Dodaj do ulubionych

Szanse na tytuł Stolicy Iluminacji rosną

IP: *.brammer.pl 09.01.12, 12:25
Tak, wygraliśmy. Kosztem ponad 700 tys złotych wygraliśmy z takimi metropoliami jak Przemyśl i Jasło. Naprawdę nieźle. Tylko, że to był I etap na poziomie województwa, drugi, który trwa do 16 stycznia nie wygląda już tak kolorowo. W tym momencie mamy 7 pozycję z wynikiem 5.39%, marnie to wygląda przy takim Szczecinie, który już teraz ma 24,40% poparcia. Zresztą aktualnie bije nas Łomża, czy Bielsko Biała... Głosujcie: swiecsie.pl/miasta/. Może choć w ten sposób zrekompensujemy sobie te 700 tys podarowane firmie, która zawsze wygrywa wszystkie sztuczne przetargi na oświetlenie świąteczne...
Obserwuj wątek
    • Gość: ff Szanse na tytuł Stolicy Iluminacji rosną IP: *.res.pl 09.01.12, 12:28
      Nie będę głosował bo jestem przeciwnikiem wydawania takich pieniędzy na oswietlenie w dobie kiedy inne miasta oszczędzają - nie czas na to - ludzie nie mają co jeść a urzędnicy z ich pieniędzy kupuja sobie dyplomy
    • kmdr_rohan Bracia Iluminaci! 09.01.12, 12:39
      A Tadeusz to z zakonu Iluminatów Bawarskich czy Awiniońskich?
      A dla wydających pieniądze na światełka - mam hasło.
      Dziś swiecimy światełkami, jutro gołą d..ą!
      • Gość: Felicjan Dulski Re: Bracia Iluminaci! IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 09.01.12, 15:59
        Oj, coś mi się wydaje, że niedługo nocą załomocą i w oczy przyświecą watami!!

A miasto w tym sezonie jakieś przygaszone.
    • Gość: Ika Przemyśl wprowadza w magię świąt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 13:03
      Zapraszam do Przemyśla.Co prawda światełka nie świecą tak jasno jak w Rzeszowie.

Tylko o wiele cieplej.Oswietlenie jest tak pomyslane,ze nie jest agresywne ale podkreślające magię świąt.
      Na konkursach naszemu miastu tego typu nie zależy.
      Zrobiono to co najważniejsze.
      Oświetlenie miasta wprowadza w magię świąt i świętowania.

Najlepiej przyjechać i zobaczyć nie tylko światełka ale urokliwy o każdej porze roku Przemyśl.
      Nawet aura tak nieprzychylna o tej porze roku nie odbiera uroku miasta.
    • mata_kari Szanse na tytuł Stolicy Iluminacji rosną? [ZDJĘ... 09.01.12, 13:19
      Faktycznie, duzo to daje. Tabuny turystów przyjejżdżają podziwiać świetlne kulfony na latarniach a wszystkie polskie media prześcigają się w podawaniu tej arcyważnej infromacji :-)))))))))))))
    • Gość: Wsiowy Szanse na tytuł Stolicy Iluminacji rosną? [ZDJĘ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 16:15
      Zaproponowałem moim przyjaciołom by wieczorem zrobić sobie frajdę i pojechac podziwiać światełka do Rzeszowa.Nie dość ,że mnie wyśmiali to jeszcze powiedzieli ,że jak się dalej tak będę wygłupiał to wieczorem nie widzą mnie w pabie.A jutro pilna wizyta u psychiatrii.

A właśnie odnotowano jakiś przypadek podziwiania swiatełek z poza Rzeszowa.
    • Gość: Stop... Szanse na tytuł Stolicy Iluminacji rosną? [ZDJĘ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 14:15
      "Złota Żarówka 2011" dla I Iluminatora "Stolicy Imitacji". Nie czekając na wyniki ogólnopolskiego konkursu na najpienkniejszom stolicę iluminacji serwujemy własną nagrodę, bo nie wątpimy że nasze jest najpienkniejsze i drogo opłacone.
      • Gość: . Re: Szanse na tytuł Stolicy Iluminacji rosną? [ZD IP: 91.223.175.* 10.01.12, 14:33
        Podstawa uszczerbana, nie ma złotej tabliczki z napisem "Tadkowi za oświeceniowe zasługi jego".

Do luftu z takom nagrodom....
        • kmdr_rohan Przesadzasz. 10.01.12, 14:42
          Piękna w swej prostocie.
          I jakaż maestria wykonania!
          W końcu jaki laureat - taka nagroda!
          • Gość: Stop... Re: Przesadzasz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 15:15
            Cóż, jedynie taką "żarówkę" mieliśmy pod ręką, a że głód nagród w "narodzie" wielki, to przyznaliśmy bez zwłoki to co było. Spróbujemy się poprawić na przyszłość :) A worek z nagrodami dopiero się rozwiązał, przypomnę wcześniejsze:
            Pinokio 2011

i Puchar za zajęcie pierwszego miejsca.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka