namojeoko 14.08.13, 17:13 PIS bez hipokryzji, super, ale ten eksperyment chyba się nie uda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
variabilis Re: Pupa: Chcę debaty. Ale bez hipokryzji, obłudy 14.08.13, 21:40 PIS bez hipokryzji ???!!! to chyba żart namojeoko napisał(a): > PIS bez hipokryzji, super, ale ten eksperyment chyba się nie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Mogę stanąć nawet sam na sam z panem IP: *.204.22.111.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.08.13, 02:24 > Mogę stanąć nawet sam na sam z panem Mariuszem Kawą. Najlepiej stań panie Pupa na razie przed lustrem. Może być sam na sam. I napisz co widzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noga Re: Mogę stanąć nawet sam na sam z panem IP: *.181.255.147.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.08.13, 07:24 To jeden z nielicznych ludzi którzy patrząc w lustro widzą pupę. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Pupa: Chcę debaty. Ale bez hipokryzji, obłudy 15.08.13, 08:21 pis bez hipokryzji? smiech na sali!!ten pis to ten od "braci rosjan" ala niejaki :prezes nadorezesow" belkotal??? Odpowiedz Link Zgłoś
eremita2013 Re: Pupa: Chcę debaty. Ale bez hipokryzji, obłudy 15.08.13, 16:31 namojeoko napisał(a): > PIS bez hipokryzji, super, ale ten eksperyment chyba się nie uda. A czy to prawda ,że prezes Kaczyński kazał mu zmienić nazwisko na Pan Dupa? Odpowiedz Link Zgłoś
pod-miejski Pupa: Chcę debaty. Ale bez hipokryzji, obłudy i... 15.08.13, 21:58 Jak chce debatować, to ze wszystkimi kandydatami, a nie tylko tymi, których sobie wybierze, bo tak mu jest łatwiej, wygodniej i przyjemniej. No chyba, że się boi i/lub ma coś do ukrycia tudzież nie lubi odpowiadania na niewygodne pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
variabilis Re: Pupa: Chcę debaty. Ale bez hipokryzji, obłudy 17.08.13, 18:31 Będzie debatował ze wszystkimi, nie obawiaj się Odpowiedz Link Zgłoś