Gość: Kasia IP: *.debica.mm.pl 25.10.12, 14:09 Może ktoś coś o nich powiedzieć? Bo ciężko coś znaleźć o nich w internecie. Znalazłam jedynie ich filmik z Załęża. Byłabym wdzięczna ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Sunrise- zespół wesleny IP: *.dynamic.mm.pl 07.11.12, 14:51 ponawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phil the Shill Re: Sunrise- zespół wesleny IP: *.rzeszow158.tnp.pl 08.11.12, 09:52 Zespół jest super, na ich stronie są filmiki oraz KLIKNIJ TUTAJ Umawiając się z nimi na spotkanie można nawet uczestniczyć w próbie; jedni z nielicznych, którzy grają do samego końca, bez sztucznych podkładów. Bardzo melodyjnie, zawsze w tempo (nie to co inne zespoły). Bardzo ładny głos wokalistki. Zanim ich wybraliśmy, przesłuchaliśmy kilkanaście innych zespołów. Dobrze prowadzą imprezę, można sobie wybrać zabawy. Jeśli ktoś szuka zespołu, który gra "usia-siusia" i hity z disco-relax (podkarpacki standard), to jednak nie ten adres, oni grają raczej ambitniej. Wokalistka nie boi się angielskiego, utwory zagraniczne to perełki. Na + zaskoczyło nas także to, że po weselu przy pakowaniu instrumentów i oświetlenia nadal się bawili. Czyli atmosferę mają fajną w zespole i super się rozumieją. To raczej profesjonalny zespół niż weselni grajkowie, gdy dobrze się bawią to grają również solówki. Nie ma co czekać na opinie innych, tylko trzeba się umówić i poprosić o jakieś nagrania. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Sunrise- zespół wesleny IP: *.dynamic.mm.pl 08.11.12, 13:56 Dziękuje, na taką odpowiedź czekałam ;) Mogłabym się dowiedzieć jeszcze ile kosztuje zamówienie ich na jeden wieczór i ewentualne poprawiny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phil the Shill Re: Sunrise- zespół wesleny IP: *.rzeszow158.tnp.pl 09.11.12, 10:31 Internetowe pokolenie..... Link do ich strony podałem wcześniej, tam jest kontakt do nich. Zamiast dowiedzieć się u źródła, to pytasz się ~Kasiu na forum wyborczej o koszta... Umów się, posłuchaj jak grają i jaką mają w tym roku cenę. Odbiór muzyki jest rzeczą subiektywną, więc niezależnie od tego o kogo się spytasz: Metallicę, Limp Bizkit, NIN, Brytfankę, Krysię Agilerkę, Skanera czy Boysów, zawsze znajdą się tacy którym się podoba i tacy, którym nie. To trzeba samemu posłuchać i ocenić. Innej możliwości nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Sunrise- zespół wesleny IP: *.play-internet.pl 20.09.13, 15:41 Chłopaki fajne i młode. Wokalistka lekko utyka z wokalem, ale to nie problem. Grają prosto i skutecznie, potrafią bawić gości po podkarpacku. Ale jeśli szukasz zawodowego zespołu - to raczej nie oni. Są lepsze zespoły potrafiące i lepiej grać i lepiej śpiewać. Ja osobiście zespół wzięłam z polecenia właściciela lokalu, który najlepszy ma przegląd kapel. A wesele mam w Ostoy w Jasionce. Polecam zarówno piękną salę jak i Pana Krzysztofa, który zawsze służy pomocą. Jeśli spytacie o zespół - poda fajne zespoły, auto - poda telefon do właściciela. Pozdrawiam i życzę udanego szukania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselniaczek Re: Sunrise- zespół wesleny IP: *.res.pl 20.09.13, 15:49 pan krzysztof to ten gość który w dresie i rozciągniętym podkoszulku potrafi wejść na wesele i pytać gosci jak sie bawią ? jak chcecie odniesc sukces to zamykajcie go w komórce jak macie gosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Sunrise- zespół wesleny IP: *.wist.com.pl 08.11.12, 23:16 Potwierdzam. Bardzo dobry zespół, naprawdę super grają. Grali u mnie na weselu. Gdybym miał brać ślub jeszcze raz wiele rzeczy bym poza zespołem. Są rewelacyjni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Sunrise- zespół wesleny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.12, 12:22 Zespół kojarzony z jednym hitem: www.youtube.com/watch?v=jIzEEhZkthY Mimo wszystko cenią się mocno i trudno ich będzie ściągnąć do Polski, ale skoro masz takie marzenie, to życzę powodzenia w negocjacjach z ich managerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Sunrise- zespół wesleny IP: *.dynamic.mm.pl 01.09.13, 17:01 Wczoraj byłam na weselu na którym grał ten zespół. Urocza wokalistka i świetna ekipa chłopaków. Potrafią stworzyć naprawdę miłą atmosferę, duża wiedza muzyczna, piękne głosy i zadowolone uśmiechnięte buzie- a wierzcie nie każdemu to się zdarza, żaluję że nie grali na moim weselu:) POLECAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecia Re: Sunrise- zespół wesleny IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.09.13, 19:55 Slyszalam ich. Dramat. Ludzie uciekali z krzykiem. Omijac z daleka... Odpowiedz Link Zgłoś