Dodaj do ulubionych

Plyta wiorowa

11.10.13, 22:02
Kupilem, bo naczytałem się opinii. I sam już nie wiem...
www.leroymerlin.pl/konstrukcje-drewniane-i-metalowe/deski-plyty-wykonczeniowe-listwy/plyty-wiorowe-laminowane/opinie-plyta-wiorowa-laminowana-swiss-krono-group,p7519,l1897.html
Obserwuj wątek
    • Gość: beer Re: Plyta wiorowa IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.10.13, 12:13
      Dobre. Obśmiałem się
      • Gość: Hycel Re: Plyta wiorowa IP: *.rzeszow.mm.pl 13.10.13, 12:41
        stul pingpongowy wyszedł znakomici i dożo taniej niż ze sklepu

Sedes dużo taniej niż ze sklepu.

Samochód wyszedł znakomity ,lepszy niż chiński,tylko trzeba pamiętać żeby w deszczu nie jeździć

traktor wyszedł super ale po deszczu napuchł i zaczoł sie rozłazic na boki ale frajda z jazdy była super

Łódka wyszła nieprzeciętna i nawet wodowanie udane było jak najbardziej. Tylko coś na drugi dzień nie mogłem jej znaleźć.. tylko troty pływały po zatoczce no ale rekin? w jeziorze?

Łódź podwodna z niej wyszła nieprzeciętna. Szukali jej US Navy i Rosjanie i nie mogą wykryć do dzisiaj.

Płyta bombowa. Zrobiłem z niej procesor sześciordzeniowy.

Polecam wszystkim nałogowym majsterkowiczom, rower wyszedł fantastyczny i taniej niż w sklepie. Trochę koła napuchły po deszczu.

Świetny most wyszedł mi z tego, aż 20metrowy tylko na drugi dzien po deszczu rozpadł sie. Pewnie to ten staszek z naprzeciwka mi go sabotowal, ale i tak super plyta !

Ja to zmieliłem z psem i całkiem smaczna kaszanka wyszła. Grillowanie 1 klasa, ale szybko sie ogniem zajmuje. Trzeba polewac woda. Polecam, smacznego!

idealna jako nawierzchnia autostrad - uwaga jako płyta lotniskowa budzi wątpliwości

Zrobiłem z niej okno. Tylko nic przez nie nie widać. Ale wygląda super i z klasą. Polecam.

Zrobiłem grilla, szybko się rozpalał, trzymał ciepło, wszystko smacznie i rodzina zadowolona. Polecam

Płyta naprawdę ekstra, zrobiłem z niej naleśniki, dużo lepszy efekt niż te droższe w proszku co w lidlu stoja

Płyta całkiem wydajna, starczyła na ponad rok. Używałam wyłącznie do Bolognese i Carbonara. Dawała ciekawy trocinowo-dębowy smak. Lekko goście się krztuśili, ale taniej nie znajdziesz!

fajne kapcie se zrobiłem tylko stukajom głośno, kobita drze ryja jak do sedesu chodzem nocom

Płyta wydawała się świetna, wystrugałem sobie z niej dziewczynę, ale okazała się być płaska jak deska więc związek się rozpadł.

świetna płyta, zmiksowałam na koktajl dla teściowej była zachwycona,

super płyta! Zrobiłem z niej ekran dotykowy do mojego smartphona! Naprawdę działa! Można go dotknąć! Taniej niż w sklepie!
        • lechovski51 Re: Plyta wiorowa 03.11.13, 17:52
          Kupiłem większą ilość.
          Ktoś dysponuje transportem do Mielca?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka