Dodaj do ulubionych

opinie o Syriusz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.12, 21:07
Czy ktoś zna lub wie coś o firmie Syriusz z Rzeszowa.
Znalazłem ogłoszenie o pracę dla programisty. Zastanawiam się jak tam jest, czy warto!

dzięki Marek
Obserwuj wątek
    • Gość: vtec Re: opinie o Syriusz IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.02.12, 23:14
      Sorry, że nie w temacie, ale jeśli znalazłeś ogłoszenie, to tym tematem dorzuciłeś sobie sporą konkurencję a bezrobocie w regionie spore ...

Ale życzę powodzenia
      • Gość: marko89 Re: opinie o Syriusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.12, 23:23
        no może i tak, ale chciałbym się coś dowiedzieć zanim złożę papiery!
        Podają na stronie, że działają od 91 roku, ale jakoś o nich nie słyszałem wcześniej! nie chcę się naciąć na jakieś pseudo firmy!
        • Gość: ... Re: opinie o Syriusz IP: *.ostnet.pl 14.02.12, 11:22
          ja bylam unich na szkoleniu wygladalo wszystko ok. Ale praca , a szkolenie to dwa rozne tematy. Idz, nic nie tracisz na tym.
          Pozdrawiam
        • Gość: Darek Re: opinie o Syriusz IP: *.play-internet.pl 14.02.12, 13:06
          Hehehe to że o kimś/czymś nie słyszałeś nie znaczy że nie istnieje ;)
          A wracając do Twojego pytania, to jestem ich klientem od 99 roku więc na pewno na rynku są długo. Mam z syriusza oprogramowanie do prowadzenia hurtowni i sklepów. Przez te wszystkie lata kontakt całkiem ok i ciagle widzę tam tych samych ludzi. rotacja jest mala to pewnie im tam dobrze:)
          Jak chcesz być programistą to pewnie trafisz na p.macieja, gość ma łeb na karku i w kontaktach (w sumie biznesowych) sympatyczny wiec pewnie na romozmowie nie masz się co stresowac.
          powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka