Dodaj do ulubionych

18% dobrze

16.04.13, 14:20
ocenia rząd najlepszego polskiego przywódcę od czasów Chrobrego.To skąd w sondażach 30% POparcia dla tej śmiesznej formacji,ktorej przewodzi.Aż tyle/12%/ mamy w Polsce schizofreników?!
fakty.interia.pl/polska/news-tns-polska-18-proc-dobrze-o-rzadzie-73-proc-zle,nId,955869
Obserwuj wątek
    • res-men Re: 18% dobrze 16.04.13, 14:26
      Pobaw sie ptakiem - to tez daje ulgę
      • kmdr_rohan Re: 18% dobrze 16.04.13, 14:28
        Sądzisz, że ma? Np. strusia, albo papugę?
        Ach, papugi już nie ma. Mec. Rogalski się zmęczył Antkowymi bredniami.
        • lechujarek13 Re: 18% dobrze 16.04.13, 15:03
          Czymś się chłopisko musi pocieszyć. To musi być smutne gdy ukochany malutki premierek miał po 2 latach urzędowania w okresie światowej prosperity 85 % niechętnego elektoratu. Nasz Obrońca Pedofilów musi się czuć jak miłośnik kucyków na wyścigach konnych.
    • e_w_a_21 Re: 18% dobrze 16.04.13, 15:44
      Głąbie - tobie wystarczy 18% żebyś bredził - a normalnym 40% i więcej.
      • Gość: lechowski51 Re: 18% dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.13, 20:06
        Jestem najbardziej wkoorwiającym hejterem na forum. Sam nie mogę się już patrzyć na moją mordę w lustrze. Obiecuję jutro się utopić dla dobra narodu. Lody ustąpiły - może się uda ?
        • Gość: Wariatkowo Re: 18% dobrze IP: *.rzeszow.hypnet.pl 16.04.13, 20:26
          Niestety, nie uda się! Jak zwykle!
    • Gość: Wariatkowo Re: 18% dobrze IP: *.rzeszow.hypnet.pl 16.04.13, 20:24
      Mamy, jak piszesz, 12% schizofreników, ale za to 30%+ paranoików, nie wspominając o obsesjonatach! Za chwilę okaże się, że mamy w Polsce 150% wariatów...
      A w ogóle to jaki problem z tymi 12%? Dmuchnąć! Dlaczego nie dmuchasz?
      Poza tym zaś: "W porównaniu z marcem o 1 punkt proc. powiększyła się grupa osób zadowolonych z pracy prezydenta Komorowskiego, a o 3 punkty proc. zmniejszył się odsetek niezadowolonych.".

Czytaj więcej na fakty.interia.pl/polska/news-tns-polska-18-proc-dobrze-o-rzadzie-73-proc-zle,nId,955869?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=other
      • lechowski51 Re: 18% dobrze 16.04.13, 21:45
        Dla mnie głosowanie na partię czy premiera,ktory pogrąża kraj w długach i wypycha z Polski kolejne dziesiatki tysięcy Polaków jest swoistą schizofrenią polityczną.Natomiast nie wiem gdzie Ty widzisz 30%+ paranoików?.Znam Europe+kawior ale 30%+...
        • Gość: Wariatkowo Re: 18% dobrze IP: *.rzeszow.hypnet.pl 16.04.13, 22:39
          Po pierwsze, w tym kraju nie głosuje się na premiera, a na partie. Nawet premier nie został przezydentem! A niesłuszny prezydent ma się dobrze!
          Po drugie, paranoiczna i obsesyjna jest niewątpliwie (stosunek do Europy i Rosji oraz reszty świata, oprócz Węgier) konserwatywna prawica - tradycyjne 30% w porywach, niestety.
          Po trzecie, sprawdź, choćby w Wkipedii, definicję pojęcia "schizofrenia" ze szczególnym uwzględnieniem jej politycznego aspektu (życzę sukcesów). Masz chyba z tym problem. Nie każda choroba psychiczna jesy schizofrenią, choć kazda schizofrenia jest choroba psychiczną.
          Po czwarte, kawior+... serwuje się zwykle na wieczerzy u Jego Ekscecelencji w Gdańsku (jeśli o tym nie wiedziałeś).
          Po piąte, no i nie udało się! Zgadnij co? Znów pytanie!
    • Gość: olo Re: 18% dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.13, 22:30
      W 2007 roku 20% społeczeństwa oceniło rząd tw balbiny na +, w tym samym czasie "prawi" i "sprawiedliwi" mogli liczyć na poparcie ok 30% uczestniczących w sondażach. Więc wytłumacz proszę co ci się w tym durnym baniaku ubzdurało?
      • lechowski51 Re: 18% dobrze 17.04.13, 07:32
        Nie pij olo jak Kwas,bo z tego bełkotu trudno cokolwiek zrozumieć.
        • Gość: olo Re: 18% dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.13, 08:52
          Zrozumiałaś pis-ściereczko, zrozumiałaś i to bardzo dobrze :-)
        • Gość: Sawk Re: 18% dobrze IP: *.rzeszow.hypnet.pl 17.04.13, 20:20
          Godz. 07.32? To już chyba uzależnienie i to w ostrej formie!
          Drugie śniadanie wziąłeś? Znowu ważniejszy był olo? A masz chociaż na drożdżówkę?
          A może właśnie skończyłeś udzielanie komuinikantów? Smacznego!
          • lechowski51 Re: 18% dobrze 17.04.13, 20:47
            Na zwidach się niestety nie znam.Jak jednak chcesz porady co do specjalisty,to mogę Co pomóc.
            • Gość: Sawk Re: 18% dobrze IP: *.rzeszow.hypnet.pl 17.04.13, 21:01
              No, wybacz, o 07.32!? Normalny człowiek o tej porze gdzieś się spieszy, a nie siada na forum! Chyba, że... ma zwidy! A może to nie mnie potrzebna jest pomoc? Skoro proponujesz mi pomoc (dziękuję!) to i sam dasz radę z sobą. Dobry specjalista to jest to! Zdrowia! Nawet o 07.32!
              • Gość: olo Re: 18% dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.13, 23:08
                O tej porze to pis-ściereczka już wygodnie siedzi w fotelu w swoim biurze poselskim i szykuje kolejne wklejki :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka