lechowski51 07.11.13, 09:43 Komisji Weryfikacyjnej i praworządności w tuskolandzie www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iCkNokEB6rc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
resmen_spokojny Re: O WSI 07.11.13, 10:12 Dlaczego wy pisowcy poprawiacie sobie humor szukając ludzkich słabosci u innych a nie u siebie ? :-) Lechoś pozdrawiam cie srana - szperaj dalej Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: O WSI 07.11.13, 10:15 Do Strasbourga lećcie, jak się obawiacie polskich sądów i polskiej prokuratury :-) Z drugiej strony po raz kolejny w prawicowej upadającej gadzinówce słychać tylko jedną stronę, nie dopuszcza się do głosu innych, pewnie dlatego żeby widzowie mieli "jasny" ogląd sytuacji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: O WSI 07.11.13, 10:45 Kłamiesz olo jak "bura suka".W przeciwieństwie do WSI-24 wtedy gdy w Ameryce jest strzelanina tutaj nie zaprasza się zawsze gen.Czempińskiego,gdzie Palikot,Miller i Oleksy niemal nie wychodza ze studia,tutaj zawsze masz pokazane dwie strony.Trzeba oglądać a nie bredzić! telewizjarepublika.pl/Bronislaw-wildstein-przedstawia-odc-2-201314,video,350.html#.UntgRFPiTAE Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: O WSI 07.11.13, 10:53 Oczywiście lechosiu "zawsze" :-) O czym świadczy to co umieściłeś na początku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: O WSI 07.11.13, 11:01 Jak oglądniesz to będziesz wiedział!.Materiał trwa 43 min a Ty jak każdy lewak wiesz lepiej pomimo,ze nic nie ogladnąłeś i od lat nie przeczytałeś żadnej ksiazki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: O WSI IP: *.230.91.219.rzeszow.mm.pl 07.11.13, 11:06 Jaki najdłuższy korek widziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: O WSI 07.11.13, 11:17 No i kto tu jest lechoś kłamliwą burą suką? :-) Sprawdziłeś moją kartę biblioteczną, sprawdziłeś moje wydatki na książki? :-) Oczywiście, że nie :-) Osobniki nacechowane tradycyjnym, prawicowym sqrwysyństwem nie sprawdzają, a jedynie oskarżają nie mając nic na poparcie swoich tez :-) Zostawiam cię prawicowa suczko. Na dzisiaj osiągnąłem to co chciałem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
resmen_spokojny Re: O WSI 07.11.13, 11:46 ze tez musiałem tu miesiącami kląć choć bardzo tego nie lubię a ty Olo tak pięknie to ująłes jednym zdaniem okreslając wszystkoco potrzeba - gratuluję trafnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pokemon Re: O WSI IP: *.rzeszow.hypnet.pl 07.11.13, 21:05 Czy to ma oznaczać, że Macierewicz jest odpowiedzialnym prawicowym politykiem średniego pokolenia? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klechowski Re: O WSI IP: *.rzeszow.hypnet.pl 07.11.13, 23:00 Jeszcze przez 3 minuty można pozdrawiać Lechowskiego! Lechowski51 ogląda transmisję z meczu i wraz z ministrantkami konsumuje wino, mszalne, zresztą! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resmeniątko Re: O WSI IP: *.rzeszow.mm.pl 11.11.13, 21:59 Macierewicz no wreszcie poprawnie... Odpowiedz Link Zgłoś