ouimet 05.09.04, 02:15 w kosciele farnym/byly klasztor Bozogrobcow/jest unikat-miniatura Bozego Grobu /cudenko/... Wierzacym i nie-wierzacym/???/polecam zobaczenie tegoz...Wspanialosc sama w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ouimet Re: a czy wiecie,ze 05.09.04, 02:19 "ciuchcia"ledwie dyszac...nadal wozi turystow do Dynowa...Tam "imprezowanie" i powrot...Wiekszosc imprezowiczow chwali... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: a czy wiecie,ze 05.09.04, 11:19 ouimet napisał: > "ciuchcia"ledwie dyszac...nadal wozi turystow do Dynowa...Tam "imprezowanie" i > powrot...Wiekszosc imprezowiczow chwali... Jaka "ciuchcia" ?????? Czyżby wąskotorówka ???? I ja nic o tym nie wiem !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaaniaaa Re: a czy wiecie,ze 05.09.04, 18:43 ciuchcia jest fajna, pamiętam jak byłam na wycieczce szkolnej jeszcze w podstawówce (chyba cała szkoła wtedy była). Potem ognisko... ech miło bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: a czy wiecie,ze 01.10.04, 18:25 kiedys istnial/moze istnieje obecnie-kto wie?/KS "Orzel".Nozna w 3 lidze,reczna w 2-giej,siatkarki "poczatkowaly"... To bylo kiedys... W co sie gra obecnie? Wiem,ze "noga" jest ...Czytam wyniki,ale do 3ciej ligi daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 ORZEL DO BOJU 05.10.04, 14:26 GRA W LIDZE OKRENGOWEJ ( OKR. JAROSŁAW ), TO CHYBA PIATA LIGA, ORZEL WYGRYWA I BEDZIE WYGRYWAC BEDZIE, ZAJMUJEMY DRUGIE MIEJSCE W TABELI, 4 PNK STRATY DO SYRENKI, ZA TYDZIEN MECZ NA SZCZYCIE Z SYRENKA. A JAK CHODZI O PIŁKARKI /RECZNE/- CHYBA SA- ALE W KTOREJ LIDZE- TO NIE WIEM I BYLI PODOBNO JESZCZE SZACHISCI. A SZKOLNA DRUZYNA KOSZYKARZY DOSZLA DO FINALOW MLODZIERZOWYCH CALEGO KRAJU A NIE WIEM Z JAKIM SKUTKIEM orzelprzeworsk.com*** Reklama post sponsorowany przez: bezdomni.pl to ich jedyny adres Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Piotr Trybalski 05.10.04, 21:47 jest gosciu z przeworsku na wyprawie strzeleckiego. byl takze m.in. w wenezueli i nawet w himalajach. jest nawet artykul onim na onecie w dziale polecamy tam nie pisze ze jest z przeworska, ale znam osobe ktora wie ze on jest przeworska, a takze na dyskusji u dolu artykulu o wyprawie jest nawet na forum pozdrowienienia dla tego goscia. a gosciu nazywa sie trybalski. o to linki: trybalski.com wyprawy.onet.pl/6576,gal,16817,ekspedycja.html - galeria wyprawy.onet.pl/6576,503,1156314,ekspedycja.html - uczesnicy wyprawy.onet.pl/6576,472,1156311,ekspedycja.html - o wyprawie *** R e K L a M a /post sponsorowany przez:/ bezdomni.pl to ich jedyny adres. Odpowiedz Link Zgłoś