goniacy.pielegniarz 05.05.05, 22:01 A także Dudek i Paczkowski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: Lech Wałęsa gościem u Lisa 05.05.05, 22:42 Kolejny raz się przekonałam, że Wałęsie publiczne występy szkodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum A OD KIEDY TO KASIU POZWALASZ SOBIE LISA OGLADAC 05.05.05, 22:53 Przeciez Lis jest be za Bronka! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz BO TY NIE CHCESZ ŻADNEGO PROGRAMU ROBIĆ 05.05.05, 23:27 Przyjechałbyś do Polski, pokazał, jak się robi takie rzeczy, a nie tylko stukał zza wielkiej wody. Porwałbyś naród, a my odwdzięczylibyśmy się poparciem jeszcze większym niż ma u nas Bush. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: BO TY NIE CHCESZ ŻADNEGO PROGRAMU ROBIĆ 05.05.05, 23:31 goniacy.pielegniarz napisał: > Przyjechałbyś do Polski, pokazał, jak się robi takie rzeczy, a nie tylko stukał > zza wielkiej wody. Porwałbyś naród, a my odwdzięczylibyśmy się poparciem >jeszcze większym niż ma u nas Bush. Ja juz doswiadczylem waszego poparcia i jade do Milford. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Lech Wałęsa gościem u Lisa 05.05.05, 23:20 kataryna.kataryna napisała: > Kolejny raz się przekonałam, że Wałęsie publiczne występy szkodzą. > Niestety nie mogłam śledzić programu całe czas i nie wiem jak się zaczęło. Opowiedzcie jak było na początku:) Wałęsa się nie wybronił, moim zdaniem, z zarzutu niezrobienia porządku na samym początku. Opowiadał o żonie i dzieciach i nieprzyjaznym środowisku - trochę to bez sensu było. Zwłaszcza, że próbowano coś zrobić a on to uniemożliwił. Na dodatek Dudek wyraźnie powiedział, że esbecja była cięzko przestraszna i spodziewała się jakichś posunięć. I teraz mamy galimatias. Paczkowski bardzo łagodnie naszą ikonę narodową traktował:) Czy było mówione o tych donosach, które się znalazły w Gdańsku? O tym już nawet w TVN24 mówiono (i o zakzie druku w Arcanach) a tu nic? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Lech Wałęsa gościem u Lisa 05.05.05, 23:42 A ja skakałem z programu na program, bo oglądałem też debatę Durczoka. W sumie było miło. Mówię o Debacie. A co do Lisa, to Kataryna ma rację. Wałęsa jak się pokaże w TV, zwłaszcza obok ludzi, którzy potrafią wyartykułować swoją myśl, to aż przykro patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Lech Wałęsa gościem u Lisa 05.05.05, 23:55 goniacy.pielegniarz napisał: > A ja skakałem z programu na program, bo oglądałem też debatę Durczoka. W sumie > było miło. Mówię o Debacie. A co do Lisa, to Kataryna ma rację. Wałęsa jak się > pokaże w TV, zwłaszcza obok ludzi, którzy potrafią wyartykułować swoją myśl, >to aż przykro patrzeć. On zawsze taki byl. Odpowiedz Link Zgłoś
terraincognita Wideo za grosze (niemal) 05.05.05, 23:55 Wideo mozna w komisach nabyc dziś za grosze. Po co skakac z programu na program,kiedy mozna nagrać jeden a drugi oglądac na zywo? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Lech Wałęsa gościem u Lisa 05.05.05, 23:53 basia.basia napisała: > kataryna.kataryna napisała: > > > Kolejny raz się przekonałam, że Wałęsie publiczne występy szkodzą. > > > > Niestety nie mogłam śledzić programu całe czas i nie wiem jak się zaczęło. > Opowiedzcie jak było na początku:) Ja nie oglądałam od początku ale i tak się załapałam na głupstwa Wałęsy. Niedługo będzie zapis na stronie. Wałęsa niepotrzebnie drąży temat teczek i dzisiaj oberwał ale chyba się nawet nie zorientował. Ale też skakałam między Lisem a pedofilem i nie śledziłam uważnie. > Wałęsa się nie wybronił, moim zdaniem, z zarzutu niezrobienia porządku na samym > początku. Opowiadał o żonie i dzieciach i nieprzyjaznym środowisku - trochę to > bez sensu było. Zwłaszcza, że próbowano coś zrobić a on to uniemożliwił. > Na dodatek Dudek wyraźnie powiedział, że esbecja była cięzko przestraszna i > spodziewała się jakichś posunięć. I teraz mamy galimatias. > > Paczkowski bardzo łagodnie naszą ikonę narodową traktował:) No nie wiem czy łagodnie, nie chcę przekręcić więc poczekam na zapis ale Wałęsa naprawdę wysoko przegrał w tym programie. > Czy było mówione o tych donosach, które się znalazły w Gdańsku? > O tym już nawet w TVN24 mówiono (i o zakzie druku w Arcanach) a tu nic? Nie wiem, nie oglądałam od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna co do pedofila 06.05.05, 00:10 kataryna.kataryna napisała: Ale też skakałam między > Lisem a pedofilem i nie śledziłam uważnie. Oczywiście ten wspomniany tu pedofil to nie Durczok tylko film o pedofilu- mordercy, pana Durczoka przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
czur-czur-ra Re: co do pedofila 06.05.05, 09:23 kataryna.kataryna napisała: > kataryna.kataryna napisała: > > Ale też skakałam między > > Lisem a pedofilem i nie śledziłam uważnie. Gimnastyka to samo zdrowie! > Oczywiście ten wspomniany tu pedofil to nie Durczok Nigdy nic nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
terraincognita Re: Lech Wałęsa gościem u Lisa 05.05.05, 23:56 A Tobie,Kataryna, szkodzą występy tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś