Dodaj do ulubionych

robert_resmanowicz - opinie o tym czymś

26.01.14, 12:31
co to jest, co sobą reprezentuje, po co tu siedzi na forum.

Ja uważam, żę jako prawdziwy lewak i usłużny agorze powinien w niedziele nie siedziec na forum tylko zapierdzielac w pracy. w końcu niedziela to dzień święty wiec nie twoj - i tak codzinnie by żyło sie lepiej. bez dyskusji tylko mi tu. ty masz pracować , glosować na jedyna słuszna opcje i nie podskakiwać (tępić tylko KK i prawice jako przeciwników politycznych)

A moze jestes 30 letnim kredyciarzem i szlak cie trafia ze niektorzy nie maja długów i sa na plusie i moga sobie siedziec na forum kiedy im sie żywnie podoba hahahhaaha
Obserwuj wątek
    • Gość: grey Re: robert_resmanowicz - opinie o tym czymś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.14, 12:34
      Ot i nieudolny grzesiu zabiera się za wyręczanie państwa w ustanawianiu dni wolnych od pracy :-)
      Dziwna to sytuacja, gdyż jak powszechnie wiadomo, każdy dzień nieudolnego grzesia jest dla niego dniem wolnym od pracy :-)
      • wolna_polska Re: robert_resmanowicz - opinie o tym czymś 26.01.14, 12:42
        niekoniecznie - niedziela nie jest ustawowo wolna od pracy - proszę sie podszkolić w tym temacie bo wstyd mi za was
        • Gość: grey Re: robert_resmanowicz - opinie o tym czymś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.14, 12:47
          Wszak zapomniałem, że nieudolny grześ to ekspert na temat dni wolnych od pracy :-) Mając ich 365 w ciągu roku ma się dużo czasu na czytanie ustaw :-)
          • wolna_polska Re: robert_resmanowicz - opinie o tym czymś 26.01.14, 12:57
            Gość portalu: grey napisał(a):

> Wszak zapomniałem, że nieudolny grześ to ekspert na temat dni wolnych od pracy
            > :-) Mając ich 365 w ciągu roku ma się dużo czasu na czytanie ustaw :-)

trzeba byc tez poza czytaniem obyty w podstawowych ich aspektach. spróbuj, to nic nie kosztuje
            • Gość: grey Re: robert_resmanowicz - opinie o tym czymś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.14, 13:09
              Nieudolny grześ listę dni wolnych od pracy ma w głowie :-) Nauczył się jej, żeby chociaż trochę upodobnić się do tych, którzy muszą pracować, nie mając kobiety, która by ich utrzymywała :-) W każdy dzień niepracujący, nieudolny grześ staje przed lustrem i z uśmiechem na ustach powtarza po trzykroć "gdybym pracował miałbym dzisiaj wolne" :-)
              • wolna_polska Re: robert_resmanowicz - opinie o tym czymś 26.01.14, 13:14
                niewątpliwie uwzglednie twoje złote mysli w książce
                • Gość: grey Re: robert_resmanowicz - opinie o tym czymś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.14, 13:22
                  Cóż za radość w mym sercu zagościła! :-) Nieudolny grześ będzie mnie cytował w książce! :-) Ale czy w swej nieudolności będzie potrafił napisać moje słowa poprawnie? :-) Ba! Czy będzie je potrafił skopiować nie popełniając błędu? :-) Śmiem wątpić! :-) Nieudolny grześ popełnia błąd nawet w kropce, zapominając o jej dodaniu na końcu zdania! :-)
                  • wolna_polska Re: robert_resmanowicz - opinie o tym czymś 26.01.14, 13:26
                    bedzie dobrze, nic sie nie martw:)
                    • Gość: grey Re: robert_resmanowicz - opinie o tym czymś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.14, 13:35
                      "bedzie dobrze, nic sie nie martw:)" - napisał nieudolny grześ, pisząc błędnie zdanie, które średnio rozgarnięty szympans, po tylu latach nauki ile miał nieudolny grześ, napisał by podobnie, albo i lepiej :-)
                      • wolna_polska Re: robert_resmanowicz - opinie o tym czymś 26.01.14, 13:37

> "bedzie dobrze, nic sie nie martw:)" - napisał nieudolny grześ, pisząc błędnie
                        > zdanie, które średnio rozgarnięty szympans, po tylu latach nauki ile miał nieud
                        > olny grześ, napisał by podobnie, albo i lepiej :-)

czy robert_resmanowicz i grey to ta sama osoba czy tylko obronca ucisnionych przez forum
                        • Gość: grey Re: robert_resmanowicz - opinie o tym czymś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.14, 13:47
                          (Początek tematu muzycznego z "The X Files") Nieudolny grześ na tropie spisku przeciw jego nieudolnemu, forumowemu (i nie tylko) żywotowi :-) (koniec tematu muzycznego z "The X Files") :-)
                          • wolna_polska Re: robert_resmanowicz - opinie o tym czymś 26.01.14, 13:53

> (Początek tematu muzycznego z "The X Files") Nieudolny grześ na tropie spisku p
                            > rzeciw jego nieudolnemu, forumowemu (i nie tylko) żywotowi :-) (koniec tematu m
                            > uzycznego z "The X Files") :-)

Już sama/sam sie gubisz co chcesz napisac, Skaczesz z tematy na temat. Chyba z nerwów sie to biedze?????? haha
                            Wyłącz kompa i na spacer idz

• Gość: grey Re: robert_resmanowicz - opinie o tym czymś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.14, 14:02
                              Oj biedzę się biedzę nad losem nieudolnego grzesia :-) A właściwie jego żony, która dokonując tak kiepskich wyborów jest z góry skazana na porażkę we wszelkich loteriach i konkursach :-) A z rady nieudolnego grzesia skorzystam :-) Idę na spacer, wszak pogoda ładna i trzeba wypocząć przed kolejnym tygodniem w pracy :-) Nieudolnemu grzesiowi również radzę odejść od komputera, poćwiczyć odrobinę, wszak ciężko będzie mu pchać pełen wózek po nieodśnieżonych ścieżkach :-)
                              • wolna_polska Re: robert_resmanowicz - opinie o tym czymś 26.01.14, 14:26
                                zauważyłem, że bardzo lubisz słowo "nieudolny". Nie ruszają mnie jednak takie epitety. Spróbowałabyś dla poćwiczenia / rozszerzenia swojego słownictwa wziąśc słownik wyrazów obcych i poszukać coś ciekawszego bo robisz sie już trochę nudna
    • kmdr_rohan Satyra na Polnego Wolaka. 26.01.14, 12:46
      Po cholerę toto żyje?
      nie wiadomo, czy ma szyję,
      a bez szyi komu się przyda?

Pachnie toto jak dno beczki,
      jakieś nóżki, jakieś kropeczki -
      ohyda.

Człowiek zajęty niesłychanie,
      a toto, proszę, lezie po ścianie
      i rozprasza uwagę człowieka;

bo człowiek chciałby się skoncentrować,
      a ot, bożą krówkę obserwować
      musi, a czas ucieka.

KIG.
      • wolna_polska Re: Satyra na Polnego Wolaka. 26.01.14, 12:59
        dziękuje za piekny wierszyk. ja niestety nie mam takiego daru co ty wiec zadnych wypocin ci nie zaserwuje:)
        • robert_resmanowicz Re: Satyra na Polnego Wolaka. 26.01.14, 13:13
          To nie wierszyk idioto - to Gałczyński w czystej postaci -" Satyra na bozą krówkę " - satyra o tobie ...niedouczonym smieciu który wszędzie tam gdzie rozmiawiają normalni ludzie chce uczestniczyć jako rozdający głos - satyra o takich jak Maliniak z 40 latka , Lechowski , większość pisowców i Kaczyński - satyra o zakompleksionych cieciach którym wydaje sie ze jak bedą głosno mówić to zostaną mędrcami
          • wolna_polska Re: Satyra na Polnego Wolaka. 26.01.14, 13:21
            robert_resmanowicz napisał(a):

> To nie wierszyk idioto - to Gałczyński w czystej postaci -" Satyra na bozą krów
            > kę " - satyra o tobie ...niedouczonym smieciu który wszędzie tam gdzie rozmiawi
            > ają normalni ludzie chce uczestniczyć jako rozdający głos - satyra o takich jak
            > Maliniak z 40 latka , Lechowski , większość pisowców i Kaczyński - satyra o za
            > kompleksionych cieciach którym wydaje sie ze jak bedą głosno mówić to zostaną m
            > ędrcami

Do roboty patałachu a nie przepisywać z pierwszej lepszej ksiazki, którą podpierasz swoje zagrzybione meble, jakieś satyry i to jeszcze Gałczyńskiego (Wiele z jego powojennych utworów – w tym Poemat dla zdrajcy (atak na Czesława Miłosza), "Podróż Chryzostoma Bulwiecia do Ciemnogrodu" czy panegiryk "Umarł Stalin" (1953) - napisanych zostało w konwencji socrealistycznej. W roku 1950 sam stał się obiektem walki ideologicznej – jego twórczość została potępiona na Zjeździe Literatów Polskich przez Adama Ważyka jako drobnomieszczańska.). Udajesz mądrego i inteligentnego a swoja wypowiedzią potwierdzasz swoj elementarny brak kultury i chamstwa. Wychowanie zrobilo jednak swoje... nic dodac, nic ując
            • robert_resmanowicz Re: Satyra na Polnego Wolaka. 26.01.14, 13:27
              pl.wikipedia.org/wiki/Konstanty_Ildefons_Ga%C5%82czy%C5%84ski
              dlaczego twoja wypowiedz pokrywa sie z tym ? ;-) pseudoyntelygencie w ząbek czesany ;-) nie chodziło sie do szkoły bo jest wikipedia ...hehehe
              • wolna_polska Re: Satyra na Polnego Wolaka. 26.01.14, 13:29

> pl.wikipedia.org/wiki/Konstanty_Ildefons_Ga%C5%82czy%C5%84ski
                > dlaczego twoja wypowiedz pokrywa sie z tym ? ;-) pseudoyntelygencie w ząbek cze
                > sany ;-) nie chodziło sie do szkoły bo jest wikipedia ...hehehe

ZNALAZŁ SIE CO Z PAMIĘCI SATYRY CYTUJE, PORAŻKA I TYLE W TEMACIE
                • kmdr_rohan Re: Satyra na Polnego Wolaka. 26.01.14, 13:34
                  I znowu ci się CapsLock zaciął. Smutne.
                  • wolna_polska Re: Satyra na Polnego Wolaka. 26.01.14, 13:41
                    kmdr_rohan napisał:

> I znowu ci się CapsLock zaciął. Smutne.

Ja bym powiedzial ze zakrawa to nawet o utrate koncesji przez agore. jst to tak powazne przewinienie ze agora moze beknac za takiego zalogowanego uzytkownika i upasc momentalnie hahahahahhaahha
                    id..ta jednak z ciebie nastepny
                    W których rejonach sie to rodzi???????????
          • Gość: prześmiewca Re: Satyra na Polnego Wolaka. IP: *.181.72.43.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.01.14, 13:22

> satyra o tobie ...niedouczonym smieciu który wszędzie tam gdzie rozmiawi
            > ają normalni ludzie chce uczestniczyć jako rozdający głos - satyra o takich
            > jak Maliniak z 40 latka , Lechowski , większość pisowców i Kaczyński

Aleś strzelił interpretację. Gałczyński i lechoś...

;-D
            • robert_resmanowicz Re: Satyra na Polnego Wolaka. 26.01.14, 13:50
              zgadza sie - Lechoś bardziej do Broniewskiego pasuje :-)
      • wolna_polska Re: Satyra na Polnego Wolaka. 26.01.14, 13:02
        dawaj jeszcze jedną, czekam...
        • robert_resmanowicz Re: Satyra na Polnego Wolaka. 26.01.14, 13:17
          Miałes odejść - zrób to bo rzygnę ...

www.youtube.com/watch?v=_4M3d5oXPOU&list=PLB65C55DD4059B9B9
          • wolna_polska Re: Satyra na Polnego Wolaka. 26.01.14, 13:25

> Miałes odejść - zrób to bo rzygnę ...

O maskara co za cham...
            A rzygaj , tylko wcześniej wyjdź abyś sobie chałupy nie poplamił:)
            Wieś straszna - uważam wątek za zamknięty - w/w już się przedstawił w jak najlepszym świetle.
            Dziękuję za uwagę
            • robert_resmanowicz Re: Satyra na Polnego Wolaka. 26.01.14, 13:28
              Polny_wolak zabłysną i zgasł :-) cytując klasyka :-) heheheh
              • wolna_polska Re: Satyra na Polnego Wolaka. 26.01.14, 13:32

> Polny_wolak zabłysną i zgasł :-) cytując klasyka :-) heheheh

Może dla ciebie G. to klasyk bo dla mnie nie. Znam wybitniejsze postaci i omijam szerokim łukiem tych co tworzyli po 45 (z wiadomych względów)

• kmdr_rohan Re: Satyra na Polnego Wolaka. 26.01.14, 13:36
                  Ale z tą znajomością się nie obnosisz. Żeby cię jeszcze ktoś za inteligenta nie wziął, bo oni - panie - podejrzani. :)
                • robert_resmanowicz Re: Satyra na Polnego Wolaka. 26.01.14, 13:39
                  "Polny_wolak zabłysną i zgasł :-)"

to nie Gałczyński powiedział debilu tylko Komandor Rohan - tak sie pisze bucu nie chcąc być podejrzanym o kradzież powiedzonek...boszsze men - z jakiego przysiółka ty pochodzisz? moze jakąś pomoc ci trzeba - wyglądasz na biedadurnia -niekoniecznie musisz być głupi ale mogłes być pozbawiony szkoły w młodosci - powiedz ...pomóc ci ? polny wolaku ? zrobimy składkę
                  • wolna_polska Re: Satyra na Polnego Wolaka. 26.01.14, 13:50

> "Polny_wolak zabłysną i zgasł :-)"
                    >
                    > to nie Gałczyński powiedział debilu tylko Komandor Rohan - tak sie pisze bucu n
                    > ie chcąc być podejrzanym o kradzież powiedzonek...boszsze men - z jakiego przys
                    > iółka ty pochodzisz? moze jakąś pomoc ci trzeba - wyglądasz na biedadurnia -nie
                    > koniecznie musisz być głupi ale mogłes być pozbawiony szkoły w młodosci - powie
                    > dz ...pomóc ci ? polny wolaku ? zrobimy składkę

Co za błysk ćwierćinteligencie. Tak się składa , że to ja pomagam ludziom takim jak ty. Mogę ci polecić dobrego psychologa gdyż powoli jak widzę puszczają ci nerwy a nie jest to wskazane przy dłuższej ekspozycji TY-FORUM RZESZÓW i moja osoba.
                    Zalecenia:
                    1/ Wyłącz komputer
                    2/ 10Przysiadów i 20 głębokich oddechów (nie zapomnij wydychać powietrza)
                    3/ koniecznie lewatywa bo może Ci coś zalega :)
                    Po wykonaniu w/w koniecznie przedstaw swoje spostrzeżenia co do Twojego stanu OUN (znajdź w wiki jak nie wiesz co to)
                    Trzymam kciuki
                    • robert_resmanowicz Re: Satyra na Polnego Wolaka. 26.01.14, 14:03
                      ja mam dla ciebie krótsze zalecenIa polny_wolaku adekwatne do twoich instynktowych zachowań - po prostu ... zwal konia !!
                      • Gość: prześmiewca Re: Satyra na Polnego Wolaka. IP: *.181.72.43.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.01.14, 15:00

> - po prostu ... zwal konia !!

Geniusze są wśród nas...

;-D
              • Gość: prześmiewca Re: Satyra na Polnego Wolaka. IP: *.181.72.43.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.01.14, 13:33

> Polny_wolak zabłysną i zgasł :-) cytując klasyka :-) heheheh

W niektórych wypadkach zdecydowanie lepiej cytować niż interpretować.

;-D
                • robert_resmanowicz Re: Satyra na Polnego Wolaka. 26.01.14, 13:42
                  albo wstawiać obrazki z dupy wzięte - nie rz-e ? a tak własnie ...zmieniając temat - w tym wcieleniu tatus i mamusia żyją ? przesmiewco/rz-e - jak tym razą jest ?
                  • Gość: x Re: Satyra na Polnego Wolaka. IP: *.rzeszow.mm.pl 26.01.14, 13:52

> To nie wierszyk idioto - to Gałczyński w czystej postaci -" Satyra na bozą krów
                    > kę " - satyra

NO PROSZĘ! Takiego , Resmena to chyba mało kto znał do tej pory. No, prawie krytyk literacki.
                    Założe się ,że potrafiłby streścić ''W poszukiwaniu straconego czasu'' w pięciu zdaniach.
                    :)))
                    • robert_resmanowicz Re: Satyra na Polnego Wolaka. 26.01.14, 13:55
                      przegrałes ...nie mam pojęcia jak to ugryźć wielokątowcu
                      • Gość: x Re: Satyra na Polnego Wolaka. IP: *.rzeszow.mm.pl 26.01.14, 14:01
                        Nie poddaj się , skoro znalazł się desperat który podjął się zrobić film na podstawie tej powieści...
                        • robert_resmanowicz Re: Satyra na Polnego Wolaka. 26.01.14, 14:04
                          Krause ? !!! :-) ???
                          _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
                          • Gość: x Re: Satyra na Polnego Wolaka. IP: *.rzeszow.mm.pl 26.01.14, 14:08
                            Nie bądź za cwany ,w ząbek czesany :)))
                            • robert_resmanowicz Re: Satyra na Polnego Wolaka. 26.01.14, 14:17
                              swietne to :-) lubię tego aktora
                    • Gość: prześmiewca Re: Satyra na Polnego Wolaka. IP: *.181.72.43.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.01.14, 14:09
                      Gość portalu: x napisał(a):

> NO PROSZĘ! Takiego , Resmena to chyba mało kto znał do tej pory.
                      > No, prawie krytyk literacki.

Prawie robi wielką różnicę...

> Założe się ,że potrafiłby streścić ''W poszukiwaniu straconego czasu'' w pięciu
                      > zdaniach.
                      > :)))

Adolfik jak każdy mały Hitlerek to bardziejspec od apokalipsy

;-D
                  • Gość: prześmiewca Re: Satyra na Polnego Wolaka. IP: *.181.72.43.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.01.14, 14:15

> albo wstawiać obrazki z dupy wzięte - nie rz-e ? a tak własnie ...zmieniając te
                    > mat - w tym wcieleniu tatus i mamusia żyją ? przesmiewco/rz-e - jak tym razą je
                    > st ?

Jest, jak widać, bardzo źle.

;-D

Ale już ci mówiłem, że dla tak znamienitego rozmówcy mogę być łowcą, rz-e, rz-f...g... h... lub kim tylko chcesz. Powiedz tylko słowo.

;-D
                    • robert_resmanowicz Re: Satyra na Polnego Wolaka. 26.01.14, 14:19
                      widzę ze ci dobrze poszło - jakiś ministrant był dobry dla ciebie ? skąd to nagłe pobudzenie i przypływ energii ? znalazłes 20 zł sklejone czerwoną taśmą z jednej strony ? poszukaj :-)
                      • robert_resmanowicz Re: Satyra na Polnego Wolaka. 26.01.14, 14:31
                        znalazłes ? pod taśmą napisałem mój numer Gadu Gadu - chcesz wciągnę cie na członka mojej społecznosci - są fajne laski - kolezanki Michaliny
                        • Gość: prześmiewca Re: Satyra na Polnego Wolaka. IP: *.181.72.43.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.01.14, 14:49

> wciągnę cie na członka

Chyba przez lupę...

;-D
                      • Gość: prześmiewca Re: Satyra na Polnego Wolaka. IP: *.181.72.43.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.01.14, 14:40

> widzę ze ci dobrze poszło - jakiś ministrant był dobry dla ciebie ?

Tak Robercik, tak...

;-D

A tak między nami, to klechy musiały ci niezły wiatrak z dupy zrobić. Tyle lat i jeszcze tak przeżywasz?

• robert_resmanowicz Re: Satyra na Polnego Wolaka. 26.01.14, 14:42
                          intelektualnie przebijasz wszystkich debili tutaj - jestes wielki
                          • Gość: prześmiewca Re: Satyra na Polnego Wolaka. IP: *.181.72.43.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.01.14, 14:51

> intelektualnie przebijasz wszystkich debili tutaj - jestes wielki

No co ty! Ja???

;-D
                          • Gość: x Re: Satyra na Polnego Wolaka. IP: *.rzeszow.mm.pl 26.01.14, 14:52
                            Witkacym go lewym prostym i Beckettem prawym sierpowym!
                            • Gość: prześmiewca Re: Satyra na Polnego Wolaka. IP: *.181.72.43.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.01.14, 14:54
                              Gość portalu: x napisał(a):

> Witkacym go lewym prostym i Beckettem prawym sierpowym!

Buhahahaha ha haha - dobre, ale resmen ma inne tajne bronie

;-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka