Dodaj do ulubionych

Zdrowa żywność

03.01.15, 17:25
Cześć, Czy może mi ktoś polecić sklep ze zdrową żywnością na terenie Rzeszowa lub okolic ?
Obserwuj wątek
    • dzej-u89 Re: Zdrowa żywność 03.01.15, 17:36
      ja ostatnio kupowałem na ymt24.pl polecam dobre ceny maja i szybki termin realizacji.
    • agniecha94 Re: Zdrowa żywność 05.01.15, 12:11
      Cześć. Jestem studentką psychologii i aby uzyskać zaliczenie z ćwiczeń muszę przeprowadzić badania dotyczące zdrowia wśród klientów sklepów ze zdrową żywnością. Z tego powodu zwracam się z prośbą do was o pomoc, bo sesja coraz bliżej a czarna rozpacz studenta coraz większa. Pomoc polega na wypełnieniu kwestionariusza, który jest całkowicie ANONIMOWY i którego wyniki będą wykorzystane wyłącznie do celów edukacyjnych. Zajmie wam to maksymalnie 10 minut. Link do formularza: docs.google.com/forms/d/1JroS0-wTBlUBf_Hpzmp1CNLJe85h0vnrcHnyg6LEfcA/viewform?usp=send_form Gwarantuję, że wypełnienie kwestionariusza to źródło nietuzinkowej rozrywki i niezapomnianych wrażeń :D Z góry dziękuję za ewentualną pomoc i przepraszam za spam.
      Zdesperowana studentka
    • esprit_95 Re: Zdrowa żywność 01.04.15, 12:03
      Na terenie Rzeszowa niestety nie znam, zamawiam w sklepach internetowych, różnych, ale mogę polecić Tobio.pl, bo są autoryzowanym sklepem Biobabalscy. Można powiedzieć, że to ich wyróżnia, bo wiadomo, że produkty są bezpośrednio od producenta
    • ekofan90 Re: Zdrowa żywność 21.04.15, 11:30
      Ciężko znaleźć coś dobrego stacjonarnie. Ja kupuje przez internet na www.jemTO.eu
      Mają ogromny asortyment bo z tego co wiem jakieś 1000 produktów. Rabie u nich zakupy przynajmniej raz w miesiącu na większa kwotę i paczkę mam za darmo. Nie musze ograniczać sie do tego co mam w sklepach tylko wybieram co chce.
    • pasjonatka333 Re: Zdrowa żywność 07.07.15, 15:59
      Polecam sklep internetowy - www.e-zdrowyprzedszkolak.pl
      • pasjonatka333 Re: Zdrowa żywność 07.07.15, 16:00
        Polecam sklep internetowy www.e-zdrowyprzedszkolak.pl
        • tusiawu Re: Zdrowa żywność 20.07.15, 18:09
          Szczerze mogę polecić sklep www.zdrowazywnosc24.pl . Duży wybór i dobre ceny.
    • monia2489 Re: Zdrowa żywność 04.09.15, 13:50
      Witam. Zapraszam do zakupów w sprawdzonym sklepie internetowym. Naprawde warto
      www.upieczchleb.pl
    • rz2014 Re: Zdrowa żywność 04.09.15, 16:25
      A jeszcze taka istnieje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka