kwiatlotosu25 03.01.15, 17:25 Cześć, Czy może mi ktoś polecić sklep ze zdrową żywnością na terenie Rzeszowa lub okolic ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzej-u89 Re: Zdrowa żywność 03.01.15, 17:36 ja ostatnio kupowałem na ymt24.pl polecam dobre ceny maja i szybki termin realizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha94 Re: Zdrowa żywność 05.01.15, 12:11 Cześć. Jestem studentką psychologii i aby uzyskać zaliczenie z ćwiczeń muszę przeprowadzić badania dotyczące zdrowia wśród klientów sklepów ze zdrową żywnością. Z tego powodu zwracam się z prośbą do was o pomoc, bo sesja coraz bliżej a czarna rozpacz studenta coraz większa. Pomoc polega na wypełnieniu kwestionariusza, który jest całkowicie ANONIMOWY i którego wyniki będą wykorzystane wyłącznie do celów edukacyjnych. Zajmie wam to maksymalnie 10 minut. Link do formularza: docs.google.com/forms/d/1JroS0-wTBlUBf_Hpzmp1CNLJe85h0vnrcHnyg6LEfcA/viewform?usp=send_form Gwarantuję, że wypełnienie kwestionariusza to źródło nietuzinkowej rozrywki i niezapomnianych wrażeń :D Z góry dziękuję za ewentualną pomoc i przepraszam za spam. Zdesperowana studentka Odpowiedz Link Zgłoś
esprit_95 Re: Zdrowa żywność 01.04.15, 12:03 Na terenie Rzeszowa niestety nie znam, zamawiam w sklepach internetowych, różnych, ale mogę polecić Tobio.pl, bo są autoryzowanym sklepem Biobabalscy. Można powiedzieć, że to ich wyróżnia, bo wiadomo, że produkty są bezpośrednio od producenta Odpowiedz Link Zgłoś
ekofan90 Re: Zdrowa żywność 21.04.15, 11:30 Ciężko znaleźć coś dobrego stacjonarnie. Ja kupuje przez internet na www.jemTO.eu Mają ogromny asortyment bo z tego co wiem jakieś 1000 produktów. Rabie u nich zakupy przynajmniej raz w miesiącu na większa kwotę i paczkę mam za darmo. Nie musze ograniczać sie do tego co mam w sklepach tylko wybieram co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
pasjonatka333 Re: Zdrowa żywność 07.07.15, 15:59 Polecam sklep internetowy - www.e-zdrowyprzedszkolak.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pasjonatka333 Re: Zdrowa żywność 07.07.15, 16:00 Polecam sklep internetowy www.e-zdrowyprzedszkolak.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tusiawu Re: Zdrowa żywność 20.07.15, 18:09 Szczerze mogę polecić sklep www.zdrowazywnosc24.pl . Duży wybór i dobre ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
monia2489 Re: Zdrowa żywność 04.09.15, 13:50 Witam. Zapraszam do zakupów w sprawdzonym sklepie internetowym. Naprawde warto www.upieczchleb.pl Odpowiedz Link Zgłoś