Dodaj do ulubionych

Czy Tomczyk i Pipała dali dupy?

IP: *.rzeszow.mm.pl 08.06.04, 10:09
Według wiarygodnych źródeł Podkulski chce otworzyć gazetę na bazie
redaktorów "Super Nowości" Marka Tomczyka i Krzysztofa Pipały. Dotychczasowi
oszołomi Oraczewskiego mają podobno już dość swojego pryncypała? Istnieje też
wersja, że chcą zmusić Oraczewskiego do sprzedania gazety Podkulskiemu. Do
takich kroków zarówno Tomczyka jak i Pipałe przymusza super oszołom
Rzeszowa,radny Kaszimierz Greń. Bardzo poważnie myśli o pójściu w posły, albo
o objęciu schedy po Ferencu w Ratuszu. Stanowisko prezesa piłki nożnej i
awanse do PZPN już mu nie wystarczają. Ale będzie kabaret z gazetą
Podkulskiego?!...
Obserwuj wątek
    • Gość: zzz Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.04, 10:18
      greń się nadaje na pastwisko a nie na posła,
      • Gość: KLEJ Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.man.rsk.pl 08.06.04, 10:32
        takie informacje tylko utwierdzają mnie w przekonaniu ,że nasz piękny region
        bardziej przypomina okolice Irkucka bądz Kamczatki niżeli choćby wschodnie
        regiony Niemiec ...

oligarchowie i całe chmary tępych sukinsynów z czerwonym rodowodem aparatczyka
        tfu ...

Greń ?
        Chodzi o tego burdeltatusia ?
        ŻENADA
      • Gość: dziurma Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.spektrum.sih.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 20:35
        Ale czy to zmieni nas stosunek do brudasów umysłowych, jakimi są
        lokalni "gryzipiórkowie"
        Nawet ich zachowanie w kwestii kultury osobistej zostawia wiele do życzenia.
        Wystarczy być świadkiem ich zachowania podczas imprez gdzie jest "stół
        szwedzki" Totalny "Bareja", zero , zero i wstyd.
        Wszyscy stosownie do sytuacji - dopowiedni strój - a tu 'BURAK",odrapany ciuch -
        wzbudza zachwyt lokalnych politycznych miernot.
    • Gość: Stiepan Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.rzeszow.mm.pl 08.06.04, 14:33
      To by się nawet zgadzało, w końcu Tomczyk nagle przestał być naczelnym SN.
      Pipała jednak wciąż się tam produkuje.
      • Gość: klej Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.man.rsk.pl 08.06.04, 18:48
        pipała to niezły błazen ,akcje typu kopiuj/wklej wieści z onetu to dla tego
        pseudoredaktorzyny norma :-)

zielonego pojecia o sporcie nie ma
        • Gość: Ceres Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.rzeszow.mm.pl 08.06.04, 21:54
          Dziękuję Wam za konkretność! Po puszczeniu tego meila, zadzwonił do mnie gość,
          który wyczuł, że jestem autorem. Powiedział, że Pipała się wycofał, bo
          przestraszony Oraczewski jemu i kilku innym, dał podwyżki. To przynajmniej w
          tym Podkulski dał możliwośc zdobycia niektórym dziennikarzynom trochę forsy.
          Ale powiedział też, że Pipała - rzecznik prasowy Grenia w piłce nożnej - dostał
          zakaz odchodzenia z "Super Nowości"?... Ten Greń jest niesamowity! Mówi, że ma
          także Tomczyka w kieszeni, to opanuje następna gazetę w Rzeszowie. Ma to o tyle
          uzasadnienie, że Podkulski chce zacząć od prasy typowo rzeszowskiej, a o to
          właśnie chodzi Greniowi. Macie racje i pierdolić to wszystko: to gorsze od
          Kamczatki! Ale, co zrobić jak nasza rzeszowska prasa jest sprzedajna, jak
          tirówki... Ciekawy jestem, czy pojawi się ktoś, kto nie da się kupić radnemu
          Greniowi? To fakt, że nie nadaje sie nawet na pastwisko, ale posłem zostanie,
          bo jak opanuje także nową gazetę, ludzie uwierzą we wszystko!
          Cześć! Jak coś będę więcej wiedział, dam znać. Wy też spóbujcie popytać
          znajomych, bo w końcu Rzeszów to nie Nowy York. Ale kabaret znacznie większy,
          więc przynajmniej się pośmiejemy. Tylko komu jest do śmiechu?
          • Gość: Abrakadabr Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.rzeszow.mm.pl 09.06.04, 21:02
            Diabli wiedzą - w dzisiejszych SN Pipa nie spłodził nawet jednej krótkiej
            notki. Tak więc chyba go tam już nie ma.
            • ajgon Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? 10.06.04, 23:09
              Gość portalu: Abrakadabr napisał(a):

> Diabli wiedzą - w dzisiejszych SN Pipa nie spłodził nawet jednej krótkiej
              > notki. Tak więc chyba go tam już nie ma.

To chyba się lekko zdziwisz. Spójrz na aktualną stopke redakcyjną. Wogóle to
              mam wrażenie, ze trzech panów nadających z tego samego IP to chyba jedna osoba,
              w doda
              • ajgon Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? 10.06.04, 23:12
                A tak a propos. Czy przypadkiem kolega Ceres vel dwa inne pseudonimy to
                przypadkiem nie kolega W.Z. zwany pieszczotliwie "Pulpetem" bądz innym miesnym
                przysmakiem? Aha wiem Kotletem!
                • Gość: Ceres Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.rzeszow.mm.pl 11.06.04, 08:17
                  Mylisz się Kolego Pipało lub jego Pało. Nie jestem WZ, o kotlecie nigdy nie
                  słyszałem. A gdybyś był trochę bystrzejszy, zauważałyłbyś, że nie ma Ceresa i
                  jego vel dwóch innych pseudonimów. Chyba, żeby twoj WZ kotlet nadwał co
                  najmniej z trzech różnych komputerów. Szukaj więc, gdzie indziej przecieków. A
                  ja Ci powiem, że jestem za zbyt dobrze poinformowany, aby spełniać tę rolę,
                  którą mi przypisujesz. Gazeta Podkulskiego rusza we wrześniu. W imieniu byłego
                  milicjanta z Jasła, rolę wydawcy pełnił będzie jeszcze do niedawna przyjaciel
                  Oraczedwskiego, niejaki Paśko. Dlatego Oracz wpadł w panikę i dał kilku ludziom
                  podwyżkę. Tomczyk, który wyciągnął jednak swoich z SN, kusi jeszcze Pipałę,
                  robiąc mu pałę... Dałem ci niezła zagadkę, co nie? Szukaj dalej swojego
                  kotleta - WZ. Powodzenia!!!
                  • Gość: klej Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.man.rsk.pl 11.06.04, 11:20
                    Tomczyk idealny na dzisiejsze czasy niezrównane w poszukiwaniu sensacji
                    intelektualne zero .
                    • Gość: Ceres Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.rzeszow.mm.pl 11.06.04, 12:22
                      Widzisz ajgon, czyli Pipało Pało, jak wpadłeś we własne sidła?! W Boże Ciało po
                      godzinie 23 wysyłasz na internet buńczuczne zapowiedzi, aby przeczytać stopkę
                      w "Super Nowościach" i przekonać się, co do dalszych swoich losów, czyli
                      Krzysztofa Pipały. Do tego czasu, czyli w numerze z 9-10 czerwca w stopce po
                      naczelnego jest Waldemar Trawka. Kupujemy "SN" w piątek i co widzimy. Po
                      naczelnym jest Krzysztof Pipała!!! Tylko ty mogłeś o tym wiedzieć, bo nikt nie
                      widział twojej zasaranej gazety w Boże Ciało o 23! A więc okazuje się, że
                      przestraszony Oraczewski nawet ciebie Pipało Pało zrobił po. naczelnym. To
                      bardzo dobrze wróży Oraczewskiemu i SN, tak trzymać dalej! Ale Pipało Pało, to
                      nie wszystko, co mam dla ciebie. Teraz jestem bogatszy o to, czego nie
                      wiedziałem jeszcze przed kilkoma godzinami. Tym, co cię tak zdenerwowało, a
                      przede wszystkim twojego szefa radnego Kazia Grenia, jest osoba dziennikarza WZ
                      z Gazety Wyborczej i Radia "Rzeszów". Sęk w tym, że jest on śmiertelnym wrogiem
                      niejakiego radnego kondoma Grenia, (bo tak go WZ nazywa), którego ty jesteś
                      rzecznikiem prasowym. Zdenerwowało was to, że przypadkowo wpadłem na ślad
                      kupowania przez Grenia całej rzeszowskiej prasy. On, czyli WZ, jak go nazwałeś
                      kotlet, już w Wyborczej nie pisze. Jeżeli ty zostaniesz naczelnym w SN, a
                      Tomczyk u Podkulskiego, Greniowi już nikt w prasie nie podskoczy. I o to Pipało
                      Pało cała twoja i Greniowa tajemnica! Gdybyś był trochę cierpliwy i mniej
                      pyszny w swej chełpliwości, nie dawałbyś anonsu do internetu prosto z redakcji
                      SN o 23 z minutami! Żegnaj rzeczniku radnego Grenia! A do WZ to ci jeszcze
                      bardzo, bardzo daleko...
                      • xgor Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? 11.06.04, 19:38
                        Zadna roznica "Gazeta Rzeszowska" ( chyba tak ma sie ten twor nazywac??) to
                        bedzie Super Nowości bis a nie oszukujmy sie nie ma miejsca dla trzech
                        dziennikow regionalnych wiec pewnie jedna padnie w cholere tak szybko jak sie
                        da i na pewno nie bedą to Nowiny, najpredzej pewnie GR bo do nowego trudno sie
                        przekonac no chyba ze to bedzie rzeszowska wersja Faktu, ale o to nikogo w tym
                        miescie nie podejrzewam
                      • Gość: Abrakadabr Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.rzeszow.mm.pl 12.06.04, 10:36
                        Pipa chcę cie zapewnić, że ja to ja i żadnego Ceresa nie znam, choć żałuję bo
                        gość jest dobrze zorientowany co jak widac przeraziło cie do tego stopnia że aż
                        dałeś głos na naszym skromnym forum. Zawsze byłeś błaznem Pipa. Czasem cię
                        czytam bo jest tam u ciebie dużo humoru. Problem w tym, że śmieszny jesteś
                        najczęściej w sposób niezamierzony.
                        • Gość: Ceres Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.rzeszow.mm.pl 12.06.04, 20:32
                          Dziekuję Ci Przyjacielu, jeżeli tak Cię mogę nazywać? Tylko musisz zrozumieć, z
                          kim mamy do czynienia. Pipała Pała czy Pipa, jak go nazywasz, to karierowicz,
                          któremu wszystko jedno komu służy. Grunt, aby był szmal! Upatruje we wszystkim
                          spisek, chroniąc swojego ganstera Grenia. On sądzi, że Ty i ja oraz ktoś tam
                          jeszcze, to jednak i ta sama osoba. Ta tępota nie jest w stanie porównąć nawet
                          tego, z jakich komputerów nadawane są te meile. Wyłożył się przez próżność, bo
                          chciał aby wszyscy czytali, że został po. naczelnym! Teraz widać jak na dłoni,
                          jak się ludzie dobierają. Pipała z Greniem to tandem, a w dodatku pod
                          protektoratem Tomczyka. Teraz Oraczewski zbiera to, co zasiał. Podkulski też
                          będzie zbierał, ale tam, zdaje się, że chodzi o pranie brudnych pieniędzy.
                          Gazeta do której bez przerwy trzeba sporo dopłacać, świetnie się do tego
                          nadaje! Ponieważ "Nowiny" i "Wyborcza" też mają swoje interesy, nastał czas
                          Pipałów, Tomczyków i Greniów. Rzygać się chce! Ale dziękuję Ci za niezależność
                          i uczciwość. Szkoda, że nie jesteś dziennikarzem, bo ja bym się do tej pracy
                          nie nadawał...
                          • Gość: Abrakadabr Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.rzeszow.mm.pl 12.06.04, 22:03
                            Z takim źródłami informacji to jak najbardziej pomyśl o dziennikarstwie.
                            Radzę Ci: wal z tematem do "Nowin", oni na bank będą się chcieli odegrać na SN
                            za ich publikacje o złowrogich wydawcach "Nowin" z Norwegii. Bo Norweg niedobry
                            jest bardzo, lepsza nasza hochsztaplerka pokroju Grenia albo Podkulskiego. To
                            fakt, że szulerzy, ale za to Polacy!
                      • marianku1 Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? 13.06.04, 10:57
                        To nie K. Pipała pisał tego posta. Jest na to zbyt inteligentny. Osoba, która
                        to zrobiła pracowała i pracuje w SN, a do Podkulskiego się nie wybiera. Za
                        lizanie tyłka dostała parę groszy więcej i liże tyłek dalej, bo ma nadzieję na
                        kolejny awans.
                        Pzdr dla wazeliniarza ;-)
                  • Gość: eee Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 19:29
                    Z tego co piszesz wynika że jesteś nieźle poinformowany - wiec musisz czaić sie
                    albo z jednej albo z drugiej strony barykady... Skąd u Ciebie tyle
                    frustracji??? - może Tobie nikt nie zaoferował podwyżki??? Jeśli jesteś
                    przydupasem O. albo innego b. milicjanta z Jasła - tylko współczuć... A
                    krytykować i wylewac żłóć jest zawsze najłatwiej... (wsszak to polska
                    specjalność wyssana z mlekiem matki)
                    A tak poza tym obiektywizm dziennikarski przynajmniej na Podkarpaciu to mit...
                    Zawsze była ważniejsza linia programowa gazety...
            • Gość: xxl Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 22:38
              ........
              • Gość: ooo Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 23:10
                napawawają te dysputy lękiem, dobrze,ze takie formum jest, to można co nieco
                się dowiedzieć i wymienić opinie,
                mamy zatem prasową grupę trzymającą władzę, niepokojące jest to, że taki greń
                plus paru innych kolesi mających bardzo mierne kompetencje, chce tworzyć sobie
                pablicyty, oni są dobrzy do wydawania gazetki zakładowej, taki poziom mają
                superowości jak też nowuiny,
                iale wiadome, jacy ludzie, takie gazety, ale czy podkarpacki lud potrzebuje
                więcej, mógłby zeń zrezygnować,
                co by nie powiedzieć o wyborczej, jedynie ona stara się trzymać fason, tutaj
                łapy grenia i spólki nie sięgają,
                • Gość: Ceres Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.rzeszow.mm.pl 13.06.04, 10:55
                  Jesteś, niestety w błędzie. Przezytaj sobie moja pierwszą wypowiedź. Wyborcza
                  zaczęłą od rewelacji z wykształceniem Grenia i jak skończyła?... Nieprzypadkowo
                  jest blisko rozwalenia i rządzi nią Kraków. Jest ona na usługach Ferenca, a
                  Ferenc i Greń to jedno i to samo. Do dziennikarstwa się nie nadaję, bo nie mam
                  a sobą żadnego lobby. Czy nie zauważyliście, że ci nasi pismacy muszą komuś
                  służyć. Dla nich czytelnicy to ciemna masa, a ważny jest ten, kto daje forsę!
                  • Gość: ooo Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.04, 14:09
                    nie wiem za bardzo o co się rozchodzi z wykształceniem grania, ale pewnie to
                    jest kwestia, gdzie on sobie papier załatwi, a nie intelektualne kompetencje,
                    bo tych nie będzie mógł sobie przyswoić, na mój nos papier dostanie w tyczynie,
                    tam wszystkim politrukom dają je,
                    to, że pismacy komuś muszą czy też służą to normalka,ale że takim miernotom, to
                    jest skandaliczne, wniosek taki, że czerwona pajęczyna opanowała cały ten
                    rzeszówek i zawsze będzie tak, że będą pisać to co im pasuje.
                    • Gość: Ceres Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.rzeszow.mm.pl 13.06.04, 21:07
                      Marianku 1. Jeżeli twierdzisz, że Pipała jest zbyt inteligentny na napisanie
                      wiadomości o tym, że został po. naczelnego, to znaczy, że jesteś nim samym!
                      Sorry, ale to jego styl, te słowa: "zdziwisz się, jak zobaczysz stopkę SN"...
                      Próbujesz go wybielić i przy okazji, znowu się wkopujesz! Ja zagrałem, via
                      bank, pisząc, że on po 23 w Boże Ciało wysłał wiadomośc na forum z komputera
                      redakcyjnego. Mógł przecież to uczynić z domowego sprzętu?!... A ty wplątałeś w
                      obronę Pipałę Bogu Ducha winną osobę. Tak więc Pało Pipało znowu ci nie wyszło!
                      Ponieważ wyjeżdżam na dłuższy czas poza granice kraju, pozostawiam cię bacznej
                      uwadze pozostałych użytkowników. Jeżeli spróbujesz w tym czasie znowu czymś
                      zabłysnąć, skończę cię, jak wrócę. Kiedy wrócę? Tego jeszcze sam nie wiem, bo
                      być może złapie pracę za Oceanem. Pozdrowiania!!!
              • marianku1 Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? 14.06.04, 20:48
                ajgon (vel sajgon) ile dostałeś za lizanie tyłka RO ?? uważaj bo od słodkiego
                psują się zęby
                pzdr dla wazeliniarza
                • Gość: Ceres Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.rzeszow.mm.pl 15.06.04, 08:06
                  Marianku 1. Koniecznie chcesz wybielić siebie, czy Pałę Pipałę? Przecież On?-
                  Ty? - też lizaliście homoseksualną dupę Oraczewskiego przez lata...
    • Gość: dziurma Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.spektrum.sih.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 11:50
      No panowie i panie, wasza brać dzienikarska jest godna pożałowania.
      Jesteście wszyscy brudasami umysłowymi.
      Wszyscy dążycie do prawdy - pod warunkiem, że jest wygodna dla waszych szefów.
      Oceniacie innych, a sami w imię fałszywie pojętej sprawiedliwości i prawdy,
      łżecie jak psy /przepraszam pieski/.
      • Gość: Observ Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.enformatic.pl 20.06.04, 18:45
        Nie ma nigdzie w kraju gazety regionalnej,która by poruszała tematy niewygodne
        dla lokalnych klik, sprawujących tam faktyczne rządy.Dziennikarz też człowiek i
        musi żyć oraz utrzymać rodzinę.Niepokorni na oczach bezczynnych czytelników
        zostają karani i bezczelnie wyrzucani na bruk,czasami przy pomocy likalnych
        sądów.Takie są smutne realia życia w Polsce gminno-powiatowej.Dlatego w
        gazetach lokalnych lepiej i bezpieczniej pisać o sprawach,które nie podobają
        się władcom i ich przydupasom.Więcej swobody mają dziennikarze gazet
        ogólnopolskich.Ci zależa od naczelnych w redakcjach.Czy piszą o wszystkim? To
        widać.
        • Gość: Lewy Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.rzeszow.mm.pl 22.06.04, 11:09
          Dziennikarz też człowiek, ale nikt nmu nie wybierał zawodu. Z tego, co wiem,
          całe tabuny młodych ludzi przewija się przez różne redakcje, pragnąc zostać
          mistrzami pióra. Jak nie chcą pisac prawdy, niech od razu idą do gangserskich
          pism Oraczewskiego czy Podkulskiego. Ale dla dziennikarzy Wyborzej czy Nowin,
          nie ma żadnego usprawiedliwienia! Jedni mają za sobą tradycję, a ci pierwsi
          pieniądze Michnika i spółki. Więc nie powinni wzorem Pipałów, sprzedawać się
          Greniom i im podobnym!
    • Gość: dziurma Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.spektrum.sih.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 20:41
      Ale czy to zmieni nas stosunek do brudasów umysłowych, jakimi są
      lokalni "gryzipiórkowie"
      Nawet ich zachowanie w kwestii kultury osobistej zostawia wiele do życzenia.
      Wystarczy być świadkiem ich zachowania podczas imprez gdzie jest "stół
      szwedzki" Totalny "Bareja", zero , zero i wstyd.
      Wszyscy stosownie do sytuacji - dopowiedni strój - a tu 'BURAK",odrapany ciuch -
      wzbudza zachwyt lokalnych politycznych miernot.

• Gość: Szafir Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.rzeszow.mm.pl 30.06.04, 09:34
        Ceres, niestety, miał rację. Pipała został naczelnym "Super Nowości"!!! To
        całkowita degrenolada i upadek rzeszowskiej prasy! Przestraszony pedał
        Oraczewski nie wie, że są dziennikarze z prawdziwego zdarzenia. Ale dla
        prowadzenia dalej brudnych interesów mianuje matoła Pipałe naczelnym. Koszmar,
        ale można z niego wybrnąc. Przestać kupować i czytać szmatławca "Super
        Nowśoci".
        • Gość: Normalny Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 30.06.04, 18:39
          Mam pytanie. W czym wy jestescie lepsi od tych na których piszecie ? Dwóch
          poważnych facetów a wyzywają się jak dzieci na internecie ...

Spotkajcie się na żywo i dajcie sobie po razie i po frytkach :) A nie na necie
          sie wyzywają od Pał, kotletów itp. I jak tutaj ma być normalnie?:)

Pozdrawiam
    • Gość: Ola Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 30.06.04, 19:24
      Prawda jest taka, że z tym Romanem O. nie da się pracować. Uciekli z tej gazety
      najlepsi - co widać na stronach. Czytać się tego nie da. Oglądać też nie. I
      jeszcze te chore rankingi i słupki, że niby to Nowiny są gorsze. Tego to już
      nawet komentować nie można. A z SN uciekli prawie wszyscy. Ciekawe kto zgasi
      światło i zamkinie drzwi? Będzie ktoś taki? Roman może TY? Najwyższa pora!!!
      • Gość: Tomek Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.rzeszow.mm.pl 03.07.04, 19:32
        Ola. Roman O., to tchórz. Przecież Pipała został po to, aby być hamulcowym.
        Tomczyk czeka na niego u Podkulskiego. Gdyby Oraczewski poważnie myślał o
        uratowaniu gazety, nie mianowałbym pod strachem nieszczęsnego Pipałę na
        naczelnego. W Rzeszowie, aż roi się od od dobrych dziennikarzy, którzy mogliby
        pokierować "Super Nowościami". Tu chyba chodzi o to, że Oraczewski potrzebuje
        uległych, a nie fachowców. Tylko ci pierwsi gwarantują dalsze pranie brudnych
        pieniędzy, bo przecież Roman O. jest dyletantem. Tylko dyletant może pozwolić
        sobie na przekazanie gazety takiej miernocie, jak Pipała!
    • Gość: A bo co Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? IP: *.spektrum.sih.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 21:22
      Poczytałem wpociny dziennikarskie i doszedłem do wniosku, że jesteście
      śmierdzącymi gnojami.
      Do dzisiejszego dnia myślałem, że dziennikarze są chociaż po części tak uczciwi
      jak to wymagają od innych. Wstyd !!! pewna grupa bez czci i honoru sama będąc
      mniej niż zero ocenia innych.
      Od dzisiaj żadnego szmatławca nie kupię poczynając od SN , Nowiny , kończąc na
      Wyborczej.
      Jeżeli właściciele czasopism mają takich gnoi mieniących się dziennikarzami, to
      tylko współczuć.
      • ob.ser.wat.orka Re: Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? 14.07.04, 01:24
        Gość portalu: A bo co napisał(a):

> Poczytałem wpociny dziennikarskie i doszedłem do wniosku, że jesteście
        > śmierdzącymi gnojami.
        > Do dzisiejszego dnia myślałem, że dziennikarze są chociaż po części tak
        uczciwi
        >
        > jak to wymagają od innych. Wstyd !!! pewna grupa bez czci i honoru sama będąc
        > mniej niż zero ocenia innych.
        > Od dzisiaj żadnego szmatławca nie kupię poczynając od SN , Nowiny , kończąc
        na
        > Wyborczej.
        > Jeżeli właściciele czasopism mają takich gnoi mieniących się dziennikarzami,
        to
        >
        > tylko współczuć.

Wzruszyła mnie Twoja naiwność do łez.
        Zresztą czytając ten wątek kilkukrotnie łzy cisnęły mi się do oczu - ze śmiechu.
        Koledzy "dziennikarze" się nie lubią i przerzucając się inwektywami
        doinformowują internautów "jakie-też-to" zakulisowe rozgrywki zachodzą "na
        rynku prasowym Podkarpacia" (bo mnie rozwali ze śmiechu). Kwiat
        dziennikarstwa :))) SuperStraszności i jego mutanty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka