Dodaj do ulubionych

Janiowe Wzgórze Rzeszów - proszę o opinie.

01.02.13, 20:27
Witam, interesuje mnie opinia na temat Janiowe Wzgórze w Rzeszowie ( dawna Przybyszówka) a dokładnie na temat wesel tam organizowanych ? Jak jeżeli chodzi o jedzenie czy dużo? Czy malo? jak jeżeli chodzi o obsługe, o sale, bardzo bym prosiła o wyczerpujaca odpowiedz, osoby które byly tam na weselu badz organiozwały, zastanawiamy sie nad tym osrodkiem na wesele ok. 150 osob ?:) pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: Janiowe Wzgórze Rzeszów - proszę o opinie. IP: *.podkarpacki.net 06.08.13, 14:19
      wesela nie polecam, ośrodek wizualnie super,gorzej z kadra ośrodka zwłaszcza od strony organizacyjnej
    • login.1980 Zdecydowanie nie polecam 16.09.13, 17:23
      Jeśli chodzi o sprawy organizacji imprez , wesel to zdecydowanie odradzam, słyszałam opinie kilku osób które były nie zadowolone. Natomiast ośrodek jeździecki pozostawia wiele do życzenia konie są przemęczane , pracują po kilka godzin non stop, jazdy odbywają się w dużych grupach, przy tym kompletnie instruktorzy nie zwracają uwagi na początkujących jeźdźców , a jeśli chodzi o zawansowanych ciężko jest się nauczyć czegoś nowego na koniach rekreacyjnych , bo o quaterach można sobie pomarzyć. Także zdecydowanie odradzam.
      • Gość: xyz Re: Zdecydowanie nie polecam IP: *.play-internet.pl 16.09.13, 17:48
        ja też nie polecam. W ziemi są chyba ukryte jakieś cieki wodne uwalniające negatywne bioprądy, gdyż goście dostają raptownych napadów sraczki jeszcze przed podaniem ciast, wódka wychodzi przodem a w tańcu zdarzają się bolesne kontuzje....doradzam zmianę lokalizacji imprezy. Tam rządzi jakiś zły duch czy inna klątwa ...
        • login.1980 Re: Zdecydowanie nie polecam 16.09.13, 18:01
          twoja opinia to jakiś żart ale TEGO OŚRODKA NIE POLECAM WSZYTSKO PIEKNIE ALE DO CZASU !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka