Dodaj do ulubionych

Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu

IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 15.11.04, 23:03
A gdzie Wiesiu? IIIIIIIhhhhhhhhhaaaaaaahhhhhhhhaaaaaaaaa......
Obserwuj wątek
    • Gość: wio Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.man.rsk.pl 15.11.04, 23:21
      on ma dość złota będzie żył.
      • Gość: Vika Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 15.11.04, 23:28
        Same szuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Wielkie szuje!!!!!
        Krótko mówiąc - szuje i już!!!
        Szuje
    • Gość: tandeciarz Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 23:30
      skończie w końcu z kompromitacją podkarpacia dzięki tendeciarzom pokroju
      martensa, niby ionteligentny a zachowuje się jak błazen,
      niby taki światowiec a jego zachowania przypominają gminnych sekretarzy pop
      napewno na jego odwałaniu nikt nie straci i popieram wszystkich nie -
      tandeciarzy z tej parti, która niestety tandeciarstwo ma wpisane na sztandarach
    • Gość: temida Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 23:35
      wiesiu godziny ma policzone, nim będzie się interesować za niedługo prokuratura
      i będzie o nim tak samo głośno jak o Pęczaku, stąd wiesiu szykuje już walizki i
      chyba obierze kurs na kubę lub Sojuz, ewentualnie Korea Pólnocna.
    • Gość: ja Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: 211.250.207.* 15.11.04, 23:37
      budzik w sld? buhahaha...
      no ale z drugiej strony patrząc partia musi trzymać poziom... buhahaha....
    • Gość: solo26 Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: 80.50.19.* 16.11.04, 02:20
      Rację ma Temida u dołu - Wiesiu czuje w powietrzu zmianę atmosfery i już nie
      pomoże swój szef ABW w Rzeszowie, a i skarbówka już nie taka wierna jak za
      ministrowania, też może zapytać o prawdziwą wartość domku na Miłocinie, albo o
      kupienie 100 hektarów w Bieszczadach po 2,20 zł za ar. Teraz jak padł Pęczak,
      to Wiesiu już nie jest bezpieczny i może szczoteczkę do zębów pomału pakować.
      Dlatego zrezygnował z kandydowania w zamian za obietnicę Tuderka, że pozostanie
      na pierwszym miejscu na liście wyborczej. Bo wicie-rozumicie: bycie baronem nie
      daje immunitetu, w odróżnieniu od posłowania. A jak ktoś uwierzył w te
      rozpowiadane przez Wiesia pierdoły o odejściu z polityki i przejściu do
      biznesu, to jełop. A co on innego potrafi? Przecież on uczciwie jednego dnia w
      życiu nie przepracował. A konto numerowe daleko, ze dwa dni drogi.
      A ty koniu to nie rżyj tak - może jeszcze wrócisz na Jałowego.
      A kto to jest - fuck - w tym SLD ten Budzik czy inny Zegar?
      • Gość: kon prawdziwy :) Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: 195.117.152.* 18.11.04, 10:44
        Solo 26, kimkolwiek jestes, ten pierwszy kon co sie tu wpisał to nie ja. Pozdr
    • Gość: Brachu Spolegliwy czy uległy ? IP: 195.205.38.* 16.11.04, 07:15
      Pan Martens użył określenia "spolegliwy" w znaczeniu "uległy" (tak przynajmniej
      wynika z kontekstu). Tymczasem spolegliwy znaczy ten, na którym można polegać.
      • Gość: starałupa Re: Spolegliwy czy uległy ? IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 16.11.04, 09:19
        A ten Budzik to co za jeden?
        • Gość: ja Re: Spolegliwy czy uległy ? IP: *.localdomain / 200.164.89.* 16.11.04, 14:31
          to jest taki kulturysta który po pijaku dla sportu lubi przypier*lić swojej
          dziewczynie... ale na szczęście bohaterscy sąsiedzi czuwają...
        • Gość: Anty_Tuderek Re: Spolegliwy czy uległy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 14:58
          Kolega Budzik jest sekretarzem Rady Miejskiej SLD w Rzeszowie ktory daleko w
          powazaniu ma swoje codzienne obowiazki i wogole sie niczym nie przejmuje.
          Pomysl jego i jemu podobnych zeby wystawic Tuderka w wyborach na fotel barona
          SLD na Podkarpaciu jest tak samo trafiony jak chec powieszenia krzyza przez
          dzialaczy LPR w Parlamencie Europejskim. A co do tego ze Tuderka mozna czesto
          spotkac w Rzeszowie to taka prawda jak to ze Matrix istnieje. Mam sposobnosc
          zagladania w miejsce gdzie miesci sie siedziba jego biura poselskiego i jakos
          do tej pory jakos nigdy go nie zastalem. Jedyne co moge powiedziec to to ze
          zazdroszcze fantazji koledze Budzikowi i jego kompanom.
          • Gość: artryriusz Re: Spolegliwy czy uległy ? IP: *.sld / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 15:31
            i tu mogę podpisać w całej rozciągłości. bo pana budzika nie mam nawet w
            biurze posła tuderka którego jest rzekomo asystentem. młodemy dziusowi zaczyna
            odbijac sodówka.
            • Gość: ja Re: Spolegliwy czy uległy ? IP: 211.250.207.* 16.11.04, 20:34
              ciągnie swój do swego... mały złodziej asystentem dużego złodzieja... niezłych
              macie towarzyszy SLDowcy... buhahahaha......
    • Gość: Wojak Szwejk TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 09:38
      a posłowanie się skończy niebawem... a czerwoną kanapę do Siedziby Sojuszu
      zakupiono hehe :)
      • Gość: Oldtimer Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.ruch.com.pl / *.ruch.com.pl 16.11.04, 09:43
        Tuderek to pajac,czy teraz także wystąpi z girlsami?
        • Gość: delegat Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.rzeszow.mm.pl 16.11.04, 10:00
          Tylko Martens.
          Dlaczego wybierzemy Martensa:
          1. Nie jest związany żadnymi układami z aktualną władzą ani w Warszawie
          ani w Rzeszowie, musi mieć własne zdunie tzn. zdanie większości członków SLD
          2. Jest finansowo nie zależny niema ambicji zostać politykiem Warszawskim
          Tuderek zdradzi Rzeszów za podrzędne stanowisko w Rządzie na drugi dzień po
          wyborze.
          3. Ostatecznie się skompromitował nie popierając SLD w sprawie niszczenia
          rzeszowiaków na stanowiskach państwowych- przecież proponowany przez Rząd to
          człowiek prawicy i tak będzie w każdej sprawie
          4. Musi nastąpić zmiana pokoleniowa.
          • magni-nominis-umbra Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... 16.11.04, 10:26
            Stanowisko... w jakim rządzie?!
          • Gość: solo26 Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: 80.50.19.* 16.11.04, 11:24
            Układami to jest akurat Martens mocno związany, bardziej chodzi o to, że nikt
            go nie traktuje poważnie, no bo trudno takiego głupka traktować inaczej. Oj,
            temu to dopiero władza uderzyła do słabej główki - "ja, jako analityk
            partyjny.." - pamietasz delegat takie teksty?
            Ambicje na zostanie "politykiem warszawskim" też miał, ale powody niezostania
            jak wyżej.
            Że Tuderek głąb, to wie każdy, który go choć raz w życiu spotkał. Ale... To
            przecież do niego należy willa na Jałowego będąca siedzibą SLD? Więc jego wybór
            będzie przejawem przyziemnej roztropności - po najbliższych wyborach będzie się
            gdzie przytulić.
            Acha - piszesz delegat:
            > 4. Musi nastąpić zmiana pokoleniowa
            ??????????????????
            A mógłbyś rozwinąć myśl? Tzn. kogo masz na myśli? Myślisz o młodym, dziarskim
            Krzysiu M? O jacież nie mogę....
            • Gość: fim Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.ruch.com.pl / *.ruch.com.pl 16.11.04, 13:21
              Kolego szanowny, w tym smutnym kraju każdy ,kto ma własne zdanie jest podejrzany
              Jeszcze gorzej,gdy zdanie to rózni sie od zdania innych.Jednak nie mamy tutaj
              (podkarpacie ) afer,ani niezadowolonych (poza Tuderkiem) aferałów.Głosujcie na
              Tuderka - wyrownamy ze średnią krajową, albo trafimy na pierwsze strony.
              • Gość: artryriusz Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.sld / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 15:55
                no tak tu się z szanowny przedmówcą zgadzam bo przecież trzeba w partii sld
                nowych młodych duchem młodzieńców przed 70. oni maja nieskazitelny charakter i
                wcale nie są umoczeni w PZPR i inne machlojki biznesowe
              • Gość: Anty_Tuderek Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 16:00
                Dokladnie tak jak mowisz ...
              • Gość: borówkom nie Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 17.11.04, 11:33
                Kolego Masz...talerz moze byscie sie podpisali nazwiskiem a nie jakies tam fim
                wymyslacie ??? :D:D:D
            • Gość: Anty_Tuderek Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 15:57
              A to dobre ze willa jak to nazwales na jalowego jest wlasnoscia
              Tuderka...hahahahahahaha...czlowieku zastanow sie co mowisz a jak nie wiesz to
              sie nie wypowiadaj
              • Gość: solo26 Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: 80.50.19.* 16.11.04, 22:43
                Te antytuderek - co cię tak rozbawiło? Nazwa "willa"? Jak ci nie styka, niech
                będzie kamienica. A czyją jest własnością jeśli wolno spytać tak dobrze
                poinformowanego? SLD? No, to dopiero zabawne....
                • Gość: ciekawy Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.krak.tke.pl 16.11.04, 23:15
                  a czyja?? z tego co mi wiadomo jest to jedna z dwóch niruchomości należących do
                  SLD. drugim ich budynkiem jest siedziba w wawie
                  • Gość: Anty_Tuderek Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 17.11.04, 08:56
                    ciekawy jest dokladnie tak jak mowisz budynek w rzeszowie i siedziba w wawie
                    naleza do partii ale do partii jako calosci a nie sa we wladaniu pojedynczych
                    ludzi...wiec nie rozumiem tego barana o nicku solo26 ktory twierdzi inaczej nie
                    majac pojecia o czym mowi...ale niestey w tym kraju wszyscy uwazaja sie za
                    ekspertow we wszystkich dziedzinach (innymi slowy jelopow nie brakuje)...solo26
                    pogratulowac fantazji :D:D:D
                • Gość: Anty_Tuderek Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 17.11.04, 08:53
                  Stwierdzenie ze siedziba SLD w Rzeszowie jest wlasnoscia Tuderka jest tak samo
                  prawdziwe jak to ze Andrzej Lepper jest doktorem politologii...przestan
                  zabierac glos w sprawie o ktorej nie masz pojecia...Budynek jest wlasnoscia
                  Partii matole calej a nie pojedyczego jej czlonka
                  • Gość: solo26 Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: 80.50.19.* 17.11.04, 12:33
                    Och, rozpacz moje sece zalewa. Jakiż ze mnie dureń. Bo przecierz informacje o
                    tym, że własnością SLD jest wyłącznie obiekt w Warszawie, oraz jakiś budynek w
                    Opolu wygłaszał mało wiarygodny facet, niejaki Janik, zanim jeszcze nie wygryzł
                    obersturmbanfurera Millera.
                    A tu się okazuje, że SLD wyasygnowało spory pieniądz (no bo lokalizacja i
                    powierzchnia niezła) i to w czasie bycia w opozycji i nabyło chałupkę. A ci co
                    mówią, że jest inaczej to źli ludzie. No i matoły, barany, jełopy itd.
                    Kolego Anty_Tuderek, badź człowiekiem, widac że dobrze poinformowany jesteś,
                    oświeć baranów, napisz kiedy i za ile SLD kupiło ten budynek. Chyba, że pozory
                    mylą i nie jesteś dobrze poinformowany, a jesteś jedynie jednym z prostej,
                    szarej masy partyjnej, która wierzy w każdą brednię, jaką szefostwo zapodaje.
                    Aha, jeszcze jedna możliwość - to jest forum publiczne, więc trzeba walczyć z
                    tymi co publikują niewygodne informacje. Rozumiem doskonale panie anty_cośtam.
                    • Gość: ja Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.localdomain / 200.164.89.* 17.11.04, 13:23
                      no to powiedz mi drogi solo26 skąd masz informacje, że to niejaki Tuderek jest
                      włascicielem tej jakże dobrze sytuowanej willi w samym centrum wspaniałego
                      miasta Rzeszowa? kiedy kupił i za ile? i skad miał pieniądze? a może to Budimex
                      postanowił sprezentować chatę swojemu szefowi na odchodne?
                      • Gość: solo26 Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: 80.50.19.* 17.11.04, 15:39
                        Od jednego takiego z firmy, która przeprowadzała remont obiektu. Od drugiego
                        takiego, który jest w wierchuszce rzeszowskiego SLD. Kiedy kupił? No, tu mogę
                        się trochę pomylić, ale jakoś w 1999? Za ile niestety nie wiem. Skąd miał kasę?
                        Polecam lekturę oświadczeń majatkowych posłów. Zwłaszcza
                        orka.sejm.gov.pl/RejIVk.nsf/web/463.
                        Na oko wychodzi ok. 5-6 milionów, to chyba starczy na małe inwestycje w
                        nieruchości. A jak się robi, żeby majątek nie stał imiennie na faktycznego
                        właściciela, to mogę ci wytłumaczyć, ale za 500 zł + VAT za godzinę usługi.
                        • Gość: ciekawy Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.krak.tke.pl 17.11.04, 16:57
                          a mógłbyś podaćjakiś inny link oświadczenia?

a tak przy okazji tu jest inny link:
                          nowadeba.pl/index.php?a=wiad&id_inflok=211
                          • Gość: Koziołek Ciesielski obszarnik ziemski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:38
                            Gdzie i u kogo kupił Ciesielski prawie 100 hektarów ziemi po 2 zł za ar. Ma
                            informacje chyba od kolegów z Jaśla, barona Stowarzyszenia Ordynacka oraz
                            byłego krawężnika a teraz rzeszowskiego biznesmena.
                        • Gość: ciekawy Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.krak.tke.pl 17.11.04, 17:03
                          i jeszcze raz ja... w żadnym oświadczeniu majątkowym p. Tuderek nie wspomina że
                          jest właścicielem budynku przy ul. Jałowego.
                          a co do "jednego takiego" to znam "innego takiego" co mi przysięgał na wszystkie
                          świętości że widział tego "z wierchuszki rzeszowskiego SLD" jak stał ubrany w
                          czerwoną kieckę na wylotowej z Rzeszowa i łapał na swe wdzięki kierowców tirów.
                          • Gość: solo26 Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: 80.50.19.* 17.11.04, 18:52
                            O kurtka, to nawet domyślam się który to tych tirowców łapał. A poważnie to
                            chyba nie oczekujesz, że będę walił tu nazwiskami. A co do kompletności
                            zeznań... O to długa historia. Np. taki Ciesielski ma dom w Miłocinie wart 500
                            tys. A ja go dzisiaj mogę kupić za powiedzmy 700 tys i jeszcze go z zyskiem
                            sprzedam. Za jego ziemię w Bieszczadach dam dwa razy więcej niż jego
                            kosztowała. Też nie z filantropii, ale pchnę ją dalej z godziwym zyskiem.
                            Ma fiata seicento, a ja go ciągle widzę w pięknym Vanie. I tak długo można.
                            A nawiasem, to nie przypuszczałem, że błacha uwaga o posiadaczu obiektu na
                            Jałowego rozrośnie się do osobnego wątku. Łącznie z sensacyjną jak dla mnie
                            informacją o tym, że to własność SLD.
                            • Gość: ciekawy Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.krak.tke.pl 17.11.04, 19:28
                              masz rację... temat, kto jest właścicielem willi na jałowego albo innego rancza
                              w teksasie nie jest wart nawet połowy z tych literek, które tutaj wpisano... tak
                              naprawdę ważny jest tylko fakt że nie jesteś w stanie udowodnić tego co
                              twierdzisz... a to wpływa na osąd zarówno twojej osoby jak i reszty wypowiedzi
                              jakie tu poczyniłeś...

najciekawszy jest fakt, że na tym forum wypowiada się masa ludzi (wszyscy z
                              rzeszowa), którzy albo coś wiedzą, albo mają znajomego który coś wie albo sąsiad
                              to i tamto, i jakby do kupy pozbierać te wszystkie wypowiedzi to by wyszło że
                              albo w rzeszowie nawet przedszkolaki robia przekręty na grubą kasę albo rzeszów
                              ma jakieś 2,5 miliona mieszkanców...

hehehe.. jak to miło żyć wśród 180 tyś paranoików.. pozdrawiam :-)
                              • Gość: solo26 Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: 80.50.19.* 17.11.04, 22:22
                                Kumpel do kumpla: Jak byłem w Egipcie, to widziałem mumię Kleopatry.
                                - Nie wierzę! Pokaż!

To tyle tytułem podsumowania. I chcę zaznaczyć, że czuję się skrzywdzony twoimi
                                wątpliwościami co do mojej wiarygodności. Wśród najbliższej rodziny uchodzę za
                                bardzo wiarygodnego. A afer w Rzeszowie nie brakuje, a może ich nawet więcej
                                niż gdzie indziej. Ale miasto małe to i układ trzyma twarz. Swoje gliny, swoja
                                prasa, a jeden prokurator Myrda nie wszystko weźmie, bo i tak chłop zarobiony
                                po uszy kolegami Ciesielskiego w Mielcu.
                                • Gość: ciekawy Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.krak.tke.pl 17.11.04, 23:49
                                  no to mie teraz nieźle rozśmieszyłeś... może i rzeczywiście rodzina ma cię za
                                  wzór cnot wszelakich i skarbnicę wiedzy, lecz tutaj jesteś równie wiarygodny co
                                  wróżka przepowiadająca przyszłość pod numerem 0-700... taka niestety jest prawda
                                  i nic na to nie poradzisz...

a że afer w rzeszowie nie brakuje? qrcze no to od tego jest między innymi to
                                  forum żeby o tym mówić a nie zatrzymywać dla swojej wiadomości - to jest jeden z
                                  przywilejów demokracji...
    • Gość: Artryriusz Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.sld / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 16:06
      cóz można powiedzieć o panu tuderku to to ze duzo czasu spędza w warszawce i
      pozostaje w pewnym stopniu w uległości wobec pseudo lidera janika. a po drugie
      wydaje mi sie ze jest troszeczku za stary jest przecież kilkanaście lat starszy
      od martensa. po trzecie brak mu charyzmy,
      • Gość: Anty_Tuderek Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 16:08
        Ja nawet nie wiem artryriusz czy Tuderek wie co to charyzma ???
        • Gość: Vika2 Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 16.11.04, 18:36
          Szuje!
          Same szuje!
          Wielkie szuje!!
          Po prostu SZUJ na pęcz(a)ki!
    • Gość: pracownuk Budimexu Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 18:40
      Uważajcie na Tuderka, on nie ma takich czystych rąk jak myślicie, o jego
      szfinglach i machlojach finansowych wiedzą i pamiętają byli pracownicy
      Budimexu. Niech się najpiewrw rozliczy z prywatyzacji Budimexu i niech powie
      ile wówczas zagarnął państwowej kasy dla siebie. To on ze swoją warszawską
      świtą rozgrabił i doprowadził do upadku Budimex.
      • Gość: max Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 19:20
        też mi nowina, przecież każdy sldowiec to złodziej do potęgi, ciesielski,
        tudrek, brzostowski, ten z dynowa i wielu innych, fabryka osocza w mielcui etc.
        będą siedziec już niedługo w pudle
        • Gość: Viki3 Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 16.11.04, 22:41
          A ja bym nie chciał, aby siedzieli. Wolałbym aby wisieli! Szuje na haki! Haki
          na szuje. Szuj na pęcz(a)ki
      • Gość: Antyklerykał Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 09:55
        A myslisz na co poszly pieniadze z prywatyzacji Budemexu??? Za cos trzeba bylo
        wybudowac hangar w Licheniu i Tuderek bardzo w tym pomagal... Z pieniedzy
        przekazanych czarnym sie nie rozlicza taka polityka panstwa...niestety...Tak
        nawiasem mowiac Panie Tuderek to trzeba by zbudowac jeszcze 12 kosiciolow w
        Rzeszowie bo troche ich malo...moze zainwestuje Pan poraz kolejny troche
        oszczednosci w duchowienstwo rzeszowiskie...po takim gescie z pewnoscia Gorny
        zalatwi Panu miejsce w Raju zaraz kolo Walesy :D:D:D
      • Gość: Już nie w ZSMP Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 10:01
        Tak apropos czystych rak Tuderka...Trzej "mlodziezowcy" przy 70-tce (Tuderek,
        Ferenc, Brzostowski) zalozyli przymierze geriatrii w celu przejecia wladzy na
        rzeszowskiej lewicy. Czy slusznie to sie okaze. Jedno co na pewno ich laczy to
        upodobanie do mlodych dzialaczek, ktorym proponuja "prace" z ustaleniem
        szczegolow zatrudnienia w sypialniach ich prywatnych mieszkan w Rzeszowie i
        Debicy. Jako jedna z wielu uwierzylam w te obietnice, lecz moja "praca"
        zakonczyla sie w sypialni.Tadziu, Edziu, Grzesiu...nie krzywdzcie wiecej moich
        kolezanek...postarajcie sie na prawde im pomoc a nie tylko
        wykorzystac...Apeluje to waszego sumienia!!!
        • Gość: Inna młodzieżówka Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 20.11.04, 10:14
          Nie martw się nie Ty jedna przeszłaś przez to piekło...
    • Gość: Sędzia Kozak Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.gal.pl / 80.48.103.* 16.11.04, 20:54
      Towarzysz Martens - jedynym kandydatem na szefa SLD !!!!!!!!!
      Proletariusze wszystkich krajów - łączcie się !!!!
      Precz z elementami wywrotowymi !!!!!!!!!!
      Sędzia Partyjny SLD Towarzysz Prezes Adam KOZAK
      • Gość: Viki4 Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 18.11.04, 21:01
        A ty towarzyszu sędzio partyjny jeszcze nie drepczesz po spacerniaku. Czekają
        już tam na ciebie. Oj dadzą ci wycisk, dadzą. Cała mafia paliwowa trafi w końcu
        gdzie jej miejsce. Sędzia partyjny również powinien nosić szczoteczkę do zębów
        stale przy sobie. Już go mają na celowniku. Towarzysze powinni towarzyszyć
        towarzyszowi dochnalowi w chwilach niedoli.
    • Gość: Sędzia Kozak Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.gal.pl / *.noze-terminator.pl 22.11.04, 17:52
      Towarzysze z SB - czuwają !!! Osądzę wszystkich surowo !!!!! Byłego towarzysza
      Pęczaka już wydaliłem z SLD - sam sobie winien !!!!! /był nieostrożny/
    • Gość: były SLD-owiec Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 19:27
      Podkarpacki SLD to syf, kiła i mogiła. Coś o tym wiem. Brak poszanowania dla demokracji, fałszowanie wyborów partyjnych, wyrzucanie z partii niewygodnych osób, które protestują przeciw takim azjatyckim metodom rządzenia, nasyłanie na niewygodnych policji i prokuratury (dzięki Bogu sędziowie są jeszcze w miarę niezależni i nie orzekają pod dyktando partyjnych watażków). Kto to pisze? Taki jeden, o którym wiesio był łaskaw powiedzieć: "U********* gnoja!". Nie zapomniałem o was towarzysze. Nigdy nie zapomne. No pasaran!
      • Gość: anty sld-ec Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 19:31
        cały sld to syf kiła i mogiła, od bałtyku po gór szczyty , są w nim same szuje
        i pazozyty, ale ju z koniec jest bliski
        • Gość: repre$ Dlaczego Rzeszów nie jest Pomarańczowy? IP: *.osk.enformatic.pl 26.11.04, 22:53
          Czy ten Pierdziszew nie zauważa, że dzieje się historia i trzeba wesprzeć Braci
          Ukraińców?
          Cała Polska za Juszczenką a wy nie widzicie, że trzeba to wspierać? Jakie
          znaczenie mają w tych dniach prowincjonalne debaciki?
          • Gość: wsiorawno Re: Dlaczego Rzeszów nie jest Pomarańczowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 13:13
            To wydziargaj sobie tryzuba siekierą na plecach i wspieraj.
            • Gość: repre$ Jednak Rzeszówek to zadupie mentalne. IP: *.osk.enformatic.pl 27.11.04, 14:53
    • Gość: Koziołek Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:56
      Wyślać tego Wieśława - Cybernetyka na eksport do Moskwy, lub na Ural niech tam
      kombinuje jak zarobić nic nie robić. Co ten figurant zrobił dla Podkarpacie -
      chyba tylko wielki wstyd.
    • Gość: gośc Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:43
      Czy ktoś mnie oświeci jak Martensom wyszły te interesy w Rzeszowie z 10 lat
      temu na ul. 3 Maja w Rzeszowie. Jak to ta sama familia to biada SLD!
      • Gość: sympatyk SLD Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.11.04, 11:23
        A co ma piernik do wiatraka.Moim zdaniem jest to jedyny człowiek na z
        podkarpacia który otwarcie mówi tym z tzw."warszawki' i tym z Gdańska i innym o
        róznych nieprawidłowościach.I nie boi się tego.Tak jak większość polityków z
        okresu ostatnich 10 lat która tylko "czapkowała" i cicho siedziała na stołkach
        lub jak kto woli jak "mysz pod miotłą".Takich ludzi potrzebuje
        Podkarpacie.Otwartych,krytycznych a nie zaściankowych,bojących się,wykonujących
        ślepo polecenia centrali takiej czy innej.Przy takim usłużnym podejściu dalej
        nasze województwo będą traktować jak zadupie.Matrens swoja postawą udawadnia że
        tak może nie być,ze niekoniecznie Polska A może mieć Polskę B w D.. tak jak to
        piał we fraszce Sztaudynger.
        • Gość: sympatyk SLD Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.11.04, 11:28
          I jeszcze jedno, ma odwagę startować na szefa krajowej SLD w sytuacji gdy SLD
          jest w trudnej sytuacji.W takiej też może być też wiele inych partii i róznego
          rodzaju stowarzyszeń w Polsce.
          • Gość: Saladyn Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 00:07
            Niech staruje na tego szefa SLD, niech wygra, niech sie wyniesie do tej
            warszawki i jak stary dobry towarzysz niech wszystkich swoich kumpli z Rzeszowa
            wsadzi na ciepłe posadki w Wawce. Będzie spokój w Rzeszowie nie bedziemu
            musieli go tutak oglądać, z ta jego miną pseudo mędrca....szachowo oblicze
            towarzysza M.
            • Gość: sympatyk SLD Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 20:45
              I niech będzie"wsi spokojna i pokorna" która tylko patrzy aby ktoś dał pomógł
              ajak sie nie upomni to tez dobrze .Jesteś Saladynie typem zaściankowego
              myślenia któremu wystarczy tylko strawa chyba tylko duchowa.
              • Gość: Saladyn Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:10
                Jedno wiem na pewno , nie chce żeby mi towarzystwo z SLD pomagało, wystarczy
                że nie bedzie przeszkadzało.
                Niech pomaga wszytskim swoim kolesiom.
                • Gość: ceres 1 Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:42
                  saladyn ma rację, przecież tow. martens ośmiesza siebie i region, kiedy jestem
                  w warszawie to dosłownie wstyd przed ludzmi, że taki burak zachowuje się
                  afrykański watażka, szkoda pisac, marten nie rób idioty więksszego niż jesteś,
                  dobry to ty jesteś na prezesa gs lub pgr, taką masz mentalność mimo pozorowania
                  na swiatowca,
                  facet, który jest na utrzymaniu arabskich starych dup jest śmieszny, a o
                  podkarpaciu wie tyle co tuderek albo i mniej
                  • Gość: gosc Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 19:41
                    Wreszcie madrze powiedziane. Choc co do pgr to mam watpliwosci. bo to i tak za
                    duzo jak na niego. Bo i w rolnictwie madrzy ludzie sa potrzebni, a nie
                    pokerzysci.
                    Ale tak z drugiej strony to sie wcale nie dziwie kolesiom z partii ze na niego
                    glosowali. Niejednemu z nich na 100 % zalatwil ciepla posadke, ba oby tylko
                    jemu - a co z zona, synem, synowa, synem kumpla,itd. Nie dziwmy sie ze na niego
                    glosowali. Po raz kolejny pokazali ze prywata bierze gore nad dobrem ogolu.
                    Panowie politycy wstyd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka