Dodaj do ulubionych

Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS

10.09.13, 15:58

największy po prezesie moralista dał dupy na całego - chciał pokazać swojego fiuta dziewczynie która krzyczała ze nie chce - powiedział ze nie zrobi to tylko dlatego e paprazzi siedzą w krzakach ...czy tacy ludzie jak on mogą być przedstawicielami narodu ? Nalezałoby całe to fałszywe towarzycho rozwiązać i odebrać poselskie diety
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

łączę serdeczności dla Ciebie i Twojej Rodziny ;-)
Obserwuj wątek
    • rz-e nie karmic trolla 10.09.13, 16:21
      niech najpierw IPka pokaże ;D

a teraz tradycyjnie dawka kultury w wykonaniu resmena

Autor: res-men ˘ 31.07.13, 15:56
      no tak sobie Ciebie wyobrazam - nic na to nie poradzę ...jak ktoś sra ustami to samo przez się rozumie sie ze mogę sobie go tak wyobrazać ...ministrancie ;-)

Autor: res-men ˘ 25.07.13, 16:48
      mendo bez honoru i mękolisz jak dupa z zatwardzenie - idz w p...u juz
      • res-men Re: nie karmic trolla 10.09.13, 17:27

idz do Hoffmana - on ci pokaze

• prawdziwy_olo Re: Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS 10.09.13, 16:38
      Oj tam oj tam, to taka nowa tradycja wśród uber-katolików z pis ...
      • lechowski51 Re: Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS 10.09.13, 17:32
        Nie tylko PiS rozwiązać ale jeszcze Hofmana rozstrzelać!
        • res-men Re: Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS 10.09.13, 17:52

to wy chcecie wszystkich rozstrzelać i powiesić - mnie wystarczy jak taka kreatura przestanie reprezentować polskę i polaków - ale ty tego nie zrozumiesz - tu trzeba kilku zwojów mózgowych

• kmdr_rohan Re: Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS 10.09.13, 18:10
            res-men napisał:

>- ale ty tego nie zrozumiesz - tu
            > trzeba kilku zwojów mózgowych

Nie żądaj od Lechowskiego zbyt wiele. On dawno nie myśli. On wszędzie (prócz sypialni Prezesa) widzi komuchów, bolszewików, lewaków. Smutne ma życie Lechowski. Biedny tchórz przemykający wieczorami pod murami mieleckich bloków ze strachem w oczach, żeby nie wpaść na któregoś z nich.
            • rz-e Re: Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS 10.09.13, 20:54
              kmdr_rohan napisał:

> res-men napisał:
              >
              > >- ale ty tego nie zrozumiesz -

ladnie sie chlopcy uzupelniacie i tak slicznie spijacie sobie z dziobkow
              powodzenia we dwoje zycze ;D

a resmen niech ipka pokaze hahahahahahaaaaa
              • kmdr_rohan Re: Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS 11.09.13, 06:37
                Piesek znowu przybiegł? Leżeć!
                • Gość: . Re: Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 10:31
                  kotek boi sie piesków?
        • Gość: Rozumipenis Re: Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS IP: *.rzeszow.hypnet.pl 11.09.13, 21:16
          Rozstrzelać, a wcześniej powiesić na stosownej części ciała! :-)) Mam na myśli, oczywiście, miejsce posadowienia rozumu... Tylko, kto wie, gdzie kto ma ów rozum...
    • bravocharlie Re: Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS 10.09.13, 21:11
      Pytanie zasadne, jednak czy tak skompromitowany troll hipokryta jak ty powinien udzielać sie na takim forum wytykając bledy o wypaczenia innych?

resmen nie wiesz co to jest przyzwoitość? Pytanie retoryczne.

• Gość: . Re: Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 09:42
      res-men napisał:

>
      > największy po prezesie moralista dał dupy na całego - chciał pokazać swojego fi
      > uta dziewczynie która krzyczała ze nie chce - powiedział ze nie zrobi to tylko
      > dlatego e paprazzi siedzą w krzakach ...czy tacy ludzie jak on mogą być przedst
      > awicielami narodu ? Nalezałoby całe to fałszywe towarzycho rozwiązać i odebrać
      > poselskie diety
      =============

to tak jak by ktoś żądał żeby rozwiązać Polskę gdy Prezio w Charkowie skompromitował nasz kraj, dając występ taneczny na cmentarzu ofiar bolszewizmu czyli jego kolesiów partyjnych, pewnie wtedy szalał z wdzięczności.....
      ..............................
      wyrazy szacunku
      • prawdziwy_olo Re: Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS 11.09.13, 09:59
        Proszę, nie porównuj Prezydenta Kwaśniewskiego z niewychowanym podnóżkiem kalksteina ... to niesmaczne :/
        • Gość: . Re: Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 10:18
          ano, trudno rasowego pijaczka porównywać do normalnego Polaka, ja go porównuje do jego pobratymców z bolszewicjiej partii której był od młodych lat członkiem.
          • prawdziwy_olo Re: Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS 11.09.13, 10:28
            Normalny powiadasz :-) No cóż, to proponuję żebyś poszedł do parku i oferował napotkanym kobietom że pokażesz im pindola. Jestem pewien, że docenią twoją normalność i nie zadzwonią na policję :-)
            • Gość: . Re: Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 10:32
              no cóż normalnie jest chasać po cmentarzsu i podróżować w bagażniku......
              • prawdziwy_olo Re: Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS 11.09.13, 10:51
                Skoro tak uważasz. Ja nic takiego nie powiedziałem/napisałem :-) Zresztą ... co się dziwić, że nie widzisz nic zdrożnego w propozycji pokazywania pindola skoro tacy jak ty nie widzą również nic złego w gwałceniu dzieci przez czarnych i bezkarnych spod znaku krzyża. To tyle w temacie :-)
                • Gość: . Re: Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 15:18
                  tak jak ty nie widzisz nic zdrożnego w harcach prawie magistra na grobach pomordowanych przez bolszewików , czyli kolegów partyjnych ....
                  on był w takim stanie że nawet pindola musiała by mu ochrona wyjąć aby mógł go pokazać...
          • Gość: mociumpan Re: Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS IP: *.res.pl 11.09.13, 10:50
            normalny polak :-) www.se.pl/wydarzenia/kraj/nie-pierwsza-wpadka-adama-hofmana-zmeczony-posel-pis-komentuje-mecz-polakow-video_331132.html
            • Gość: . Re: Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 10:52
              a prezio był normalny na tym cmentarzu w Charkowie czy wtedy był raczej przedstawicielem bolszewickich pijaczyn?
    • shepard102 Re: Hoffman skompromitował... 11.09.13, 10:41
      Skompromitował to on się już w momencie gdy pierwszy raz otworzył dziób na wizji...

Teraz chodzi o to, że wódka, dziwki, sauna i cała ta balanga zorganizowana była za pieniądze funduszu, na który zrzuca się - niestety - całe społeczeństwo.
      I to jest żenujące.
      W sytuacji gdy pozyskanie jakichkolwiek środków na np. organizowanie zajęć edukacyjnych dla dzieci i młodzieży - jest średnio możliwe, szastanie publicznymi pieniędzmi na Pijaństwo i Swawole paru partyjnych nierobów wygląda - jak by nie komentować - OBRZYDLIWIE.
      I wszelki gadki pt. "że inni też nie są w tej materii lepsi" - nic tu nie zmienią.

Jak można po takich występach na forum publicznym - brylować potem przed społeczeństwem gardłując o WARTOŚCIACH, POLSCE i SYTUACJI ZWYKŁYCH OBYWATELI - trzeba spytać Hofmana.

P.S. Ten Hofman pisze się chyba jednak przez jedno "ef"...
      W odróżnieniu - ten pisany przez DWA - parę wartościowych rzeczy w życiu zrobił...
      • Gość: . Re: Hoffman skompromitował... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 10:50
        a pan prezio w Charkowie pił za swoje?
        skompromitował sie juz przy pierwszym hołubcu na cmentarzu.....
        • Gość: mociumpan Re: Hoffman skompromitował... IP: *.res.pl 11.09.13, 11:02
          pił z Głodziem - największym alkoholikiem wsród klech - ponoć nikt go nie przetrzyma
          • Gość: . Re: Hoffman skompromitował... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 11:07
            Głódź nigdy sie nie wygłupiał po pijaku, a pijany prawie magister harcował niczym bolszewicki harsownik na grobach Polaków, więc ?
            • Gość: mociumpan Re: Hoffman skompromitował... IP: *.res.pl 11.09.13, 11:13
              ty po pijaku wygłaszasz homilię ? Harcował ale nie proponował kobietom oceny długosci swojego fiuta - nie zmianiaj tematu wątku - jak bardzo trzeba być pomylony aby po takim zajsciu bronić tego politycznego smiecia. Nie zmianiaj tematu - rozmawiamy o molestowaniu seksualnym
              • Gość: . Re: Hoffman skompromitował... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 11:16
                Gość portalu: mociumpan napisał(a): Harcował ale nie proponował kobietom oceny d
                > ługosci swojego fiuta -
                ========

nie proponował bo był tak zalany że jedynie marzył o noclegu w bagażniku, bolszewicki fiucie..
                • Gość: mociumpan Re: Hoffman skompromitował... IP: *.res.pl 11.09.13, 11:23
                  jakie znaczenie ma czy jest sie bolszewickim czy innym fiutem - jak chcesz mnie obrazić mysl co piszesz i nie zmieniaj tematu - tematem wątku jest skompromitowany Hofman z PISU który chciał pokazywać swojego członka zatrudnionej przy obsłudze tej pijackiej imprezy dziewczynie w dodatku za publiczne pieniądze - uwazasz ze nadal powinien pełnić publiczne funkcje i być posłem ?
                  • Gość: . Re: Hoffman skompromitował... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 11:35
                    tematem wątku są pijackie wygłupy, i inaczej są osądzane wygłupy robione po godzinach pracy, a inaczej jeżeli "niby głowa" państwa na oficjalnych uroczystościach robi wygłupy i cieszy się że bolszewikiwymordowali polską inteligencję.
                    ale to tylko madrzy ludzie mogą zrozumieć a nie jakieś partyjniackie tłuki. I wcale nie chcę cie obrazić, ja ttylko stwierdzam fakty.
                    • Gość: mociumpan Re: Hoffman skompromitował... IP: *.res.pl 11.09.13, 11:49
                      ...rozumiem - chcesz powiedzić ze Hofman podniósł rolę pisu w ogólnoswiatowej polityce i dlatego schowali do do podziemia bo jakuś nie udziela sie od tego czasu a molestowanie seksualne kobiety pozostającej w podleglosci słuzbowej jest zasługą dla rozwoju tolerancji i nalezy go teraz wypchnąc na czoło parti starych kawalerów i nieudaczników jako wzór ...dzieni jestescie pisowcy - jajo który kradł w szkole sredniej , hofman co chce pokazywać swoje siusiadło , maciarewicz , płaczliwy błaszczak :-) norrrmalnie elita patriotyzmu z fiutem w garsci ...rzygać sie chce na tą fałszywą podwójną moralność karła jakim jest pis - ludziom nie chce sie juz chodzic nawet na wybory bo takie obrzydzenie czują a te patriotyczne wielkoludy twierdzą ze odniesli spektakularny sukces na podkaraciu ...zenada
                      • Gość: . Re: Hoffman skompromitował... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 11:55
                        aleś ty pi.r.olnięty na rozumie....
                        prywatne harce po godzinach pracyporównujesz do ogólnoświatowego poziomu polityki....
                        no to Polska ma przechlapane, po harcach prawie magistra na oficjalnych uroczystościach w innym państwie to już poniżej dna..
                        a co do wyborów, ci co nie poszli, zgodzili się na to aby ci co poszli wybrali za nich, więc nie maja nawet prawa narzekać, sami tego chcieli.
                  • rz-e Re: Hoffman skompromitował... 11.09.13, 11:59
                    Gość portalu: mociumpan napisał(a):

> jakie znaczenie ma czy jest sie bolszewickim czy innym fiutem - jak chcesz
                    > mnie obrazić mysl co

hahahahahahahaaa poznalbym to postekiwanie resmenku wszedzie bez wzgledu na IPka
                    I ty smiesz zarzucac innym wielonikowosc krolu konfabulacji, hipokryzji, kooltoory i trollowania? szczyt chamstwa !!!

dawaj obiecanego mojego IPka ktorego nie masz kłamczuszku ;D
                    • Gość: mociumpan Re: Hoffman skompromitował... IP: *.res.pl 11.09.13, 12:03
                      ?
                      • rz-e Re: Hoffman skompromitował... 11.09.13, 12:07
                        Gość portalu: mociumpan napisał(a):

> ?

idz w zaparte resmenku a moze juz uwierzyles w kolejne swoje wcielenie konfabulancie?

Autor: tomi_zet ☺ 09.09.13, 18:02

res-men napisał:

> tomi - zet - skąd masz takie doswiadczenia ?

Profesjonalnie zajmuję się psychologią i socjologią.

> ...jesli dobrze poszukasz mozesz do mnie dojść

A w jakim celu miałbym to niby czynić?
                        Nie jestem psychoanalitykiem i nie czuję potrzeby pomagania ci w problemach.

> wszak w twoim swiecie kazdy kto ma lepiej ni
                        > z ty jest złodziejem i wrogiem nie ?

To jest właśnie konfabulacja. Nic o mnie nie wiesz, jednak wiesz i piszesz, a za chwilę uznasz to za prawdę.
                      • res-men Re: Hoffman skompromitował... 11.09.13, 12:27

czesc fiutek :-) widzę ze juz działasz i martwisz sie ze zamierzam cie zdemaskować - pisałem ci ze jeszcze kilka dni - muszę mieć papier bo mimo ze wiem jak sie nazywasz ,gdzie mieszkasz i kim jestes to podając to do publicznej wiadomosci mogę mić kłopoty - ty jako klasyczny stalker podlegasz prawu więc skoro po kazdym moim i nie moim jak wyzej wpisie uzywając moich i nie moich cytatów , rwąc je z całosci robisz sobie wielkie kuku - do pierdla moze nie pójdziesz ale rower pewnie będziesz musiał sprzedać i popracować w czynie społecznym np przy zbieraniu lisci - no i poznamy sie osobiscie - cieszysz sie ? Cóz mogę ci obiecać ? obiecuję ci wyjątkową staranność i konsekwencję aby jak najwięcej ludzi dowiedziało się jak sie nazywasz i gdzie mieszkasz - wstyd ponoć jest niezłym motorem samonaprawy więc po takich doswiadczenach nabędziesz mądrosci - szkoda tylko ze całe te procedury trwają tak długo - czekaj na przesyłkę - list polecony ...i od tego momnetu wystartujemy - potem wszystko będzie juz szło bardzo szybko ...ciumaski - a ja sobie kopiuję nadal twoje wypowiedzi - tylko w przeciwieństwie do ciebie pokazałem je komuś kto sie na tym zna :-) - pucuj rower...

• Gość: mociumpan Re: Hoffman skompromitował... IP: *.res.pl 11.09.13, 12:30
                          czy mozemy wrócić do tematu wątku ? zalatwiajcie sobie prywatną wojenkę na gadu gadu
                        • rz-e Re: Hoffman skompromitował... 11.09.13, 12:46
                          res-men napisał:

>
                          > czesc fiutek :-)

hahahahaaaaaa przywitanie godne ;D

> widzę ze juz działasz i martwisz sie ze zamierzam cie zdemasko
                          > wać -

demaskuj demaskuj ;D
                          padne ze smiechu bo to ty mozesz miec powazne klopoty i to z kodeksu karnego a nie za pierdolki typu stalking.

chocby takie kwiatki ktore sa ewidentnymi grozbami karalnymi

Autor: res-men ˘ 25.07.13, 17:04
                          jeszcze dzis wieczorem ci skrzywie ten śliczny usmiech na tej opryszczonej twarzy szczeniaku - za 30 minut

Autor: res-men ˘ 11.07.13, 11:45
                          jakkolwiek lubię ludzi to poziom tego osobnika uwalnia we mnie chęć przjebania mu bejzbolem

Autor: res-men ˘ 25.07.13, 17:27
                          za 15 minut wychodzę pracy ...i jade do ciebie a czy ty w domu czy nie nie ma znaczenia - będzie tato albo mama - a psa sie uśpi

a to jakby nazwal prokurator?
                          ja oszczerstwem powodujacym powazny uszczerbek wizerunku

Autor: res-men ˘ 05.09.13, 13:49

wczoraj patrzyłem a tam taki sam syf jak był tak jest - widzę ze kradniesz prąd - ten kabel co wchodzi do piwnicy przez okienko mógłbys lepiej zamaskować - jutro podpowiem kumplowi z ZE to ci zrobią nalot o swicie - tylko nie wychodz w tych zółtych kalesonach co chodzisz po wodę do studni

podskakuj i konfabuluj dalej hahahahahhaa a bede mial niezle zrodelko kasy. chcesz sie podkladac prosze bardzo, tym bardziej ze bardzo dobrych prawnikow mam za darmo ;D

• res-men Re: Hoffman skompromitował... 11.09.13, 12:54

spokojnie - poczekamy zobaczymy - pozdrów tatusia i mamusię - ucieszą sie - pisałes ze nie zyją a tu suprais :-) cieszą sie swietnym zdrowiem ...

Masz jednego obrońce - Misia mówi ze będę bezlitosnym katem jesli to zrobię - ponieważ jestem pod jej wielkim urokiem istnieje mała szansa ze mnie uprosi i zaniecham tego więc zycz mi aby jej wszystko dobrze wychodziło - od tego zależy twoje być albo nie być :-)

• rz-e Re: Hoffman skompromitował... 11.09.13, 13:16
                              res-men napisał:

>
                              > spokojnie - poczekamy zobaczymy - pozdrów tatusia i mamusię - ucieszą sie -
                              > pisałes ze nie zyją a tu suprais :-) cieszą sie swietnym zdrowiem ...

hahahahahahaaha to juz widze jak mnie demaskujesz z takimi informacjami konfabulancie ktory uwierzyl w kolejna wymyslona przez samego siebie bajke.

> aby jej wszystko dobrze wychodziło - od tego zależy twoje być albo nie być :-)

lepiej niech cie do specjalisty zaprowadzi. na moje oko ty zyjesz w jakim wyimaginowanym nierealnym swiecie. wymyslasz coraz to nowe bzdury jak ta z moimi rodzicami i zaczynasz w nie wierzyc.
                              wcale mnie to nie cieszy bo zaczynasz sie jawic jako biedy, chory czlowiek a nie w pelni sprawny adwersarz
                              • res-men Re: Hoffman skompromitował... 11.09.13, 13:23

no tak - pisanie na forum ze twoi rodzice zgineli w wypadku samochodowym kiedy ludziska zyją sobie w najlepsze swiadczy o tym ze jestes zdrowy na umysle ? sam robisz z siebie kretyna zapsiały pisowcu ...nie mam teraz dla ciebie czasu - musisz mi wybaczyć ...za chwilę przychodzi Misia i będzie mi głowę suszyć abyśmy pojechali znowu do schroniska dla psiaków wybrać jednego ... a ja juz mam dwa psy ...trzymaj sie fiutek

• rz-e Re: Hoffman skompromitował... 11.09.13, 14:07
                                  res-men napisał:

>
                                  > no tak - pisanie na forum ze twoi rodzice zgineli w wypadku samochodowym kiedy
                                  > ludziska zyją sobie w najlepsze swiadczy o tym ze jestes zdrowy na umysle ?

przestan sobie robic jaja ze smierci moich rodzicow. to nie jest temat do durnych dywagacji nawet dla trolli
                                  • lechowski51 Re: Hoffman skompromitował... 11.09.13, 14:27
                                    A Ty daj spokój temu bezrozumnemu kretynowi,bo zaśmiecacie i tak syfiaste forum.
                                    • Gość: rz-e Re: Hoffman skompromitował... IP: *.res.pl 11.09.13, 14:40
                                      ....powiedział delikatnie mówiąc koniec Hofmana
                                    • Gość: Bezrozumnykretyn Re: Hoffman skompromitował... IP: *.rzeszow.hypnet.pl 11.09.13, 21:03
                                      Masz rację, za żadną cenę nie wszedłbym na to syfiaste, jak subtelnie wyrażasz się, forum. Ale Ty i owszem! :-)) Jak Hoffman! :-))
                        • bravocharlie Re: Hoffman skompromitował... 11.09.13, 18:54
                          Hahah bardzo ciekawe. Na twoim miejscu zmieniłbym prawnika. Zachowanie rze nie wypełnia nawet połowy znamion z 190a kk. bo pewnie na normę zawartą w tym artykule się powołujesz. Ciekawi mnie też to, że ty, naczelny troll, który swym chamskim zachowaniem, wyzwiskami i groźbami obraża niektórych, a żenuje pozostałych, pędzi z takimi dowodami jak wpisy rze przywołujące twoje zachowanie do prokuratora. Ciekawe jest to także z innego względu - w stosunku do rze, ty drogi resmenku, moim zdaniem swoim zachowaniem mógłbyś wypełnić znamiona artykułu wcześniejszego - 190 kk (przynajmniej, nie liczę innych). Groźby popełnienia przestępstw kierowane pod adresem rze, twoje przechwałki dotyczące znajomości jego adresu zamieszkania, rzekomej sytuacji rodzinnej, mogą przecież budzić w rze uzasadnioną obawę spełnienia ich przez ciebie. Nie byłbym w takiej sytuacji takim kozakiem. No bo jak - donosić na siebie? Kontekstu też nie przeskoczysz, przynajmniej na to co udało mi się doczytać.

Widzę nawet że dałeś sobie furkę w postaci Misi. Ciekawe. Pewnie znów nici, tak jak z ip mojego i rze komputerka. to znaczy z jednym numerem;P

twoja wiarygodność, przez ciągłe bajdurzenie od sasa do lasa o wspólnym numerze z rze sprawia, że jakoś w to nie mogę uwierzyć. Pewnie znalazłeś coś na necie, poczytałeś trzy po trzy, dorzuciłeś kilka szczegółów niby o życiu rze (kto nie ma rowera/u sam nie wiem, może się rze kiedyś chwalił) i grasz chojraka. A na końcu Misia cię uprosi i zrezygnujesz.
                          • Gość: Odeon Re: Hoffman skompromitował... IP: *.opera-mini.net 11.09.13, 19:08
                            Dlaczego charli to cie interesuje? Masz w domu innego operatora? Kazdy widzi żes łowca rze i h... wie kto jeszcze trolu
                            • bravocharlie Re: Hoffman skompromitował... 11.09.13, 19:20
                              papież Franciszek, Napoleon, Cezar itp. Spoko. Nie wiedziałem, że formą terapii jest dawanie pacjentom szpitali dostępu do Internetu. No ale cóż. Widać każdy może.

• Gość: Ja Re: Hoffman skompromitował... IP: *.opera-mini.net 11.09.13, 22:42
                                Ales durny heh
                          • rz-e Re: Hoffman skompromitował... 11.09.13, 22:43
                            bravocharlie napisał:

> Hahah bardzo ciekawe. Na twoim miejscu zmieniłbym prawnika.
                            > Zachowanie rze nie wypełnia nawet połowy znamion z 190a kk. bo
                            > pewnie na normę zawartą w tym artykule się powołujesz.

wiesz w czym problem? wczoraj sobie uswiadomilem ze to nie jest normalny czlowiek, ktory lubi pobajdurzyc, podkoloryzowac, podkrecic atmosfere czasm wrzucic jakis odjechany tekst, nawet lekko agresywny w swojej wymowie.
                            wczoraj timi_zet mi uświadomił, ze to regularny swir po ktorym mozna sie wszystkiego spodziewac, a dzis sam resmen umocnil mnie w tym przekonaniu.

on na 100% wyglada jak czlowiek ktory wymyśla niestworzone rzeczy i po chwili sam w nie wierzy. te wszystkie ziemianki w ktorych niby mieszkam, moi rodzice ktorzy wedlug niego zyja, kradzieze pradu, misie, zakopce, majorki i caly szereg innych bzdur.
                            do tej pory uwazalem ze to sa zarty i konfabulacje lekko skrzywionego faceta, nawet sie niezle bawilem, ale teraz zaczynam sie powaznie bac ze trafilem na 100% swira, ktory jest zdolny do wszystkiego.

> Ciekawi mnie też to, że ty, naczelny troll, który swym cham
                            > skim zachowaniem, wyzwiskami i groźbami obraża niektórych, a żenuje
                            > pozostałych
                            > , pędzi z takimi dowodami jak wpisy rze przywołujące twoje zachowanie
                            > do prokuratora.

stawiam monety przeciw zołedziom, ze nigdzie nie byl i jest to kolejna konfabulacja niesprawnego umyslu tyle ze juz w nia uwierzyl. kazdy prawnik ktory zaznajomiłby się z takim materialem dowodowym uswiadomilby go co ryzykuje. mojego wujka dzis interesowaly tylko dwie sprawy. czy chce zawiadomic organy i czy czuje sie zgrozony? o nic wiecej nie pytal.

> Ciekawe jest to także z innego względu - w stosunku do rze, ty drogi res
                            > menku, moim zdaniem swoim zachowaniem mógłbyś wypełnić znamiona
                            > artykułu wcześniejszego - 190 kk (przynajmniej, nie liczę innych). Groźby
                            > popełnienia przestępstw kierowane pod adresem rze, twoje przechwałki
                            > dotyczące znajomości jego adresu zamieszkania, rzekomej sytuacji
                            > rodzinnej, mogą przecież budzić w rze uzasadnioną obawę spełnienia ich
                            > przez ciebie.

no wlasnie od dzisiaj budza taka obawe. chyba do jakiegos medyka musze sie udac bo autentycznie sie boje i nie wiem co mam robic. swiadoma czesc umyslu, ta logiczna smieje sie ze boje sie zwidow swira, a ta druga ma pelne pory ze jakis psychol z siekera rzuci sie na mnie w klatce schodowej lub bedzie chcial otruc psa ktorego na szczęście nie mam.

> Widzę nawet że dałeś sobie furkę w postaci Misi. Ciekawe. Pewnie znów
                            > nici, tak jak z ip mojego i rze komputerka. to znaczy z jednym
                            > numerem;P twoja wiarygodność, przez ciągłe bajdurzenie od sasa do lasa
                            > o wspólnym numerze z rze sprawia, że jakoś w to nie mogę uwierzyć.
                            > Pewnie znalazłeś coś na necie, poczytałeś trzy po trzy, dorzuciłeś kilka
                            > szczegółów niby o życiu rze (kto nie ma rowera/u sam nie wiem, może
                            > się rze kiedyś chwalił) i grasz chojraka.

IPka nie poda bo go niema. Nie ma go bo go miec nie moze. zeby go dostac musialby uprawniony organ zlozyc wniosek do GW, a potem kolejny wnisek z logami z GW do kolejnego wlasciciela serwera az za ktoryms tam razem do mojego pracodawcy ktorego serwerami administruje ja. na samym koncu taki wniosek z wczesniejszymi logami trafia do mnie i ja mam obowiązek podania koncowego IP w mojej sieci prywatnej. wiec te wszystkie resmenowe pogaduszki sa jedynie skutkami konfabulacji niesprawnego umyslu + pitolenie laika o informatyce = totalna kompromitacja opowiadacza.

> A na końcu Misia cię uprosi i zrezygnujesz.

misia to tez konfabulacja ale widac ze on w nia wierzy. nawet nad balaton ja zabral i bagaznik dachowy kupowal ;D
                            • Gość: Jarek polske zbaw Re: Hoffman skompromitował... IP: *.res.pl 12.09.13, 09:24
                              a ty dalej gadasz sam ze sobą? niech ten resmen wrescie cie (was ) posprząta bo robisz tu tylko gnój palancie z boguchwały
                              • bravocharlie Re: Hoffman skompromitował... 12.09.13, 10:12
                                Pozostawię to bez komentarza😉 moze tylko ze to zostanie ocenione przez gawiedź.
                              • rz-e Re: Hoffman skompromitował... 12.09.13, 10:39
                                Gość portalu: Jarek polske zbaw napisał(a):

> a ty dalej gadasz sam ze sobą? niech ten resmen wrescie cie (was )
                                > posprząta bo robisz tu tylko gnój palancie z boguchwały

resmenie odpowiedz na jedno pytanie, ale prosze szczerze lub w ogole.
                                ty naprawde wierzysz w to ze nikt sie nie zorientuje ze to ty?
                                toz juz raz nawet sie przyznales ze wystepujesz pod innymi nickami.
                                podobnie jak wszelkie ja lub odeony z opera-mini.net
                                sam fakt, ze piszesz tu pod wieloma nickami nie podlega dyskusji. interesuje mnie tylko czy zdajesz sobie z tego sprawe, czy nie - taki doktor jekyll i pan hyde.

naprawde czuje sie powaznie zagrozony. jesli swiadomie wystepujesz pod ilomastam nickami, starasz się to ukryć a mnie zarzucasz ze jestem bravocharlie, lowca i sam juz chyba nie wiesz kim, to jestes skonczonym hipokryta pozbawionym jakichkolwiek zasad wypracowanych przez cywilizacje i mozna sie po tobie spodziewac ze popelnisz kazda niegodziwosc a nawet przestepstwo. przynajmniej a sie tego obawiam.

jesli takie zwielokratniania osobowosci odbywaja sie poza twoja swiadomoscia to czuje jeszcze wieksze zagrozenie, bo tak zachowuja sie nieprzewidywalni psychopaci, ktorych raczej izoluje sie od spoleczenstwa w zakladach zamknietych.

• Gość: lus Re: Hoffman skompromitował... IP: *.resman.pl 12.09.13, 11:04
                                  hofi to przykładny katolik w deklaracjach, w zachowaniu bolszewik. Apage Adama.
                                • res-men Re: Hoffman skompromitował... 12.09.13, 11:15

spałes dzis ? bo wygląda na to ze szukałes spisku całą noc i wszystko ci sie pomieszało..

• rz-e Re: Hoffman skompromitował... 12.09.13, 11:34
                                    res-men napisał:

>
                                    > spałes dzis ? bo wygląda na to ze szukałes spisku całą noc i wszystko ci sie po
                                    > mieszało..

moze choc raz odpowiedz na pytania a nie konfabuluj na zupelnie inny temat.

• Gość: cibik Re: Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS IP: *.rzeszow.vectranet.pl 11.09.13, 18:57
      Adaś Hoffman, ksywa "penis" dał Pupie dupy.
    • Gość: Senator Re: Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS IP: *.rzeszow.hypnet.pl 11.09.13, 21:29
      Pupa i penis to jest to?
      • lechowski51 Re: Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS 12.09.13, 10:13
        Znowu kumple z gimnazjum pochwalą Cię za super żart!
        A tutaj Hofman u Stokrotki o manifestacjach,Krynicy i ...penisie.
        wpolityce.pl/wydarzenia/62342-hofman-jestesmy-partia-ktora-jest-w-stanie-przejac-wladze-tuska-sie-juz-obronic-nie-da
        • prawdziwy_olo Re: Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS 12.09.13, 23:20
          Standardowo hoffman się znowu zagrzał przy uprawianiu populizmu i demagogi. Ryło pełne frazesów, a konkretów brak. Kolejny kanapowy oburzony ...
          • shepard102 Re: Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS 13.09.13, 00:48
            Spokojnie... Przyjdzie i CZAS na Hofmana: najsampierw w PRAWO - na most, a potem SPRAWIEDLIWIE zalać betonem i zasadzić śrubokręty... :-)
            Nie ma takiego buraka, który by w końcu nie trafił pod kombajn!
            Langsam aber SICHER!

• Gość: Żorż Re: Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS IP: *.246.66.111.skyware.pl 13.09.13, 05:43
              Ja wolę po łacinie.
        • Gość: Stokrotka Re: Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS IP: *.rzeszow.hypnet.pl 12.09.13, 23:37
          No tak, ale to nie mój...
        • Gość: Superżart Re: Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS IP: *.rzeszow.hypnet.pl 12.09.13, 23:52
          ...że o pupie (penis też?), Przewielebny, nie wspomnę!
          • Gość: Maniek Re: Hoffman skompromitował PIS - rozwiązać PIS IP: *.dynamic.chello.pl 13.09.13, 07:24
            Ciekawe czy zonka Hofmana juz wyzdrowiala czy nadal bierze z KGHM kase za nic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka