Dodaj do ulubionych

Psychiatra na NFZ

12.03.13, 18:21
Gdzie w Rzeszowie znajdę psychiatrę na NFZ? Bliska osoba ma pewne problemy ze sobą, na pewno regularna rozmowa z psychiatrą by mu pomogła. Jednak wiadomo, pieniążki grają dużą rolę dlatego jeśli to będzie na NFZ to będzie najlepiej. A drugą kwestią jest to, czy wizyty u psychiatry będą odgrywały znaczenie w przyszłości, czy te dokumenty, informacje o tym że ktoś był leczony będą gdzieś "dostępne" dla pracodawców w przyszłości?
Obserwuj wątek
    • Gość: anna Re: Psychiatra na NFZ IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.03.13, 14:01
      www.nfz-rzeszow.pl/wyszukiwarka-swiadczeniodawcow/
    • Gość: Kaśka1981 Re: Psychiatra na NFZ IP: *.konfederacka.maverick.com.pl 01.10.13, 15:16
      Zobacz np. na medbiz.pl. Do niektórych poradni pewnie uda się dostać bez długiego czekania.
      • Gość: Sznycel Re: Psychiatra na NFZ IP: *.189.219.101.skyware.pl 02.10.13, 10:19
        Doktor Witold Kucharski, na NFZ przyjmuje na Hetmańskiej. Człowiek troskliwy, taktowny, obdarzony empatią. Przyjął mnie szybko, kiedy potrzebowałam pomocy (w tamtym czasie oczekiwanie trwało około miesiąca). Jeśli chodzi o regularne rozmowy, to lekarz może skierować pacjenta na terapię, sam leczy lekami. Nie, nie ma możliwości, że pracodawca czy ktokolwiek dowie się o diagnozie, leczeniu czy jego wynikach. Zawsze idąc na badanie wypisuje się upoważnienie dla osoby, która może mieć dostęp do dokumentacji medycznej. Jeśli jest inaczej, niech mnie ktoś poprawi. Słyszałam o badaniach psychologicznych/psychiatrycznych przy podejmowaniu pracy czy innych okolicznościach, ale nigdy o tym, że trzeba donieść jakieś zaświadczenie, że się jest "normalnym" ( bo i kto by je wystawiał?).
        • Gość: xxxxxxxxxxx Re: Psychiatra na NFZ IP: *.rzeszow.vectranet.pl 03.10.13, 21:15
          Takich zaświadczeń niestety żądano/i chyba nadal żąda się/w słuzbie więziennej,policji itp.Nie chcą zatrudniać osób wrażliwych.Wolą psychopatów,bo ci nigdy się nie wzruszają a tylko ew.boją kary.Co do psychiatrii rzeszowskiej,dobrze się mówi o Kucharskim,ale może lepiej pójśc do psychoterapeuty o dobrej renomie/Ewa Jakubowska -pracuje z Kucharskim/.
    • gregorianhusky Re: Psychiatra na NFZ 04.10.13, 15:07
      najlepsza sprawa to nie psychatra bo cie tylko lekami potruje troche.
      polecam duzo sportu, miłosc, no i prace przyjemna i dajaca spełnienie (wiem to ostatnie praktycznie nierealne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka