Dodaj do ulubionych

Kaczyński na Podkarpaciu

01.09.13, 15:26
No i dołączył Jareczek do grona wielkich polskich ekonomicznych myślicieli czyli do duetu Wałęsa - Tusk. Była druga Japonia, druga Irlandia a teraz mamy drugą Bawarię.
Co ciekawe facet podnieca się Bawarią mimo tego że do bawarska gazeta Süddeutsche Zeitung nazwała go kartoflem i napisała, że zna Niemcy na mniej więcej takim poziomie na którym umieszczony jest przycisk do spłuczki w męskiej toalecie na lotnisku. Nie mogę niestety zacytować kawałów o nim opowiadanych w 2011 i 2012 na Oktoberfest / z przyczyn wiadomych :-) /.
No ale co tam. Jak przystało na wielkiego męża stanu Kaczyński nie czuje urazu, niedługo powie że kocha Niemców...............tylko cholera ta zakamuflowana opcja niemiecka mu jakoś tak przeszkadza.
Obserwuj wątek
    • tomi_zet Re: Kaczyński na Podkarpaciu 01.09.13, 15:32
      e_w_a_21 napisał(a):

> No i dołączył Jareczek do grona wielkich

Nie rozumiem treści twojego postu. Co chciałeś nim przekazać? O czym podyskutować?
      • e_w_a_21 Re: Kaczyński na Podkarpaciu 01.09.13, 15:39
        Z treści mojego wpisu jasno przecież wynika, że sytuacja głodnych dzieci w Etiopii znacznie się pogorszyła. Przeczytaj jeszcze raz to może wtedy zrozumiesz.
        • tomi_zet Re: Kaczyński na Podkarpaciu 01.09.13, 15:42
          e_w_a_21 napisał(a):

> Z treści mojego wpisu jasno przecież wynika, że sytuacja głodnych dzieci w
          > Etiopii znacznie się pogorszyła. Przeczytaj jeszcze raz to może wtedy
          > zrozumiesz.

Czyli szukasz jedynie podobnych sobie frustratów, którzy czuję się lepiej jak kogoś skopią. Treść nie ważna, może być Kaczor czy Etiopia, byle się dowartościować.
          Dziękuję nie skorzystam.

• e_w_a_21 Re: Kaczyński na Podkarpaciu 01.09.13, 15:48
            No to już Tobie tłumaczę - piszę o tym, że Kaczyński opowiada pierdoły podobne do tych które opowiadał Wałęsa i Tusk. Obiecuje ludziom drugą Bawarię i że w tym bajdurzeniu jest mało wiarygodny. A czy ja mu chcę dokopać ? Owszem - bo jak on dojdzie do władzy to bez żenady dokopie mi.
            • e_w_a_21 Ps 01.09.13, 15:53
              A gdybyś znowu nie zrozumiał to poczytaj o tym kto w Polsce głosi hasła typu "Polska dla Polaków " i kto takich ludzi nazywa polskimi patriotami.
              • tomi_zet Re: Ps 01.09.13, 16:16
                Ja nie dokopuje nikomu i na nikogo nie pluję. Mogę się z nim zgadzać lub nie. Może we mnie budzić zachwyt lub pogardę. Niczego to nie zmienia.
                • Gość: tomi_zet_prim Re: Ps IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.09.13, 16:33
                  tomi_zet napisał(a):

> Ja nie dokopuje nikomu i na nikogo nie pluję. Mogę się z nim zgadzać lub nie. M
                  > oże we mnie budzić zachwyt lub pogardę.
                  A poza tym jestem przystojny, mam dużo pieniędzy, wykształcenie uniwersyteckie, uwielbiają mnie kobiety i w ogóle jestem chodząca doskonałością.
            • tomi_zet Re: Kaczyński na Podkarpaciu 01.09.13, 15:56
              e_w_a_21 napisał(a):

> A czy ja mu chcę dokopać ? Owszem - bo jak
              > on dojdzie do władzy to bez żenady dokopie mi.

To bardzo ciekawa wizja przyszłości, ale nie moja to bajka. Staram się lubić ludzi.
            • Gość: ds16 Re: Kaczyński na Podkarpaciu IP: 91.225.135.* 01.09.13, 15:58
              Kaczysta to niespełniony socjalista, wyznawcom zaś logika jego wywodów do niczego nie jest potrzebna, oni/one wierzą w niego jako czwartą osobę boską... :)

Kopać czy nie kopać?, temu człeczynie żaden wstrząs już nie pomoże, nawet 14ty wyborczy nokaut.
              • lechowski51 Re: Kaczyński na Podkarpaciu 01.09.13, 16:28
                ewa 21 pisze;
                No to już Tobie tłumaczę - piszę o tym, że Kaczyński opowiada pierdoły podobne do tych które opowiadał Wałęsa i Tusk. Obiecuje ludziom drugą Bawarię i że w tym bajdurzeniu jest mało wiarygodny. A czy ja mu chcę dokopać ? Owszem - bo jak on dojdzie do władzy to bez żenady dokopie mi.

Dokopie Ci bo obniży CIT i VAT podniesiony przez cudotwórców Tuska?.Czy tez boisz się,że przyjdą po Ciebie jak po Garlickiego i Sawicką a może,że wywoła wojnę z Rosją?!
              • Gość: gość Re: Kaczyński na Podkarpaciu IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.09.13, 17:37
                Tu na podkarpaciu lud głupi i ciemny.Nie ma też znaczenia kogo wybiorą.Moze być nawet kon jak u Kaliguli.Nic to nie zmienia,no może poza jednym.Pośmiać się można jak zabiegają o głosy matołków,na których i tak się wypną jak już stołek będzie ich.Zresztą bedzie tak pewno jak zwykle w tym ciemnym rogu Polski.Tu znaczenie ma tylko jedno wyznanie najważniejsze u katolików.Przed tym wyznaniem wazniejsza jest wiara w ma-ryja i proboszczów.

A powinno być bardziej myśląco.Każdy,byle z ostatni na liście,no i na tego bęc.Trzeba ćwiczyć przed zasadniczą elekcją i porozwalać im te wybory partyjniackie.Reszta bez znaczenia.Ale ilu tu myślących!?.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka