Dodaj do ulubionych

wirtualna asystenka- opinie

19.12.13, 20:58
Witam,
czy uważacie że na rynku rzeszowskim i okolicach jest zapotrzebowanie na świadczenie usług związanych z wirtualną asystentką małej firmy. Do zadań takiej osoby byłoby obsługa maila, organizacji wyjazdów służbowych, prowadzenie kalendarza spotkań, strony internetowej oraz inne drobne sprawy biurowe, które nie wymagają szczególnej wiedzy o firmie i doświadczenia.

Proszę w Wasze opinie. Co sądzicie o takim outsourcingu?
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: wirtualna asystenka- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.13, 15:41
      Moim zdaniem usługa bardzo niszowa.
      W małej firmie właściciel sam ogarnia pocztę i kalendarz.
      W dużych asystentka jest na etacie.
      Nie wyobrażam sobie, aby asystentka pracowała poza firmą.
      To ma być osoba "pierwszego" kontaktu, zawsze pod ręką zarządu.
      Być może to się sprawdzi w firmie bardzo małej, gdzie właściciel jest równocześnie pracownikiem fizyczym, czyli sam np. właściciel stoi z łopatą na budowie, a w tym czasie wirtualna asystentka umawia mu kolejne zlecenia.
      Mimo wszystko nisza i to z małym potencjałem.
    • Gość: gosc Re: wirtualna asystenka- opinie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 21.12.13, 16:17
      Z wirtualną!?
      Raczej nie wchodzi w rachubę!Duża konkurencja z realną asystentką.Taką co nie tylko net zaspokoi,ale inne usługi także mile widziane.
    • justyn.a2014 wirtualna asystentka 05.06.14, 15:46
      to teraz czas na doświadczenie. Ja korzystam z takich usług i słowo wirtualna nie oznacza nie istniejąca. Sekretarka jest zawsze "pod ręką", ja mam małą firmę, działam mobilnie wiec nie oplacałoby mi się wynajmować biuro tylko dla asystentki stacjonarnej. Dzięki internetowi i stałym kontakcie przez telefon jesteśmy wszystko dogadać, załatwić, a koszty, wogóle ich nie czuje. za kilkaset złotych miesięcznie mam ogarnięte tematy. Ja polecam!!!!! korzystam z annjust-office.pl, to jest numer do właścicielki 530 556 875
      • jozwa50 Re: wirtualna asystentka 05.06.14, 16:02
        No, no. Co za zbieg okoliczności :))) firma jest an just a rzekomy klient justyn an. Po prostu zareklamuj się kobieto wprost bez tracenia czasu na głodne kawałki. To lepiej wygląda i bardziej wiarygodnie . A dobrą kryptoreklamę to "trza umić" zrobić.
        • justyn.a2014 Re: wirtualna asystentka 11.06.14, 12:23
          hehe możliwe, że tak to wygląda, ale to zwykły zbieg okoliczności :) tak się składa, ze mamy tak samo na imię :)
    • wirtualna_asystentka_grupa Re: wirtualna asystenka- opinie 20.07.16, 11:37
      Zapraszamy do zapisania się do grupy na facebooku, w której można znaleźć pracę i wsparcie.
      Wpisz na facebooku w pasku wyszukiwania:
      Wirtualna Asystentka - ogłoszenia, informacje, wsparcie
      lub wejdź poprzez link
      www.facebook.com/groups/267290386996457/

Zapraszamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka