Dodaj do ulubionych

Jest przełom. Walter nie musi opuszczać hali

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.11, 08:53
Ku chwale ojczyzny!!! Generał Karol Walter Świerczewski, który się kulom nie kłaniał.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sportowiec Re: Jest przełom. Walter nie musi opuszczać hali IP: 194.126.210.* 20.10.11, 09:36
      Kluczowe jest tutaj 1 zdanie - sprawa została całkowicie zaniedbana przez samorząd miasta i prezydenta Rzeszowa !
      • Gość: nana Re: Jest przełom. Walter nie musi opuszczać hali IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.10.11, 10:08
        W tym momencie Ferenc powinien odejść. Stolica Innowacji, a jej prezydent nie potrafi poradzić sobie z klubem sportowym. Nie wiem jak to określić, bo słowo WSTYD jest za słabe.
    • Gość: Ninja Jest przełom. Walter nie musi opuszczać hali IP: *.play-internet.pl 20.10.11, 11:12
      A Chłodnicki, dalej szuka lokalu dla strzelców, bokserów....
    • Gość: Mieszkaniec Wstyd dla miasta IP: 194.126.210.* 20.10.11, 13:10
      Dwója dla prezydenta , który nie zrobił nic by pomóc młodzieży !
      • Gość: von Klotz Re: Wstyd dla miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 13:22
        "- Sprawa Waltera została zaniedbana całkowicie przez rzeszowski samorząd. Jestem jednak przekonany, że teraz uda się zapewnić młodym sportowcom odpowiednie warunki do trenowania - mówił na jednym ze spotkań poseł Rynasiewicz."

I to przez polityków którzy do każdych wyborów szli jako ci co "wspierają" sport dzieci i młodzieży... Ferenc... Niewczas...
    • dr_psychol Jest przełom. Walter nie musi opuszczać hali 20.10.11, 16:21
      Tacy duzi, a tacy naiwni. Nie wiecie jak naprawdę było.
      Kilka dni temu osobiście widziałem, czarnego mercedesa na rzeszowskich numerach, parkującego przed gmachem Ministerstwa Obrony Narodowej. Nie muszę chyba pisać kto nim przyjechał, i w jakiej sprawie...
      Dla uściślenia dodam, że merol zaparkował w bramie wjazdowej MON, a kierowca włączywszy awaryjne, z uśmiechem rzucił strażnikowi - poczekacie... na nogach mam zapieprzać?
      Po usłyszeniu ściśle tajnego hasła, stojący na warcie żołnierz, oddał tajemniczemu kierowcy honory oraz kał w resortowe kalesony.
      Nie wiecie nawet co Stolica Innowacji może w Warszawce.
      Krytykować kazdy potrafi, ale załatwić coś konkretnego, tylko jeden człowiek.
      • wadwzr Re: Jest przełom. Walter nie musi opuszczać hali 20.10.11, 17:12
        "Nie muszę chyba pisać kto nim przyjechał, i w jakiej sprawie..."

Nie musisz, to jasne jest jak słoneczko Podkarpacia. Zresztą samo się rozumie że to Top Secret - "Przed przeczytaniem spalić!".

Ależ On ma znajomości, no taką sprawę trudną załatwić... no... no. Toż on prawie jak jakiś Superman, Batman, czy jakiś inny Super Hero...
      • mata_kari Re: Jest przełom. Walter nie musi opuszczać hali 21.10.11, 09:01
        :-)))))
    • Gość: Kazek Jest przełom, Tadek musi opuścić Rzeszów ! IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.11, 18:49
      To wstyd dla tak dużego miasta , że taki dziadowski prezydent udaje że rządzi Rzeszowem
      • Gość: ŁOLTER Re: Jest przełom, Tadek musi opuścić Rzeszów ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.11, 07:56
        Może go zastąpisz, łachu?
        • Gość: Kazek Re: Jest przełom, Tadek musi opuścić Rzeszów ! IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.11, 18:13
          Łolter jesteś wielki , a twój mały nie - masz kompleksy tak samo jak twój ted prezydent
    • Gość: a Jest przełom. Walter nie musi opuszczać hali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 18:29
      No ja nie wiem, czy wiceminister tu wystarczy. Lepiej było iść do ministra, albo od razu do NATO.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka