rendziak 11.12.04, 14:39 kochane na forum Zobaczcie zamieściliśmy zdjęcia naszego synka Kacperka znajdziecie je w poście pt Kacperek synek Agi Rendziak i Artura nie umiem zamieścić tutaj linku stąd ten opis pozdrawiamy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perissa LINK - zdjęcia Kacperka 11.12.04, 14:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=18469705&a=18469705 Rendziaczku! Jestem wzruszona... Mój Boże, jaki śliczny chłopczyk... Spodziewam się, że jesteś bardzo dumną mamusią Całuję Was mocno - Perissa. Odpowiedz Link
rendziak Re: LINK - zdjęcia Kacperka 11.12.04, 15:14 perisko - dziękuje za link co do dumnej mamusi - to ja poprostu pękam z dumy::)))) wiesz tak to jest z tymi wyczekanymi, ukochanymi dzieciaczkami - kiedy już sie pojawią na świecie to rodzice wariują na ich punkcie perisko ja cały czas uważnie śledzę co u Was słychać i cały czas trzymam kciukasy Odpowiedz Link
bei :)))))))))))))) 11.12.04, 22:07 Agnieszko....jest śliczny...i wygląda już tak dorośle....włoski...i taki duży....jejku...jest piękny)))))))))))))) Odpowiedz Link