lowca_intelektow
21.01.13, 22:12
Pozdrawiam, wszystkich umiejących się cieszyć z rzeczy małych i dużych. Nawet nie do końca pozbawionych błędów i wad. Ludzi pogodnych, którzy z uśmiechem potrafią jechać ścieżką rowerową mimo, że jest w niej dziura i czasem trzeba ominąć latarnię. Nie rwą włosów i nie uprzykrzają życia otoczeniu z powodu braku urody ławek na 3-Maja i nie jest dla nich problemem graniczącym z kataklizmem wybudowanie jakiejś tam, kolejnej galerii handlowej.
Pozdrawiam, tych którzy nie są idealni, w życiu popełniają błędy i potrafią zrozumieć, że inni też mogą je popełniać. Tych, którzy nie uzurpują sobie prawa do wchodzenia w kompetencje innych, bo wydaje im się, że tylko ich punkt widzenia i pomysł na ... jest najwspanialszy, a tak naprawdę nawet porządnie nie znają tematu.
Pozdrawiam umiejących myśleć samodzielnie. Indywidualistów wolnych od syndromu stada, nie uprawiających klepania po pleckach, bo to jest trendy.
Generalnie wszystkich, z którymi fajnie, wesoło i sympatycznie się żyje. Nie plują, nie judzą, nie ujadają, nie składają pozwów do sądu o pierdoły i nie promieniują czernią. Ludzi, których się zaprasza na kilkumiesięczny rejs. Wraca z niego we wspaniałym humorze, z jeszcze większym przyjacielem, a nie z obłędem w oczach i myślą "nigdy więcej".
Pozdrawiam i dziękuję za kolejną lekcję życia tym, po drugiej stronie. To dzięki Wam zorientowałem się, że samo tylko przebywanie w zasięgu osób nastawionych negatywnie szkodzi. Uświadomiłem sobie, że zaczynam z zajadłością godną prostaka walczyć o "moje prawdy". Nie ma na to usprawiedliwienia. Chamstwo się ignoruje, a nie zwalcza chamstwem. Nie ma znaczenia szlachetność intencji. Kulturalny człowiek, w żadnych okolicznościach nie może się zachowywać jak ja w kilku postach. Przepraszam.
Nie zobaczycie już tu lowcy_intelektow. Może zaglądnę pod innym nickiem, ale nie sądzę bym miał ochotę dyskutować.
Do zobaczenia w miejscu radośniejszym i pełniejszym różnorodnych, indywidualnych poglądów fajnych ludzi. Nie takim smutnym, monotonnym, by nie powiedzieć nudnym i nihilistycznym.