29.06.11, 18:34
Jakie są wasze opinie o 3 Lo (rzeszów) , a zwłaszcza o uczniach tej szkoły?
Więcej jest tej ''sympatycznej'' , ''normalnej'' młodzieży (tj. nie pali , nie pije , normalny wygląd , przeciętniaki , etc.) , czy wręcz przeciwnie ( zaczepia innych , pali , pije , jest wulgarna)?
Obserwuj wątek
    • Gość: ellosx Re: Opinie o 3 Lo IP: *.rzeszow.mm.pl 29.06.11, 20:52
      "Normalna" młodzież pali i pije. Jak tego nie robi to wiedz że coś się dzieje!
      • stemini08 Re: Opinie o 3 Lo 29.06.11, 21:00
        Gość portalu: ellosx napisał(a):

> "Normalna" młodzież pali i pije. Jak tego nie robi to wiedz że coś się dzieje!

Osobiście tego nie robię , i moje koleżanki także. A co do tematu: jest tam dużo takich? Pijących/Palących/Blachar/Dresiarzy? Wulgarnej młodzieży?
        • Gość: tata Re: Opinie o 3 Lo IP: *.play-internet.pl 29.06.11, 21:16
          mam bardzo dobrą opinię o stylu zarządzania tą szkołą przez obecnego dyrektora - pozyskiwanie środków unijnych na programy dla uczniów, kadra nauczycielska itd Tylko nie ufałbym w ich zapewnienia co do klas profilowych - językowych - bo to i za Piekarza i za obecnego Plizgi - ściema - brak dobrej kadry językowej - szczególnie w odniesieniu do języka angielskiego.
          Młodzież - za moich dzieciaków - konserwatywnie chowana młodzież, jeśli ktoś tam pali czy podpija - to się z tym nie 'afiszują"
          • stemini08 Re: Opinie o 3 Lo 29.06.11, 21:54
            Właśnie. Więcej tych afiszujących się czy nie? W sumie to aż tak nie przeszkadzają mi palący/pijący o ile , oczywiście , nie robią z tego wielkiego halo i szpanu. (No i nie zaczepiają innych , którzy tego nie robią).
    • Gość: laprincessa Re: Opinie o 3 Lo IP: *.rzeszow.hypnet.pl 06.08.13, 21:44
      Zgadzam się, że z językami tam, aj tak sobie, spodziewałam się czegoś więcej... Ludzie- tzn. uczniowie, są i ludzie szarzy, ginący w tłumie, ale także z charakterem i pomysłem na siebie, oryginalnym wyglądem. Tłum w szkole, można zginąć lub się w nim odnaleźć. Co do picia i palenia, nie ukrywając że to liceum, no to ba. Ale nie by się z tym 'afiszować', tzn. słyszy się, że i to i to w kibelku, no ale to wyjątki, więc spokojnie. Jak bym miała tu jeszcze raz pójść, to nje poszłabym, hahahah :)p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka