Dodaj do ulubionych

aniołów nie ma ? Hofman na cenzurowanym ?

22.11.13, 11:30
wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,CBA-donosi-do-prokuratury-na-Adama-Hofmana,wid,16193298,wiadomosc.html
a taki był amerykansky...hehehehe
Obserwuj wątek
    • Gość: S.S. Honor nieobecny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.13, 11:37
      A teraz czekam na to, że Fochman wzorem Sławomira Nowaka złoży immuniuniu.
      Żartowałem. To nie ta klasa.

hrabia Szczydowazy Sradoniecki
      • re_smen Re: Honor nieobecny? 22.11.13, 12:05
        ja juz wiem - to była kasa prezesa - prezes nie ma konta i nie umie obsługiwać telefonu i bankomatu więc Hofmaniątko wzieno to na siebie
        • Gość: . Re: Honor nieobecny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 12:17
          a Nowak pewnie odmierzał czas Tuskiemu do końca kadencji.
          Tera Tusek sie POgubi
          • Gość: S.S. Re: Honor nieobecny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.13, 12:40
            Nie rozumiem, jaki jest związek pomiędzy relacją Nowak - Tusk a nierejestrowanym przychodem Hofmana i akcją CBA.
            Podejrzewam, że chodzi o przypadek Kropka, co do którego pasuje jak ulał zdanie: idiota to nie obelga, idiota do diagnoza.

hrabia Sradowazy Szczydoniecki
            • re_smen Re: Honor nieobecny? 22.11.13, 12:44
              ja tez nie mam miarki aby głupotę i beznadziejnośc Kropka ocenic ...głupi głupszy ,najgłupszy , głupszy juz być nie moze ...kropek ... ? nie umiem goscia sklasyfikować w łancuchu pokarmowym ...
              • Gość: . Re: Honor nieobecny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 12:58
                a co może istota niższa w łancuchu pokarmowym powiedzieć o kimś wyżej usytuowanym?
                więc nie zabieraj głosu bo nic z tego nie wyjdzie...
            • Gość: . Re: Honor nieobecny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 12:56
              ano głupole nigdy nic mądrego nie zrozumią....
              • lechowski51 Re: Honor nieobecny? 22.11.13, 16:22
                ss pisze;
                A teraz czekam na to, że Fochman wzorem Sławomira Nowaka złoży immuniuniu.
                Żartowałem. To nie ta klasa.

hrabia Szczydowazy Sradoniecki

...a może Minister Tik Tak wzorem Hofmana zawiesi swoje członkowstwo w PO i zrezugnuje z barona w woj.pomorskim.No ale to nie ta klasa....
                • re_smen Re: Honor nieobecny? 22.11.13, 17:16
                  Widzę Lechwiński ze ty jeszcze wierzysz ze Pis to grupa ludzi chcąca zrobić tu kraj mlekiem i miodem płynący za srednią krajową :-) + premie , a nie nachapąć sie jak wszystkie partie bo mają swoje 5 minut - w takm przypadku premier tysiąclecia nie miałby ochrony za milion rocznie i nie udawałby ze jest biednym skromnym patriotą karmiącym kota resztkami ze swojego talerzyka - nie bądz naiwny ..uczciwym mozna byc mając 1200 pensji ...nawet kierowca Kaczyńskiego kroi potęzną kasę będąc z zarządzie spółki wydającej Gazetę Polską

Obietnice Jarosława Wilekiego Malutkiego do dzis - czekamy na więcej

1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem 2. Nie będzie koalicji z Samoobroną. 3. Nie zmienia się ordynacji wyborczej przed wyborami 4. Nie podniesiemy akcyzy na paliwo. 5. Trzy miliony mieszkań 6. Niższe podatki 7. Tanie państwo i redukcja administracji 8. Marcinkiewicz - premier na całą kadencję. 9. Afera bilboardowa. 10. Chcemy koalicji z PO. 11. PO jest w koalicji z SLD. 12. Nie będzie TKMu. 13. "Moja teczka jest sfałszowana". 14. W rządzie nie będzie przestępców! 15. Byli szefowie dyplomacji byli na usługach KGB. 16. Wycofamy wojsko polskie z Iraku. 17. Kler nie ma wpływu na politykę PiS 18. Prowadzimy politykę zagraniczną dla dobra Polski. 19. Obniżymy ZUS

heh hehe heheh :-) Jarku wybacz ale łżesz jak zwykle
                  • lechowski51 Re: Honor nieobecny? 22.11.13, 17:29
                    Wierze w Boga,do czego i Ciebie zachęcam.Natomiast polityka,to nie kwestia wiary a faktów,idei i interesów.Potrafię liczyć i analizować.Dlatego wiem,że najlepiej mi sie gospodarowało i żyło,w czasie 2005-7.A milionem kierowcy Kaczora POkarm Staśka pod budka z piwem.Możesz mu też sprzedać w sekrecie,że Kaczor nie ma konta i prawa jazdy oraz,że ma ciągle brudne buty.
                    • Gość: krzysz Re: Honor nieobecny? IP: *.rzeszow.mm.pl 22.11.13, 20:29
                      dupa niesiola juz ci nie starcza zebys se sczepal pedale?
                      nie pokazuj tu wsrod kulturalnych ludzi dwoch up pedalow , to jest w zlym guscie jak lubisz takie obrazki to se wydrukuj i powies nad lozkiem zboczku
                      nikt tu nie ma takich cioagatek jak ty wiec wypie...j
                      • lechowski51 Re: Honor nieobecny? 22.11.13, 21:36
                        O prosze!.Odezwał się Józek z ciemnogrodu,któremu nie podobają sie marsze równości.Fuj Ruch tez Ci sie nie podoba i Anno Grodzko też?!
                        • Gość: Annogrodzko Re: Honor nieobecny? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 22.11.13, 22:08
                          No, właśnie! ;-(
                        • Gość: . Re: Honor nieobecny? IP: *.rzeszow.mm.pl 22.11.13, 22:28
                          waz te gole dupy stad zboku swoje podniety uprawiaj w mielcu

ostrzegam - nie pokazuj tych zdjec wiecej
                    • Gość: Dziękuję, postoję! Re: Honor nieobecny? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 22.11.13, 21:53
                      Piszesz:
                      'Wierze w Boga,do czego i Ciebie zachęcam.'
                      Dziękuję, postoję!
                      Wystarczą mi dokonania Paetza, Wesołowskiego, Jurczaka, Gila i wielu, wielu innych. :-(
                    • Gość: Stasiek Re: Honor nieobecny? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 22.11.13, 22:06
                      Piszesz;
                      "A milionem kierowcy Kaczora POkarm Staśka pod budka z piwem."
                      No tak, budka z piwem! Czy Ty czasem wychodzisz z kruchty? Gdzie i kiedy ostatnio widziałeś budkę z piwem. ;-))
                    • Gość: Taca Re: Honor nieobecny? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 22.11.13, 22:14
                      Piszesz:
                      "Potrafię liczyć i analizować.Dlatego wiem,że najlepiej mi sie gospodarowało i żyło,w czasie 2005-7."
                      Czyżbyś chciał powiedzieć, że wtedy najwięcej rzucali na tacę? ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka