Dodaj do ulubionych

Ile kosztowała nagroda, którą otrzymał Rzeszów?

IP: *.res.pl 20.07.12, 11:24
Wycieczki do Chin - pierwsza za 50 tys druga za 140 tys , nagroda za 25+4 tys ...to ostatni miesiąc - to bezprawie ktoś musi zatrzymać - potem aby wyrównąc straty podnosą podatki - skandal po prostu - NIK prokuratura itd ... to roztrwanianie publicznych pieniędzy i podłość władzy.
Obserwuj wątek
    • stopniszczeniu_rzeszowa Dziennikarska... rzetelność :( 20.07.12, 11:26
      Widocznie "Super Nowości" uważniej czytają Wasze forum dyskusyjne, gdyż pytanie o tą szemraną "nagrodę" padło już w pierwszym poście pod Waszym artykułem donoszącym triumfalnie o tej "nagrodzie".

Zwyczajnie wstyd :(
      • dr_psychol Re: Dziennikarska... rzetelność :( 20.07.12, 11:33
        Też mnie dziwi ta niemrawość dziennikarzy gazety. Temat podany na talerzu. Podejść zapytać i napisać. Nic więcej.

Jedne miasta mają rzeczywiste osiągnięcia, inne tylko kupione dyplomy.
    • Gość: Rokita Ile kosztowała nagroda, którą otrzymał Rzeszów? IP: *.krak.tke.pl 20.07.12, 11:38
      A co w tym dziwnego? Od lat Prezydent odbiera kolejne "nagrody" i "wyróżnienia" od różnego rodzaju stowarzyszeń, redakcji i innych naprędce zorganizowanych podmiotów, które chętnie zarobią na miastach, którym potrzebne są medale i statuetki dla zamydlenia oczu wyborcom. Nieważne kto je nada. Może być to uniwersytet wszechnauk z Trynidadu, albo stowarzyszenie z mądrą nazwą z Bray pod Dublinem. Rzeszowski ratusz z równą dumą ogłosi że przyznano mu nagrodę nawet w Dęblinie. Dziwi mnie tylko że dziennikarze dopiero teraz zauważyli ten proceder.
      • stopniszczeniu_rzeszowa Re: Ile kosztowała nagroda, którą otrzymał Rzeszó 20.07.12, 11:43
        Sorry dziennikarze spuszczali na razie ten temat po tzw. "brzytwie". Sprawę zauważali internauci, stawiając podobne pytania już przy poprzedniej "nagrodzie" (2011) dla Ferenca-
        Również chciałbym wiedzieć czy:

1. Urząd Miasta poniósł jakieś opłaty związane z tym certyfikatem i w jakiej wysokości?

2. Jakie konkretne osiągnięcia zadecydowały o wygranej Pana Ferenca, czy jest jakieś poparte konkretami uzasadnienie?

3. Kto jeszcze uczestniczył w tym konkursie?

Podjął ktoś temat wtedy, teraz się obudziliście?! Też były cmokania i wciskanie ciemnoty jaki to splendor spłynął na obywateli ciemnogrodu.
        • Gość: stop niszczeniu? Re: Ile kosztowała nagroda, którą otrzymał Rzeszó IP: *.rzeszow.hypnet.pl 20.07.12, 15:29
          Znowu brałeś!
    • Gość: aff Ile kosztowała nagroda, którą otrzymał Rzeszów? IP: *.res.pl 20.07.12, 11:39
      Czy to wazne kto pierwszy powiedział ? To ze nas okradają nie ważne ? ale to polskie - kiedy wreszcie ktoś powie stop tym miernotom w ratuszu ?
      • stopniszczeniu_rzeszowa Re: Ile kosztowała nagroda, którą otrzymał Rzeszó 20.07.12, 12:01
        Owszem ważne, bo o tym że to jeden wielki przekręt i marnowanie publicznych pieniędzy internauci na forum pisali już rok temu, a "wolne" media zauważyły dopiero teraz...

I to jest ważne! I nie najlepiej świadczy o lokalnych mediach :(
        • Gość: dsgrew Re: Ile kosztowała nagroda, którą otrzymał Rzeszó IP: *.res.pl 20.07.12, 12:25
          wolne media ....heeheheh buahahahah - rozbawiłes mnie do rozpuku :-)
      • stopniszczeniu_rzeszowa Re: Ile kosztowała nagroda, którą otrzymał Rzeszó 20.07.12, 12:44
        Gość portalu: aff napisał(a):

> Czy to wazne kto pierwszy powiedział ? To ze nas okradają nie ważne ? ale to po
        > lskie - kiedy wreszcie ktoś powie stop tym miernotom w ratuszu ?

Mówimy... STOP !!!
        • Gość: dsgrew Re: Ile kosztowała nagroda, którą otrzymał Rzeszó IP: *.res.pl 20.07.12, 13:38
          :-) - pozdrawiam :-)
    • Gość: Emeryt Ile kosztowała nagroda, którą otrzymał Rzeszów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.12, 12:18
      Można domniemywać, że tak jest z wszystki nagrodami Tadeusza. Potrzebne są szybkie wybory, żeby tego człowieka się pozbyć. Musi być też inny skład rady miasta.
      Dość mydlenia nam oczu Panie Dziadku Tadeuszu.
      • Gość: Alex Re: Ile kosztowała nagroda, którą otrzymał Rzeszó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.12, 12:50
        Nie ma co domniemywać. To jest nagminny proceder, i to nie tylko w przypadku Ferenca. Przykład idzie od rządowej góry, dlatego każdy włodarz miasta czy gminy, który chce porządzić dłużej niż jedną kadencję zamiast wysilać się dla dobra mieszkańców - inwestuje w PR. A kasa na durne nagrody i wyróżnienia dziwnym trafem zawsze się znajdzie. Przykład podobnej nagrody z przed pół roku. W rolach nagrodzonych Krosno czyli Piotr Przytocki i Miejsce Piastowe i jego wójt Marek Klara.
        www.7dni.info/news/publiczne/samorzad/11120101.html
        • Gość: scpt oj Tadek tadek IP: *.play-internet.pl 20.07.12, 14:19
          po odbiór takich "nagród" to mnie raz po raz spamami na pocztę i reklamowymi esemesami zapraszają :)
          Pewno po robocie też pójdę po taką "nagrodę" - piwo do Biedronki :)
          Ale poza tym - Tadek zrobił tunel, skate park, robi kładkę swego imienia i może mikośkę przykryje...
          Acha - i pojedzie pewno po następną nagrodę - może jakieś miasteczko na wyspach bergamutach (tych od kota w butach) przyzna Rzeszowowi (czytaj Tadkowi) jakąś nagrodę za kilkadziesiąt tysięcy Euro.
          Tadek - dawaj !! żal nie odebrać :) A potem mumiastą (od mumii) buzią nią się pochwalić :)
    • Gość: mozambik Ile kosztowała nagroda, którą otrzymał Rzeszów? IP: *.res.pl 20.07.12, 14:42
      Zastanawiam się po co ja się tyle lat uczyłem ....mogłem skończyć jakąkolwiek uczelnię zaocznie albo poprzestać na zawodówce i zostać radnym - nagrody bym sobie kupił za publiczne pieniądze a jakby brakło to przeciez zawsze mozna podnieść podatki lokalne albo nałozyć nowe - nauczyłbym sie naciskać guzik do głosowania bo to podobno trudne , kupiłbym dwa garnitury i robiłbym to co mi prezydent nakazuje ...dzisas ku... ja pie... ile ja czasu straciłem na tą naukę
    • Gość: Lubię Jarosław Ile kosztowała nagroda, którą otrzymał Rzeszów? IP: *.ip.xcore.pl 20.07.12, 15:18
      Jarosław wiele razy płacił za takie nagrody i wyróżnienia, tylko nosiły inne nazwy.
    • Gość: antyresman Ile kosztowała nagroda, którą otrzymał Rzeszów? IP: *.play-internet.pl 20.07.12, 18:56
      Nie wiem jak wy ale dla mnie różnicy między rzeszowskim UM a Elewarrem nie ma. Darmowe wycieczki, kupowane nagrody, wywalanie publicznego grosza na bzdety, jednym słowem cyrk starca który już dawno powinien skończyć ale ostatnimi podrygami niszczy i ośmiesza miasto
      • Gość: zyzol ja nie moge :)))) IP: *.play-internet.pl 21.07.12, 08:17
        Ja nie moge
        ja nie moge
        ślusorz kupił
        se nagrodę
        • Gość: Fabryka Wody Czy są w Rzeszowie... myślący dziennikarze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.12, 10:14
          Od kilku dni internauci demaskują skandal z zakupem "nagrody" zaspokajającej próżność Ferenca, a Radio Rzeszów jak gdyby nic, powtarza ratuszową propagandę sukcesu:

- na swojej stronie www - Europejska nagroda dla Rzeszowa i T.Ferenca

- na Facebooku Polskie Radio Rzeszów... wspaniałe wyróżnienie dla Rzeszowa....Gratulujemy

Czy są w Rzeszowie... myślący dziennikarze?
          • dr_psychol Re: Czy są w Rzeszowie... myślący dziennikarze? 22.07.12, 10:48
            Był jeden w Radio Rzeszów, który otwarcie mówił co myśli - nie na antenie wprawdzie ale jednak - już w radio nie pracuje :)

To jest normalne robienie ludzi w balona, za publiczne środki, w państwowych środkach masowego przekazu, bo TVP Rzeszów też nie omieszka poinformować o nagrodzie dla najlepszego miasta świata. Przecież to już słoń by się uśmiał, ale nie rzeszowski chomąt-wyborca. Bedzie chodził w dyszlu jeszcze karniej :)

• Gość: Stolica imitacji Re: Czy są w Rzeszowie... myślący dziennikarze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.12, 07:34
              Czy ktoś wyegzekwuje pociągnięcie do odpowiedzialności tych niegospodarnych patałachów?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka