Gość: krytyk amator Stary lwów restauracja w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 16:18 Witam wszystkich miłośników dobrej kuchni. Osobiście polecam restauracje stary lwów w rzeszowie znajduje się na ul.księdza jalowego potrawy niebo w gębie jednak nie wszyscy potrafią docenić staro polską kuchnię lwowską atmosfera miła obsuga gości na wysokim poziomie wystrój godny uwagi i nawiązujący do naszej lwowskiej historii. Polecam gorąco by spróbować czeburaka piermieni czy czanachow. Ta restauracja jest małym kawałkiem lwowa którą warto odwiedzić. Pozdrawiam i polecam restauracje STARY LWÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stary lwów restauracja w rzeszowie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.11.12, 20:02 Poczytaj sobie dotychczasowe recenzje a potem rób autoreklamę.Niestety ludzie mają rację-to totalna porażka i tylko patrzeć jak zniknie z mapy Rzeszowa(wcześniej czy później). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felicjan Dulski Re: Stary lwów restauracja w rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 15.11.12, 19:47 Jeśli właściciel pieniędzmi obraca UA- PL to nie zniknie :) póki obraca. Co do reszty zgoda. Plastik is fantastik. Miejsce złe, wykonanie złe a - solianka dobra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mokotów Stary Lwów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 22:09 siedze i czytam od jakiegos czasu te wasze bzdury jestescie tacy mocni sami poprowadzcie restauracje w niemal wam obcym kraju.. potraficie cisnac krytyke?? pokazcie ze potraficie lepiej.. plastik moze i nie jest fantastik ale pomyslał ktos ze moze nie miał funduszu na cos lepszego?? wracajac do tematu pizza jest tam zajebista i h... mnie wasze zdanie obchodzi pie...c tylko potraficie ciekawe czy wogóle tam byliscie i czy co kolwiek tam jedliscie. potraficie tylko pie...c. kazdy ma swoje pie...ne zdanie na ten temat ja tam od dzisiaj bede chodził regularnie pozdro.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Stary Lwów IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.02.13, 00:42 No to sobie tam regularnie chodź . Bucu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Wow IP: *.rzeszow.hypnet.pl 04.12.12, 22:02 Wcześniejszy komentarz napisał chyba sam właściciel hahaha. Tak się składa, że ja tam byłam. I pizzę może mają dobrą, ale co z tego jak jest robiona na brudnym blacie! :/ Skoro chcesz się nabawić choroby to proszę bardzo, chodź tam regularnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek A kontrola IP: *.189.219.113.skyware.pl 06.12.12, 17:38 To znaczy, że sanepid tam jeszcze nie zawitał skoro niektórzy z was piszą, że jest brudno? Fakt kelnerki to totalna żenua. Dziewczyny wyglądają jakby przychodziły z przymusu do pracy. Raz widziałem kuchareczkę "Zosię", która na pełnym luzie wyszła sobie z kuchni i nie miała żadnego ozdobnika na głowie np. czepka. Mniam, mniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanepid Re: A kontrola IP: *.play-internet.pl 18.04.13, 22:29 bo Zosia jest już po oczepinach,,,i już w czepku chodzić nie może,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Ach ten Lwów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.12, 19:08 Razem z kolegami lubię balować we Lwowie.Rezerwujemy na 3 dni hotel Lwów,kulturalnie do opery maraton po lokalach. Atmosfera prawdziwie lwowska.Żarcie bardziej niż pyszne i ta lwowska nuta ,która się czuje na każdym kroku. Obojętnie czy się jest w Wiedeńskiej ,u Żorża czy też Starojewrejska ,Pid Klapsydtyju ,Juwełenje,Olmar,czy też Kryjówka. Byłem też w atrapie lwowskiej w Rzeszowie.Pozostawię to bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mokotów ktoś był ktoś widział? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.12, 20:20 huja prawda w tym że pizza robiona jest na brudnym blacie robiona?! byłem widzialem typ przed rozpoczęciem pracy i po zakończeniu pracy sprząta blat że aż się świeci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Command miserly best pills IP: *.d-com.pl 17.04.13, 11:48 Smród od drzwi odrzuca, więc nie wiem jak reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Command miserly best pills IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.13, 00:11 Ty głupcu najpierw spróbuj danie kresowe a pórzniej pisz głupoty ,może to od ciebie śmierdziało:) Odpowiedz Link Zgłoś