robert_resmanowicz Re: prześmiewca-opinie 26.01.14, 23:16 fajny chłopak tylko mu z dupy smierdzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca Re: prześmiewca-opinie IP: *.181.72.43.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.01.14, 23:27 Ja to 3 dno wszystkich den. Debil, cham i wredniak, którego nikt nie lubi. Żebym nie zapomniał, że jeszcze: blady fiutek, bolec, sebuś, ksiądz, no i z dupy mi śmierdzi. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba Re: prześmiewca-opinie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 27.01.14, 06:24 Gość portalu: prześmiewca napisał(a): > Ja to 3 dno wszystkich den. Debil, cham i wredniak, którego nikt nie lubi. > Żebym nie zapomniał, że jeszcze: blady fiutek, bolec, sebuś, ksiądz, no i z dup > y mi śmierdzi. Ty sam wiesz najlepiej. Ja na twoim miejscu bym się utopiła mając sama o sobie taką opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: prześmiewca-opinie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 27.01.14, 10:06 Swiadczy o prymitywiżmie utopionego.Taka opinia!. A czy nie przyszłą do żabiego rozumku błyskawica myśli,że on to robi celowo!?Więc z jakiej wysokości musiął by spadać aby dorównać do poziomu płaza.Trzeba umieć być głupszym.To trudniejsze niż mondralińscy z tego forum z którymi chce gostek pogadać,a tu poziom płaza.Więc się stara! Do paprykarza to nie dotrze.U takich to tylko "jak rzyć",za cudze oczywiście,co by tu jeszcze wyłudzić i cągle mało.Jak to okopowy...norma!Prędzej do żaby dotrze,bo jeszcze bidula się utopi z rozpaczy nad pojemnością swojego móżdżku.Ale może pojmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: prześmiewca-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.14, 10:32 nie przyszło czasem komuś do głowy, że Ktoś tu kogoś robi w... www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca Re: prześmiewca-opinie IP: *.static.sl-net.pl 27.01.14, 11:58 Gość portalu: A napisał(a): > nie przyszło czasem komuś do głowy, że Ktoś tu kogoś robi w... > www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths Inteligencja to bardzo cenna cecha, a jak zrozumienie życia ułatwia. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś