Dodaj do ulubionych

Błogosławiony Tadeusz.

IP: *.net.stream.pl 18.04.12, 20:31
Żygać się chce ja z rozlazłego faceta który kolaborował z PZPR w rocznice jego 85 urodzin robi się świętego męża opaczności który uwolnił prywiślański kraj od buta sowieckiego.Ależ mi to autorytet że ho ho!
Obserwuj wątek
    • mjot1 Re: Błogosławiony Tadeusz. 18.04.12, 20:39
      O dyrektorze, ojcu, doktorze Ty tak? Zgroza!
      • Gość: młody z ACTA Re: Błogosławiony Tadeusz. IP: *.net.stream.pl 18.04.12, 20:56
        Ten z Torunia mnie wali.Ja o twoim patronie a nazywają go ŚIŁA SPOKOJU ja go nazywam po prostu Stary FARYZEUSZ.
        • Gość: jhgc Re: Błogosławiony Tadeusz. IP: *.rzeszow.mm.pl 18.04.12, 23:36
          Zabierasz się za ocenianie innych, a sam nawet ortografii nie przyswoiłeś...
          • Gość: tiia Re: Błogosławiony Tadeusz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.12, 06:48
            Oceniać nie trzeba ...
            Widać po owocach ...
          • Gość: młody z ACTA Re: Błogosławiony Tadeusz. IP: *.net.stream.pl 19.04.12, 21:33
            Tak jest ortografii mnie uczyl BUL Prezio Komorowski capie.
    • dr_psychol Re: Błogosławiony Tadeusz. 19.04.12, 23:37
      Wszystko spoko, oprócz tego że nie umiesz pisać po polsku. Zaś Mazowieckiego z racji wieku osądzi zapewne dopiero historia. Z całą pewnością negatywnie.
      • Gość: lek. medycyny Re: Błogosławiony Tadeusz. IP: *.net.stream.pl 20.04.12, 22:02
        bucu-doktor "Wszystko spoko, oprócz tego że nie umiesz pisać po polsku." Co ty to szkoła BULA Komorowskiego. A Siła Spokoju to żaden autorytet tylko śpiący pomarszczony starzec który plecie głupstwa.
    • Gość: muciek Re: Błogosławiony Tadeusz. IP: *.res.pl 21.04.12, 09:44
      Jest jeszcze ktoś komu nie wyszukacie bolszewizmu , zydowskiego dziadka , cioci zydówki i masona w naszym kraju ? Kopernik tez był komunistą ? A Maria Curie Skłodowska jest wolna od komunizmu czy miała powiązania ? P o j e b a ł o juz wszystkich ? Jakie to polskie aby swoją niezdarność zyciową pokrywać wymiocinami na temat domniemanych wrógów - PISOWCU !!!! zajmij się swoim zyciorysem bo to ze wasz prezes dorabia sobie solidarnosciowy zyciorys to jestem w stanie zrozumieć ale nie kazdy da się kupić przez wasze ideologiczne gó... bo ci nieprawdziwi polacy takze mają rozum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka