Dodaj do ulubionych

TESTY NA WSIZ-KTOŚ COŚ WIE?

IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 09.08.04, 11:34
mam pytanie do tych ktorzy pisali tak owe testy w tamtym roku,zeby sie
dostac???braklo mi 1 punkta i mnie nie przyjeli :/ musze je teraz pisac i nie
wiem jakie mniej wiecej będa pytania,wiem tylko ze z wiedzy ogolnej. Jak ktos
cos wie to prosze o odpowiedz. TYLKO KONKRETY
Obserwuj wątek
    • Gość: student Re: TESTY NA WSIZ-KTOŚ COŚ WIE? IP: *.karpaty.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 15:19
      Wedza ogolna -podstawa jak sie cos uczyles w liceum to na pewno zdasz,a jak nie
      zdasz to bedzie rozmowa, rozmowe juz na pewno zaliczysz
      ile placiles za egzamin?
      • Gość: oda Re: TESTY NA WSIZ-KTOŚ COŚ WIE? IP: 81.15.189.* 09.08.04, 18:16
        A jak trzeba przyjsc ubrany na ten test ?? w garniaku ??

POZDRAWIAM
      • Gość: Dominik Re: TESTY NA WSIZ-KTOŚ COŚ WIE? IP: *.wsiz.rzeszow.pl / *.wsiz.rzeszow.pl 17.08.04, 11:44
        oj niewiem czy tak prosto zdac rozmowe kwalifikacyjna!!!
        • Gość: Student Re: TESTY NA WSIZ-KTOŚ COŚ WIE? IP: *.visp.energis.pl 17.08.04, 18:35
          A ktoś nie zdał???
    • Gość: X Re: TESTY NA WSIZ-KTOŚ COŚ WIE? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 09.08.04, 15:25
      400zl wpisowego :) :/
      • Gość: Triple X Re: TESTY NA WSIZ-KTOŚ COŚ WIE? IP: 81.15.189.* 09.08.04, 18:13
        Mi tez brakło punkta do tego zeby sie dostac :/// ale dzieki za pocieszenie...
        ale jak zobaczylem ze na tym kierunku gdzie chcialem isc kolesie mieli średnio
        po 25 punktow i tylko jedna osoba 16 to sie zaczynam zastanowiac czy siebie nie
        zmienic kierunku. Nie wiecie przypadkiem czy mozna zmienic kierunek na inny jak
        sie zda test ??
    • Gość: ala Re: TESTY NA WSIZ-KTOŚ COŚ WIE? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.04, 18:47
      wsziz i testy, do takiej szkoły idzie się za pieniądze a nie na podstawie
      wiedzy, testy chyba mają być jakąś farsą, haaaa
    • Gość: ala Re: TESTY NA WSIZ-KTOŚ COŚ WIE? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.04, 18:47
      wsziz i testy, do takiej szkoły idzie się za pieniądze a nie na podstawie
      wiedzy, testy chyba mają być jakąś farsą, haaaa
      • Gość: JA Re: TESTY NA WSIZ-KTOŚ COŚ WIE? IP: 81.15.189.* 12.08.04, 16:02
        Moze jeszcze ktos cos wie odnosnie tego testu??
        • Gość: Student Re: TESTY NA WSIZ-KTOŚ COŚ WIE? IP: *.visp.energis.pl 12.08.04, 18:23
          Ile zaplaciliscie za mozliwosc jego zdawania? i ile placicie za ta
          zkomputeryzowana szkołe?
          • Gość: JA Re: TESTY NA WSIZ-KTOŚ COŚ WIE? IP: 81.15.189.* 12.08.04, 21:13
            wpisowe 400 i co miesiac na dziennych 400 a na zaocznych 300 zł..://
      • Gość: pr Re: TESTY NA WSIZ-KTOŚ COŚ WIE? IP: *.enformatic.pl 12.08.04, 18:37
        hej ALA, nie sadzisz ze na uczelnie panstwowe idziesz za pieniadze? i to nie
        swoje?
        • Gość: samanta Re: TESTY NA WSIZ-KTOŚ COŚ WIE? IP: 80.51.255.* 15.08.04, 12:13
          czesc wam!jak znalazlam sie na tej stronce tez mialam nadzieje ze si
          czegokolwiek dowiem.Tez ide na wiz i mam teraz watpliwosci czy dobrze
          wybralam.Tymbardziej ze nie zdawalam na zadna pastwowa uczelnie gdyz wsiz
          przekonal mnie swoja reklama itd..no i spodobalo mi sie.Powiedzcie mi że to nie
          jest skorumpowana szkoła, bo strzele se w łeb!!!!Teraz mam mozliwosc zdawania
          na to bezplatne miejsce i egzamin juz jutro!hehe:D No cóż,ma być cos na logike
          i ta ieszczęsna wiedza ogólna:/ a w drugiej części oglądasz film i z tego jest
          jakiś test umiejętności studiowania.Dziwne,ale pójde na śmiechawe;)
          • Gość: gbur Re: TESTY NA WSIZ-KTOŚ COŚ WIE? IP: *.rzeszow.mm.pl 15.08.04, 16:53
            Dobrze wybrałaś - i tak Nic z Ciebie nie będzie!
            • Gość: samanta Re: TESTY NA WSIZ-KTOŚ COŚ WIE? IP: 80.51.255.* 15.08.04, 19:11
              gburze zajebisty jestes.Na jakiej podstawie tak sądzisz?Chuj Ci w
              dupsko,bedziesz mnie wkurwiał:D:D Ale każdy sądzi własnym sądem, wnioskuje
              zatem że sam jestes kompletnym dnem:P .W sumie nic osobiscie do ciebie nie
              mam,ale nie lubie jak mnie ktoś wkurwia!
              • Gość: gbur Re: TESTY NA WSIZ-KTOŚ COŚ WIE? IP: *.rzeszow.mm.pl 15.08.04, 20:23
                Wzruszyłem się....

Pracuj nad sobą, pracuj ....
                W pisowni już robisz postępy.
                No i zrób coś z tymi wulgaryzmami.
                Kwiat polskiej młodzieży nie powinien używać takiego kwiecistego języka.
                • Gość: samanta Re: TESTY NA WSIZ-KTOŚ COŚ WIE? IP: 80.51.255.* 15.08.04, 23:05
                  poeta :D:D:D:D:D:D:D:D nic wiecej. Dziękuje i życze Ci w życiu szczęścia i
                  samych sukcesów,a jeżeli sprawia Ci przyjemność dyskutowanie ze mną,miło mi:P
                  • Gość: taa Re: TESTY NA WSIZ-KTOŚ COŚ WIE? IP: *.ostnet.pl 16.08.04, 08:18
                    i co z tymi testami, do diaska? ;d wie ktos cos? :D
    • Gość: wojtas WSIiZ to dno !!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 11:33
      Skonczyłeś podstawówke wiesz o wiele wiecej niz absolwenci WSIiZ - u ;)
      • Gość: nauczycielka Re: WSIiZ to dno !!!! IP: *.ls.net.pl 16.08.04, 12:57
        Całkowicie się zgadzam. Takie zadania, jakie moja znajoma prowadząca ćwiczenia
        na WSIZ-ie daję w normalnej szkole średniej. Różnica jest taka, że u mnie 80%
        to oceny pozytywne, a u niej jest na odwrót. I dzieje się tak nie dlatego ,że
        jestem super nauczycielką. Szkołę, moi drodzy,jakąkolwiek (podstawową,średnia,
        wyższą)tworzą przede wszystkim uczniowie (studenci), a nie nauczyciele
        (wykładowcy) A tak krawiec kraje, jak mu materiału staje, zwłaszcza gdy klient
        może sie poskarżyc do władz zwierzchnich, że coś krawiec (wykładowca) za dużo
        wymaga, chociaż klientowi wcale nie zależy na jakości, ale szybkości ( w
        uzyskaniu "kwitu na rozum")
        • Gość: pr Re: WSIiZ to dno !!!! IP: *.enformatic.pl 16.08.04, 18:32
          Niestety szkola a wlasciwie jej wladze cierpia na swego rodzaju rozszczepienie
          jazni. Z jednej strony chcieliby aby szkola trzymala poziom bo to bedzie dawalo
          wysokie pozycje w rankingach, a z drugiej nie pozwalaja wymagac od studentow.
          Rezultat jest taki, ze studenci dobrze wiedza ze nie mozna ich oblac wiec sobie
          bimbaja...
        • Gość: gosc Re: WSIiZ to dno !!!! IP: *.wsiz.rzeszow.pl / *.wsiz.rzeszow.pl 24.08.04, 07:44
          TAkie opinie krążą tylko dlatego, że jedna baba powiedziała drugiej babie
    • Gość: X Re: TESTY NA WSIZ-KTOŚ COŚ WIE? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 19:06
      mialo byc cos na temat testów a nie wsizu! Jak cos wiecie to powiedzcie! Nie
      mam ochoty tam jutro iśc aż mnie mdli na samą myśl! podobno duzo osob ma to
      pisac! :O
    • Gość: Student Re: bez testów na WSSG IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.04, 22:29
      Na WSSG w Tyczynie nie ma testów, przyjmuja kazdego, tylko na WSIZ "sprawdzaja"
      wasza wiedze kilka razy zeby potem i tak Was przyjac.. poza tym w Tyczynie
      czesne jest nizsze. Oczywiscie w Tyczynie mamy slawnego rektora, na wsizie tez
      nie jest lepiej, wladze tez niezle "ziółka" i maja ciekawy system wystawiania
      ocen ponosc jest jakis schemat wg ktorego w danej grupie musi byc
      proporcjonalna ilosc poszczegolnych ocen, tzn ze np na 20 osob nie moze byc 8
      piątek i 5 czworek bo by bylo za dobrze, tak ze nawet jesli studenci zasluguja
      na dobre oceny to im trzeba obnizyc...zeby nie mieli za dobrze
      • Gość: pr Re: bez testów na WSSG IP: *.enformatic.pl 17.08.04, 09:33
        Fakt, byly takie pomysly wladz zeby oceniac wg krzywej Gaussa ale chyba nikt
        tego nie stosowal w praktyce. Moge tylko powiedziec ze jest odwrotnie niz
        piszesz - jest raczej presja aby podwyzszac oceny a raczej nie uwalac za bardzo.
        • Gość: Student Re: bez testów na WSSG IP: *.visp.energis.pl 17.08.04, 18:33
          2 lata temu stosowano na pewno, z tym ze tych zasad mieli trzymać się tylko
          magistrzy prowadzący ćwiczenia, doktorzy i profesorowie juz nie. Teraz może
          jest inaczej. W koncu szkoda wywalać studentów, zawsze to dodatkowe tysiące..
    • Gość: wsiz dupa Re: TESTY NA WSIZ-KTOŚ COŚ WIE? IP: 81.15.189.* 19.08.04, 20:21
      powiem tylko tyle ze te pytania co były na tzw "tescie kwalfikacyjnym" byly tak
      po*pir*do*lone ze sie w pale nie miesci (nie bede sie rozpisywał) i do tego
      jeszcze 40 minut na rozwiazanie...:// !!!! ale coz jutro sie okaze ile osob
      oblali zeby wyslac je na obowiazkowe !!! płatne zajecia dodatkowe...(za jedyne
      150 zł :/) (miesiecznie na dziennych; 415 + 150 = 565 zł)

POZDRAWIAM I POWODZENIA DLA WSZYSTKICH TO TEN MĄDRY TEST PISALI !!!! ;)
      • Gość: STUDENT Re: TESTY NA WSIZ-KTOŚ COŚ WIE? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 14:45
        TO NIEZLE WAS TAM Z KASY OBŁUPIĄ OJ NIEZLE....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka