Dodaj do ulubionych

Naprawa agd

11.03.14, 09:43
Witam nie dawno przeprowadziłam się do Rzeszowa i mam problem... zepsuła mi się kuchenka mikrofalowa czy ktoś z Was mógłby polecić mi miejsce w którym dobry fachowiec dość sprawnie i nie drogo mógłby mi pomóc? Może ktoś zna opinie na temat tych serwisów? Tekst linka polecacie czy raczej nie?
Z góry dziękuje za wszelką pomoc
Obserwuj wątek
    • kulinarny.robert Re: Naprawa agd 11.03.14, 12:01
      Chyba na Leszczyńskiego jest jakiś serwis
      • chris1970 Re: Naprawa agd 11.03.14, 13:23
        Dokładnie przy ulicy Słonecznej.
    • marko.z Re: Naprawa agd 09.01.25, 11:54
      Ja z kolei polecam serwis: naprawapralekrzeszow.pl. Szybko,s kutecznie i co ważne całkiem tanio :)
    • poradyagdrzesz Re: Naprawa agd 21.05.25, 16:19
      Masz dość zgadywania, komu powierzyć swój sprzęt do naprawy? Postaw na pewność i wygodę – odwiedź Serwis.info.pl, miejsce, w którym z łatwością znajdziesz sprawdzony punkt serwisowy w Twojej okolicy. Zepsuty telefon, niedziałająca pralka, problemy z laptopem czy klimatyzacją? Na naszej stronie wyszukasz profesjonalistów, którym możesz zaufać – szybko, bezpiecznie i bez ryzyka. Setki zweryfikowanych serwisów, przejrzyste opisy usług, opinie klientów i intuicyjna wyszukiwarka sprawiają, że wybór staje się prosty. Niezależnie, czy jesteś klientem indywidualnym, czy firmą – z Serwis.info.pl znajdziesz rozwiązanie na każdą usterkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka