Dodaj do ulubionych

Brudziński...ten z PISU

20.03.14, 09:50
To co mówił dzis rano u Pani Olejnik zakrawa na skandal - poziom intelektu tego człowieka poraża i obraza godność normalnego człowieka - on ma być kiedyś ministrem i mieć wpływ na losy milionów ludzi ? TO niemożliwe !!! Takiej ilości bzdur wypowiadanych na jednym wydechu , bez grama kultury dla słuchaczy i prowadzącej nie słyszałem dawno i od nikogo - lepper był mądrzejszy i nawet czarnecki mniej irytuje...kto to wybrał ? z taką przeszłoscią w dodatku ...
Obserwuj wątek
    • rz2014 Re: Brudziński...ten z PISU 20.03.14, 16:22
      wiecej jest takich karierowiczow w tym chorym kraju.
      p. geodeta spod tarnowa Grad, on byl już ministrem chyba już wszystkiego hahahha

nie ma jak byc geodetą
      • rzeszowski15 Re: Brudziński...ten z PISU 20.03.14, 20:52
        Dziekuje roberciku za zwrocenie mi uwagi na ten wywiad.Niestety na zywo nie moge tego sluchac bo u mnie 3 w nocy.Innym ktorzy tez nie sluchali polecam.Jest to jeden z przykladow jak Resortowe Dzieci sa bezradne wobec argumentow.
        www.radiozet.pl/Programy/Gosc-Radia-ZET
        • wislocki12 Brudziński jak... Urban! 20.03.14, 21:18
          Kiedyś, jeszcze całkiem niedawno, przy okazji finalizowania lektury "Resortowych dzieci", miałem okazję skonstatować przedziwną fascynację solidarnościowej demokratycznej opozycji technologią esbecji. Dla ilustracji wymieniłem Kanię, Targalskiego i Marosza. Nie zapomniałem też i o Tobie. Dodałbym tu jeszcze Joachima Brudzińskiego, który właściwie już przeszedł był Urbana. Nie mylić z Orbanem! ;-))
        • kulinarny.robert Re: Brudziński...ten z PISU 21.03.14, 09:14
          argumentów ? jakich argumentów ...jesli argumentem moze być zmyslony fakt przeczytany w dodatku w gazetach spółki Kaczyńskiego kierowanych za pomocą jego kierowcy zasiadającego w radzie nadzorczej albo gadzinówkach Karnowskich - lechowski tys sie chyba z glupim przez scianę macał jesli ten bełkot nazywasz argumentami - to tak jakby to ze jestes w ameryce nawać prawdą heheh...tys ameryke na slajdach widział i to jeszcze orwo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka