Dodaj do ulubionych

Ubeckie,czerwone

14.09.13, 16:26
skoorwysyny zatłukli dziecko,bo chciało wolnej Polski i nie zdradziła swoich kolegów.Po latach ich kontynuatorzy oblewaja czerwoną farbą Jej popiersie.Na szczęście wyrosło rowniez nowe pokolenie Kolumbów,które z dumą śpiewa o Jej czynach.
www.youtube.com/watch?v=QvqLy88OPJ4&feature=player_embedded
Obserwuj wątek
    • prawdziwy_olo Re: Ubeckie,czerwone 14.09.13, 17:27
      Kolejny atak oburzonego-kanapowego ...
      • Gość: . Re: Ubeckie,czerwone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.13, 09:50
        prawdziwy_olo napisał(a):

> Kolejny atak oburzonego-kanapowego ...

============

napisał spadkobierca bolszewika....
        • Gość: res-men Prawdziwy Olo to ubek imię Lech IP: 213.77.117.* 18.09.13, 01:02
          Bydle i menda najgorsza na tym forum .
    • Gość: ja a co Ty zrobiłeś lechowski51 żeby to zmienić? IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.13, 20:28
      b/t
    • Gość: Prześmiewca Re: Ubeckie,czerwone IP: *.isp4u.eu 14.09.13, 21:09
      Lechosiu ? "dziecko chciało wolnej Polski?" nie wkładaj cudzych żądań w usta dziecka. Wojna domowa dotyka wszystkich, niezależnie od wieku.
      • Gość: lechowski51 Re: Ubeckie,czerwone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.13, 21:18
        Jestem jednak PISowskim kretynem. Żadne metody leczenie niestety się nie powiodły. Będę zasmradzać to forum dalej i już ! Skargi do prezesa !
        • lechowski51 Re: Ubeckie,czerwone 15.09.13, 09:06
          ktoś tam pisze;
          Lechosiu ? "dziecko chciało wolnej Polski?" nie wkładaj cudzych żądań w usta dziecka. Wojna domowa dotyka wszystkich, niezależnie od wieku.

To nie była wojna domowa a walka z bolszewickim okupantem.Inka zginęła z rąk komunistycznych siepaczy,bo broniła niepodległości Polski przed komunistycznym totalitaryzmem.
          • stary_emerytowany_sb-ek Re: Ubeckie,czerwone 15.09.13, 09:30
            Kolego Lechowski,
            zły to ptak. co własne gniazdo kala
            • Gość: lechowski51 Re: Ubeckie,czerwone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.13, 11:05
              Będę kalać, bo lubię paprać się we własnym goownie. Jestem PISowskim kretynem i dobrze mi z tym !
              • lechowski51 Re: Ubeckie,czerwone 15.09.13, 13:58
                Lubie patrzeć na wasza sbecka dzisiaj bezsilność...
                • Gość: ubek Re: Ubeckie,czerwone IP: *.wapgw.era.pl 16.09.13, 08:59
                  to może opowiesz jak od komuny dostałeś paszport? Za kapowanie kolegów.
                • Gość: Archi Demes Ulubiony cytacik - a la lechowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.13, 09:32
                  Bez związku - jak u lechowskiego:

W partii Prezesa o wielkości ptaszka po pijaku rozprawiać,
                  to jak przy pośle Godsonie o szkodliwości opalania się perorowač.
                • Gość: Lubiępatrzeć Re: Ubeckie,czerwone IP: *.rzeszow.hypnet.pl 16.09.13, 20:20
                  No właśnie:
                  "Lubie patrzeć na wasza sbecka dzisiaj bezsilność..."
                  Zero argumentów!
    • Gość: Dziecko! Re: Ubeckie,czerwone IP: *.rzeszow.hypnet.pl 16.09.13, 21:23
      Jakie to proste! "skoorwysyny zatłukli dziecko".
      A jak nazwać tych, którzy po doświadczeniach 27. Dywizji Wołyńskiej, "zdobywców Wilna i Lwowa", powstańców warszawskich wplątywali owe "dzieci', jak sam piszesz, we własne beznadziejne sprawy?
      Inka mogła nadal żyć, mieć dzieci, wnuki... I być bohaterką "Solidarności"...
    • Gość: Krążek Re: Ubeckie,czerwone IP: *.rzeszow.hypnet.pl 17.09.13, 00:12
      "Na bardzo ciekawy pomysł wpadł zespół pracowników Misyjnego Dzieła Pomocy Dzieciom. Wnikliwie obserwując i znając problemy dzieci z różnych stron świata (Dzieło to założone w 1843 r. istnieje w 120 krajach), postanowiono wykorzystać znaną metodę stosowaną w ewangelizacji świata - zło dobrem zwyciężaj. W miejsce pokemonów" zaproponowano MKŻ-ty, czyli Misyjne Krążki Życzliwości."
    • Gość: . Re: Ubeckie,czerwone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 09:24
      plują sie z wściekłości, bo ktoś im wypomina jak to ich ojcowie, ich matki mordowały Polaków....
      • Gość: xionc Katotalibskie, czarne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.13, 09:44
        1. Odpierdzielcie się od naszych wypasionych bryk po 150 tysięcy.
        2. Papież Franciszek bredzi, bo stary.
        3. Odpis z rządem my uzgodnili, ale nic nie szkodzi wycyckać co się da.
        4. a na koniec wybzykamy wasze dzieci (płci obojga).
        • Gość: . Re: Katotalibskie, czarne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 10:07
          idź sie wykąp i umyj zemby, bo smierdzi z kompa jak jakbyś dostał sraczki...
          • Gość: . Re: Katotalibskie, czarne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.13, 10:15
            Dyżurny katotalib na stanowisku juz pluje.
            Idź zwal konia.
      • prawdziwy_olo Re: Ubeckie,czerwone 17.09.13, 09:55
        Kto niby pluje ze wściekłości? :>
        • Gość: . Re: Ubeckie,czerwone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 10:08
          ty!
          • prawdziwy_olo Re: Ubeckie,czerwone 17.09.13, 10:19
            OK no to dajesz, podaj publicznie moje imię, nazwisko i dowody na potwierdzenie swoich słów :-)
            • Gość: . Re: Ubeckie,czerwone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 10:22
              prawdziwy-olo
              czyli przygłup
              • prawdziwy_olo Re: Ubeckie,czerwone 17.09.13, 10:25
                Czyli mamy kolejną, obok lechosia, prawicową oszczerczą mendę, która na słowo "dowody" reaguje kociokwikiem jak ostatnie bydle :-) Dziękuję, tyle w temacie ...
                • Gość: . Re: Ubeckie,czerwone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.13, 10:30
                  Wg mnie to jest ta sama menda. Tylko bez logowania wpisuje większe pierdy.
                  • Gość: . Re: Ubeckie,czerwone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 11:20
                    Gość portalu: . napisał(a):

> Wg mnie to jest ta sama menda. Tylko bez logowania wpisuje większe pierdy.
                    ------------
                    to wpisał ja ortalion czyli menda....
                    • Gość: . Re: Ubeckie,czerwone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.13, 13:03
                      Nieźle! Aż godzinę waliłeś konia.
                      • Gość: . Re: Ubeckie,czerwone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 13:12
                        ortalion czyli forumowy walikoń próbuje pobić rekord....
                • Gość: . Re: Ubeckie,czerwone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 11:19
                  idiota jak to idiota, zadaje głupie pytania i chce aby ktoś mądry mu na nie odpowiedział, a jak mu odpowie nie po jego myśli więc bluzga niczym rasowy bolszewik...

lecz sie na nogi prawdziwy_idioto.
                  • Gość: AMula Re: Ubeckie,czerwone IP: *.rzeszow.hypnet.pl 17.09.13, 21:05
                    Wiem, na głowe jest już za późno, niestety...
          • Gość: MO rzeszów ? Prawdziwy Olo to ubek imię Lech IP: 213.77.117.* 18.09.13, 00:59
            Spotkasz go w najbliższej knajpie koło Tesco .Ma 140 kg , łatwo go poznasz ,-obleśny !
            Prawdziwa menda milicyjna , rodzina dawno go spisała na straty, został mu internet , żeby mieć do kogo "gębę otworzyć" .
            • prawdziwy_olo Re: Prawdziwy Olo to ubek imię Lech 18.09.13, 08:09
              Ojej, mam własnego fana :D
    • Gość: . Re: Ubeckie,czerwone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 11:32
      a tu o sku...syństwie niezawiśniętych....

wiadomosci.onet.pl/kraj/etpc-postepowanie-ws-smierci-g-przemyka-trwalo-zbyt-dlugo-polska-naruszyla-konwencje/s8y44

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka