Dodaj do ulubionych

konkurs o Eurostaż

12.04.12, 01:18
Witam serdecznie,
Chciałabym zwrócić się do Was z ogromną prośbą. Nazywam się Paulina Dziuba i właśnie dostałam się do ostatniego etapu konkursu o Eurostaż w Parlamencie Europejskim, który polega na głosowaniu na Facebooku.
Jestem absolwentką Uniwersytetu Rzeszowskiego i Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie, obecnie studiuję Doradztwo Gospodarcze na Uniwersytecie Jagiellońskim i Zarządzanie na Uniwersytecie w Coimbrze (Portugalia). Aktywnie działam w organizacji studenckiej AEGEE, w której koordynowałam grupę projektową Let's Get Better.
Jestem osobą ambitną, chętnie podejmującą się nowych wyzwań. Uwielbiam pracować przy projektach i z ludźmi.
Jeżeli choć trochę przekonałam Was do swojej osoby, proszę pomóżcie mi poprzez oddanie głosu. Startuję z listy woj. podkarpackiego. Głosy można oddawać tutaj: apps.facebook.com/eurostaz/
To zajmie pół minuty, a może mi znacznie pomóc w zdobyciu cennego doświadczenia.
Z góry dziękuję za poświęcony czas :)

Pozdrawiam,

Paulina Dziuba
Obserwuj wątek
    • annnia87 konkurs o Eurostaż 12.04.12, 17:49
      Ja oddałam swój GŁOS!!!ciesze sie z moglam przyczynic sie do zmiany przyszlosci jednego z NAS:) to wazne, aby wspierac ambitnych ludzi z Naszego wojewodztwa!!!!zycze POWODZENIA!!!! i zachecam Was do glosowania...to tylko 30 sekund a moze to miec ogromne wplyw na przyszosc!!!
      • monika_sz3 Re: konkurs o Eurostaż 12.04.12, 18:32
        poszło :) życzę powodzenia :) dobrze, żeby ktoś z podkarpackiego się dostał ;)
    • Gość: antywiocha_pl Re: konkurs o Eurostaż IP: *.rz.izeto.pl 12.04.12, 22:24
      porażka, żeby agitować na forum nawet...ŻAL
      • paulina_d_87 Re: konkurs o Eurostaż 13.04.12, 22:05
        w końcu tu mogę dotrzeć do ludzi, którzy mogą mnie wesprzeć, nie robię to ze złośliwości, potrzebuję pomocy więc o tym mówię, sama chętnie wspieram innych w podobnych akcjach; a na stażu w Brukselii szczególnie mi zależy, dlatego DZIĘKI ZA ODDANE GŁOSY i proszę glosujcie, KAŻDY GŁOS JEST DLA MNIE NA WAGĘ ZŁOTA, głosować można tu: apps.facebook.com/eurostaz/ (lista dla woj. podkarpackiego)
        • Gość: zetafon Re: konkurs o Eurostaż IP: *.play-internet.pl 13.04.12, 22:47
          brzydko się bawisz ,tam na dole strony widziałem coś z platf##obyw@@elska,chcesz już od młodości nas gnębić i to z Brukselki?wyjedz lepiej na wyspy,jak masz talent to zrobisz karierę.A po wtóre po adresie meilowym trudno obczaić,tam są nazwiska i imiona a nie adresy.Ale tak na marginesie to zadatki na politykiera masz,bo się nie podpisujesz !!!
          • paulina_d_87 Re: konkurs o Eurostaż 13.04.12, 23:17
            Dziękuję za zwrócenie uwagi, krytyczne wypowiedzi są dla mnie cenną informacja zwrotną. Kariera na zmywaku mnie nie interesuję :P Co do platformy, to nie utożsamiam się z Żadną partią polit., natomiast nie mam wpływu na wyświetlane informacje, nie jestem organizatorem konkursu. Brak podpisu wynika z mojej nieuwagi, ale przedstawiłam się w pierwszym poście, gdzie podałam trochę więcej informacji na swój temat. a co do gnębienia, to nie mam aż takich aspiracji, zależy mi na zdobyciu cennego doświadczenia, to naprawdę duża szansa dla mnie.
            Paulina Dziuba
    • annamaria5555 konkurs o Eurostaż 13.04.12, 23:20
      I WYPŁYWA TU NASZA NARODOWA CECHA: ŻEBY WSZYSCY INNI MIELI GORZEJ NIŻ MY SAMI. tO ŻE DZIEWCZYNA JEST AMBITNA TO TYLKO DOBRZE O NIEJ ŚWIADCZY!POWINNIŚMY WSPIERAĆ MŁODYCH I AMBITNYCH LUDZI !!!!!
      • Gość: doroonia Re: konkurs o Eurostaż IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.12, 00:29
        Oddałam na Ciebie, bo cenię sobie kreatywność, mimo bezpodstawnych ataków umiesz się wybronić. Sądzę że parlamentarzyści mogliby się nauczyć od Ciebie kultury!
        • Gość: doroonia Re: konkurs o Eurostaż IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.12, 00:30
          *Oddałam głos
          • Gość: me Re: konkurs o Eurostaż IP: *.dsl.telepac.pt 14.04.12, 20:19
            zagłasowane ;)
    • Gość: leszczu Re: konkurs o Eurostaż IP: *.150.167.68.csa-net.pl 14.04.12, 20:28
      Niestety nie mam konta na facebooku ale przynajmniej podbiję watek żeby był widoczny:)
      Ludzie obudźmy w sobie lokalny patriotyzm, promujmy ludzi z podkarpacia
      Paula Powodzenia!!!
      • paulina_d_87 Re: konkurs o Eurostaż 14.04.12, 21:51
        wielkie dzięki za wsparcie :)
        • paulina_d_87 Re: konkurs o Eurostaż 15.04.12, 16:39
          dziś ostatni dzień głosowania, jeszcze raz serdecznie proszę o pomoc :)

Pozdrawiam,

Paulina Dziuba
    • Gość: asia Re: konkurs o Eurostaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 16:57
      następny głos oddany, może pomoże-życzę powodzenia
      • Gość: Barbarka Re: konkurs o Eurostaż IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 21:52
        konkurs trwa do polnocy! Wiec trzeba się mobilizować - zachęcam do oddawania głosu na Pauline Dziube z podkarpacia, na stronie : apps.facebook.com/eurostaz/
        Dlaczego Paulina?- ambitna, szalona, ma niesamowity dar przekonywania, kulturalna, aktywistka.
        Dodatkowo, za oddanie głosu- można wygrać nagrody :) Zachęcam do głosowania!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka