Gość: koń IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 15.11.04, 23:03 A gdzie Wiesiu? IIIIIIIhhhhhhhhhaaaaaaahhhhhhhhaaaaaaaaa...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wio Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.man.rsk.pl 15.11.04, 23:21 on ma dość złota będzie żył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 15.11.04, 23:28 Same szuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wielkie szuje!!!!! Krótko mówiąc - szuje i już!!! Szuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tandeciarz Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 23:30 skończie w końcu z kompromitacją podkarpacia dzięki tendeciarzom pokroju martensa, niby ionteligentny a zachowuje się jak błazen, niby taki światowiec a jego zachowania przypominają gminnych sekretarzy pop napewno na jego odwałaniu nikt nie straci i popieram wszystkich nie - tandeciarzy z tej parti, która niestety tandeciarstwo ma wpisane na sztandarach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temida Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 23:35 wiesiu godziny ma policzone, nim będzie się interesować za niedługo prokuratura i będzie o nim tak samo głośno jak o Pęczaku, stąd wiesiu szykuje już walizki i chyba obierze kurs na kubę lub Sojuz, ewentualnie Korea Pólnocna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: 211.250.207.* 15.11.04, 23:37 budzik w sld? buhahaha... no ale z drugiej strony patrząc partia musi trzymać poziom... buhahaha.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo26 Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: 80.50.19.* 16.11.04, 02:20 Rację ma Temida u dołu - Wiesiu czuje w powietrzu zmianę atmosfery i już nie pomoże swój szef ABW w Rzeszowie, a i skarbówka już nie taka wierna jak za ministrowania, też może zapytać o prawdziwą wartość domku na Miłocinie, albo o kupienie 100 hektarów w Bieszczadach po 2,20 zł za ar. Teraz jak padł Pęczak, to Wiesiu już nie jest bezpieczny i może szczoteczkę do zębów pomału pakować. Dlatego zrezygnował z kandydowania w zamian za obietnicę Tuderka, że pozostanie na pierwszym miejscu na liście wyborczej. Bo wicie-rozumicie: bycie baronem nie daje immunitetu, w odróżnieniu od posłowania. A jak ktoś uwierzył w te rozpowiadane przez Wiesia pierdoły o odejściu z polityki i przejściu do biznesu, to jełop. A co on innego potrafi? Przecież on uczciwie jednego dnia w życiu nie przepracował. A konto numerowe daleko, ze dwa dni drogi. A ty koniu to nie rżyj tak - może jeszcze wrócisz na Jałowego. A kto to jest - fuck - w tym SLD ten Budzik czy inny Zegar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kon prawdziwy :) Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: 195.117.152.* 18.11.04, 10:44 Solo 26, kimkolwiek jestes, ten pierwszy kon co sie tu wpisał to nie ja. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brachu Spolegliwy czy uległy ? IP: 195.205.38.* 16.11.04, 07:15 Pan Martens użył określenia "spolegliwy" w znaczeniu "uległy" (tak przynajmniej wynika z kontekstu). Tymczasem spolegliwy znaczy ten, na którym można polegać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starałupa Re: Spolegliwy czy uległy ? IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 16.11.04, 09:19 A ten Budzik to co za jeden? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Spolegliwy czy uległy ? IP: *.localdomain / 200.164.89.* 16.11.04, 14:31 to jest taki kulturysta który po pijaku dla sportu lubi przypier*lić swojej dziewczynie... ale na szczęście bohaterscy sąsiedzi czuwają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty_Tuderek Re: Spolegliwy czy uległy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 14:58 Kolega Budzik jest sekretarzem Rady Miejskiej SLD w Rzeszowie ktory daleko w powazaniu ma swoje codzienne obowiazki i wogole sie niczym nie przejmuje. Pomysl jego i jemu podobnych zeby wystawic Tuderka w wyborach na fotel barona SLD na Podkarpaciu jest tak samo trafiony jak chec powieszenia krzyza przez dzialaczy LPR w Parlamencie Europejskim. A co do tego ze Tuderka mozna czesto spotkac w Rzeszowie to taka prawda jak to ze Matrix istnieje. Mam sposobnosc zagladania w miejsce gdzie miesci sie siedziba jego biura poselskiego i jakos do tej pory jakos nigdy go nie zastalem. Jedyne co moge powiedziec to to ze zazdroszcze fantazji koledze Budzikowi i jego kompanom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artryriusz Re: Spolegliwy czy uległy ? IP: *.sld / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 15:31 i tu mogę podpisać w całej rozciągłości. bo pana budzika nie mam nawet w biurze posła tuderka którego jest rzekomo asystentem. młodemy dziusowi zaczyna odbijac sodówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Spolegliwy czy uległy ? IP: 211.250.207.* 16.11.04, 20:34 ciągnie swój do swego... mały złodziej asystentem dużego złodzieja... niezłych macie towarzyszy SLDowcy... buhahahaha...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojak Szwejk TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 09:38 a posłowanie się skończy niebawem... a czerwoną kanapę do Siedziby Sojuszu zakupiono hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oldtimer Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.ruch.com.pl / *.ruch.com.pl 16.11.04, 09:43 Tuderek to pajac,czy teraz także wystąpi z girlsami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delegat Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.rzeszow.mm.pl 16.11.04, 10:00 Tylko Martens. Dlaczego wybierzemy Martensa: 1. Nie jest związany żadnymi układami z aktualną władzą ani w Warszawie ani w Rzeszowie, musi mieć własne zdunie tzn. zdanie większości członków SLD 2. Jest finansowo nie zależny niema ambicji zostać politykiem Warszawskim Tuderek zdradzi Rzeszów za podrzędne stanowisko w Rządzie na drugi dzień po wyborze. 3. Ostatecznie się skompromitował nie popierając SLD w sprawie niszczenia rzeszowiaków na stanowiskach państwowych- przecież proponowany przez Rząd to człowiek prawicy i tak będzie w każdej sprawie 4. Musi nastąpić zmiana pokoleniowa. Odpowiedz Link Zgłoś
magni-nominis-umbra Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... 16.11.04, 10:26 Stanowisko... w jakim rządzie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo26 Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: 80.50.19.* 16.11.04, 11:24 Układami to jest akurat Martens mocno związany, bardziej chodzi o to, że nikt go nie traktuje poważnie, no bo trudno takiego głupka traktować inaczej. Oj, temu to dopiero władza uderzyła do słabej główki - "ja, jako analityk partyjny.." - pamietasz delegat takie teksty? Ambicje na zostanie "politykiem warszawskim" też miał, ale powody niezostania jak wyżej. Że Tuderek głąb, to wie każdy, który go choć raz w życiu spotkał. Ale... To przecież do niego należy willa na Jałowego będąca siedzibą SLD? Więc jego wybór będzie przejawem przyziemnej roztropności - po najbliższych wyborach będzie się gdzie przytulić. Acha - piszesz delegat: > 4. Musi nastąpić zmiana pokoleniowa ?????????????????? A mógłbyś rozwinąć myśl? Tzn. kogo masz na myśli? Myślisz o młodym, dziarskim Krzysiu M? O jacież nie mogę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fim Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.ruch.com.pl / *.ruch.com.pl 16.11.04, 13:21 Kolego szanowny, w tym smutnym kraju każdy ,kto ma własne zdanie jest podejrzany Jeszcze gorzej,gdy zdanie to rózni sie od zdania innych.Jednak nie mamy tutaj (podkarpacie ) afer,ani niezadowolonych (poza Tuderkiem) aferałów.Głosujcie na Tuderka - wyrownamy ze średnią krajową, albo trafimy na pierwsze strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artryriusz Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.sld / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 15:55 no tak tu się z szanowny przedmówcą zgadzam bo przecież trzeba w partii sld nowych młodych duchem młodzieńców przed 70. oni maja nieskazitelny charakter i wcale nie są umoczeni w PZPR i inne machlojki biznesowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty_Tuderek Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 16:00 Dokladnie tak jak mowisz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borówkom nie Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 17.11.04, 11:33 Kolego Masz...talerz moze byscie sie podpisali nazwiskiem a nie jakies tam fim wymyslacie ??? :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty_Tuderek Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 15:57 A to dobre ze willa jak to nazwales na jalowego jest wlasnoscia Tuderka...hahahahahahaha...czlowieku zastanow sie co mowisz a jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo26 Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: 80.50.19.* 16.11.04, 22:43 Te antytuderek - co cię tak rozbawiło? Nazwa "willa"? Jak ci nie styka, niech będzie kamienica. A czyją jest własnością jeśli wolno spytać tak dobrze poinformowanego? SLD? No, to dopiero zabawne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.krak.tke.pl 16.11.04, 23:15 a czyja?? z tego co mi wiadomo jest to jedna z dwóch niruchomości należących do SLD. drugim ich budynkiem jest siedziba w wawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty_Tuderek Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 17.11.04, 08:56 ciekawy jest dokladnie tak jak mowisz budynek w rzeszowie i siedziba w wawie naleza do partii ale do partii jako calosci a nie sa we wladaniu pojedynczych ludzi...wiec nie rozumiem tego barana o nicku solo26 ktory twierdzi inaczej nie majac pojecia o czym mowi...ale niestey w tym kraju wszyscy uwazaja sie za ekspertow we wszystkich dziedzinach (innymi slowy jelopow nie brakuje)...solo26 pogratulowac fantazji :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty_Tuderek Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 17.11.04, 08:53 Stwierdzenie ze siedziba SLD w Rzeszowie jest wlasnoscia Tuderka jest tak samo prawdziwe jak to ze Andrzej Lepper jest doktorem politologii...przestan zabierac glos w sprawie o ktorej nie masz pojecia...Budynek jest wlasnoscia Partii matole calej a nie pojedyczego jej czlonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo26 Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: 80.50.19.* 17.11.04, 12:33 Och, rozpacz moje sece zalewa. Jakiż ze mnie dureń. Bo przecierz informacje o tym, że własnością SLD jest wyłącznie obiekt w Warszawie, oraz jakiś budynek w Opolu wygłaszał mało wiarygodny facet, niejaki Janik, zanim jeszcze nie wygryzł obersturmbanfurera Millera. A tu się okazuje, że SLD wyasygnowało spory pieniądz (no bo lokalizacja i powierzchnia niezła) i to w czasie bycia w opozycji i nabyło chałupkę. A ci co mówią, że jest inaczej to źli ludzie. No i matoły, barany, jełopy itd. Kolego Anty_Tuderek, badź człowiekiem, widac że dobrze poinformowany jesteś, oświeć baranów, napisz kiedy i za ile SLD kupiło ten budynek. Chyba, że pozory mylą i nie jesteś dobrze poinformowany, a jesteś jedynie jednym z prostej, szarej masy partyjnej, która wierzy w każdą brednię, jaką szefostwo zapodaje. Aha, jeszcze jedna możliwość - to jest forum publiczne, więc trzeba walczyć z tymi co publikują niewygodne informacje. Rozumiem doskonale panie anty_cośtam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.localdomain / 200.164.89.* 17.11.04, 13:23 no to powiedz mi drogi solo26 skąd masz informacje, że to niejaki Tuderek jest włascicielem tej jakże dobrze sytuowanej willi w samym centrum wspaniałego miasta Rzeszowa? kiedy kupił i za ile? i skad miał pieniądze? a może to Budimex postanowił sprezentować chatę swojemu szefowi na odchodne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo26 Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: 80.50.19.* 17.11.04, 15:39 Od jednego takiego z firmy, która przeprowadzała remont obiektu. Od drugiego takiego, który jest w wierchuszce rzeszowskiego SLD. Kiedy kupił? No, tu mogę się trochę pomylić, ale jakoś w 1999? Za ile niestety nie wiem. Skąd miał kasę? Polecam lekturę oświadczeń majatkowych posłów. Zwłaszcza orka.sejm.gov.pl/RejIVk.nsf/web/463. Na oko wychodzi ok. 5-6 milionów, to chyba starczy na małe inwestycje w nieruchości. A jak się robi, żeby majątek nie stał imiennie na faktycznego właściciela, to mogę ci wytłumaczyć, ale za 500 zł + VAT za godzinę usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.krak.tke.pl 17.11.04, 16:57 a mógłbyś podaćjakiś inny link oświadczenia? a tak przy okazji tu jest inny link: nowadeba.pl/index.php?a=wiad&id_inflok=211 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koziołek Ciesielski obszarnik ziemski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:38 Gdzie i u kogo kupił Ciesielski prawie 100 hektarów ziemi po 2 zł za ar. Ma informacje chyba od kolegów z Jaśla, barona Stowarzyszenia Ordynacka oraz byłego krawężnika a teraz rzeszowskiego biznesmena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.krak.tke.pl 17.11.04, 17:03 i jeszcze raz ja... w żadnym oświadczeniu majątkowym p. Tuderek nie wspomina że jest właścicielem budynku przy ul. Jałowego. a co do "jednego takiego" to znam "innego takiego" co mi przysięgał na wszystkie świętości że widział tego "z wierchuszki rzeszowskiego SLD" jak stał ubrany w czerwoną kieckę na wylotowej z Rzeszowa i łapał na swe wdzięki kierowców tirów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo26 Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: 80.50.19.* 17.11.04, 18:52 O kurtka, to nawet domyślam się który to tych tirowców łapał. A poważnie to chyba nie oczekujesz, że będę walił tu nazwiskami. A co do kompletności zeznań... O to długa historia. Np. taki Ciesielski ma dom w Miłocinie wart 500 tys. A ja go dzisiaj mogę kupić za powiedzmy 700 tys i jeszcze go z zyskiem sprzedam. Za jego ziemię w Bieszczadach dam dwa razy więcej niż jego kosztowała. Też nie z filantropii, ale pchnę ją dalej z godziwym zyskiem. Ma fiata seicento, a ja go ciągle widzę w pięknym Vanie. I tak długo można. A nawiasem, to nie przypuszczałem, że błacha uwaga o posiadaczu obiektu na Jałowego rozrośnie się do osobnego wątku. Łącznie z sensacyjną jak dla mnie informacją o tym, że to własność SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.krak.tke.pl 17.11.04, 19:28 masz rację... temat, kto jest właścicielem willi na jałowego albo innego rancza w teksasie nie jest wart nawet połowy z tych literek, które tutaj wpisano... tak naprawdę ważny jest tylko fakt że nie jesteś w stanie udowodnić tego co twierdzisz... a to wpływa na osąd zarówno twojej osoby jak i reszty wypowiedzi jakie tu poczyniłeś... najciekawszy jest fakt, że na tym forum wypowiada się masa ludzi (wszyscy z rzeszowa), którzy albo coś wiedzą, albo mają znajomego który coś wie albo sąsiad to i tamto, i jakby do kupy pozbierać te wszystkie wypowiedzi to by wyszło że albo w rzeszowie nawet przedszkolaki robia przekręty na grubą kasę albo rzeszów ma jakieś 2,5 miliona mieszkanców... hehehe.. jak to miło żyć wśród 180 tyś paranoików.. pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo26 Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: 80.50.19.* 17.11.04, 22:22 Kumpel do kumpla: Jak byłem w Egipcie, to widziałem mumię Kleopatry. - Nie wierzę! Pokaż! To tyle tytułem podsumowania. I chcę zaznaczyć, że czuję się skrzywdzony twoimi wątpliwościami co do mojej wiarygodności. Wśród najbliższej rodziny uchodzę za bardzo wiarygodnego. A afer w Rzeszowie nie brakuje, a może ich nawet więcej niż gdzie indziej. Ale miasto małe to i układ trzyma twarz. Swoje gliny, swoja prasa, a jeden prokurator Myrda nie wszystko weźmie, bo i tak chłop zarobiony po uszy kolegami Ciesielskiego w Mielcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: TUDEREK Z POPIOŁÓW... IP: *.krak.tke.pl 17.11.04, 23:49 no to mie teraz nieźle rozśmieszyłeś... może i rzeczywiście rodzina ma cię za wzór cnot wszelakich i skarbnicę wiedzy, lecz tutaj jesteś równie wiarygodny co wróżka przepowiadająca przyszłość pod numerem 0-700... taka niestety jest prawda i nic na to nie poradzisz... a że afer w rzeszowie nie brakuje? qrcze no to od tego jest między innymi to forum żeby o tym mówić a nie zatrzymywać dla swojej wiadomości - to jest jeden z przywilejów demokracji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artryriusz Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.sld / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 16:06 cóz można powiedzieć o panu tuderku to to ze duzo czasu spędza w warszawce i pozostaje w pewnym stopniu w uległości wobec pseudo lidera janika. a po drugie wydaje mi sie ze jest troszeczku za stary jest przecież kilkanaście lat starszy od martensa. po trzecie brak mu charyzmy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty_Tuderek Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 16:08 Ja nawet nie wiem artryriusz czy Tuderek wie co to charyzma ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika2 Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 16.11.04, 18:36 Szuje! Same szuje! Wielkie szuje!! Po prostu SZUJ na pęcz(a)ki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownuk Budimexu Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 18:40 Uważajcie na Tuderka, on nie ma takich czystych rąk jak myślicie, o jego szfinglach i machlojach finansowych wiedzą i pamiętają byli pracownicy Budimexu. Niech się najpiewrw rozliczy z prywatyzacji Budimexu i niech powie ile wówczas zagarnął państwowej kasy dla siebie. To on ze swoją warszawską świtą rozgrabił i doprowadził do upadku Budimex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 19:20 też mi nowina, przecież każdy sldowiec to złodziej do potęgi, ciesielski, tudrek, brzostowski, ten z dynowa i wielu innych, fabryka osocza w mielcui etc. będą siedziec już niedługo w pudle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viki3 Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 16.11.04, 22:41 A ja bym nie chciał, aby siedzieli. Wolałbym aby wisieli! Szuje na haki! Haki na szuje. Szuj na pęcz(a)ki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyklerykał Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 09:55 A myslisz na co poszly pieniadze z prywatyzacji Budemexu??? Za cos trzeba bylo wybudowac hangar w Licheniu i Tuderek bardzo w tym pomagal... Z pieniedzy przekazanych czarnym sie nie rozlicza taka polityka panstwa...niestety...Tak nawiasem mowiac Panie Tuderek to trzeba by zbudowac jeszcze 12 kosiciolow w Rzeszowie bo troche ich malo...moze zainwestuje Pan poraz kolejny troche oszczednosci w duchowienstwo rzeszowiskie...po takim gescie z pewnoscia Gorny zalatwi Panu miejsce w Raju zaraz kolo Walesy :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Już nie w ZSMP Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 10:01 Tak apropos czystych rak Tuderka...Trzej "mlodziezowcy" przy 70-tce (Tuderek, Ferenc, Brzostowski) zalozyli przymierze geriatrii w celu przejecia wladzy na rzeszowskiej lewicy. Czy slusznie to sie okaze. Jedno co na pewno ich laczy to upodobanie do mlodych dzialaczek, ktorym proponuja "prace" z ustaleniem szczegolow zatrudnienia w sypialniach ich prywatnych mieszkan w Rzeszowie i Debicy. Jako jedna z wielu uwierzylam w te obietnice, lecz moja "praca" zakonczyla sie w sypialni.Tadziu, Edziu, Grzesiu...nie krzywdzcie wiecej moich kolezanek...postarajcie sie na prawde im pomoc a nie tylko wykorzystac...Apeluje to waszego sumienia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna młodzieżówka Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 20.11.04, 10:14 Nie martw się nie Ty jedna przeszłaś przez to piekło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sędzia Kozak Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.gal.pl / 80.48.103.* 16.11.04, 20:54 Towarzysz Martens - jedynym kandydatem na szefa SLD !!!!!!!!! Proletariusze wszystkich krajów - łączcie się !!!! Precz z elementami wywrotowymi !!!!!!!!!! Sędzia Partyjny SLD Towarzysz Prezes Adam KOZAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viki4 Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 18.11.04, 21:01 A ty towarzyszu sędzio partyjny jeszcze nie drepczesz po spacerniaku. Czekają już tam na ciebie. Oj dadzą ci wycisk, dadzą. Cała mafia paliwowa trafi w końcu gdzie jej miejsce. Sędzia partyjny również powinien nosić szczoteczkę do zębów stale przy sobie. Już go mają na celowniku. Towarzysze powinni towarzyszyć towarzyszowi dochnalowi w chwilach niedoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sędzia Kozak Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.gal.pl / *.noze-terminator.pl 22.11.04, 17:52 Towarzysze z SB - czuwają !!! Osądzę wszystkich surowo !!!!! Byłego towarzysza Pęczaka już wydaliłem z SLD - sam sobie winien !!!!! /był nieostrożny/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były SLD-owiec Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 19:27 Podkarpacki SLD to syf, kiła i mogiła. Coś o tym wiem. Brak poszanowania dla demokracji, fałszowanie wyborów partyjnych, wyrzucanie z partii niewygodnych osób, które protestują przeciw takim azjatyckim metodom rządzenia, nasyłanie na niewygodnych policji i prokuratury (dzięki Bogu sędziowie są jeszcze w miarę niezależni i nie orzekają pod dyktando partyjnych watażków). Kto to pisze? Taki jeden, o którym wiesio był łaskaw powiedzieć: "U********* gnoja!". Nie zapomniałem o was towarzysze. Nigdy nie zapomne. No pasaran! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty sld-ec Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 19:31 cały sld to syf kiła i mogiła, od bałtyku po gór szczyty , są w nim same szuje i pazozyty, ale ju z koniec jest bliski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: repre$ Dlaczego Rzeszów nie jest Pomarańczowy? IP: *.osk.enformatic.pl 26.11.04, 22:53 Czy ten Pierdziszew nie zauważa, że dzieje się historia i trzeba wesprzeć Braci Ukraińców? Cała Polska za Juszczenką a wy nie widzicie, że trzeba to wspierać? Jakie znaczenie mają w tych dniach prowincjonalne debaciki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsiorawno Re: Dlaczego Rzeszów nie jest Pomarańczowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 13:13 To wydziargaj sobie tryzuba siekierą na plecach i wspieraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: repre$ Jednak Rzeszówek to zadupie mentalne. IP: *.osk.enformatic.pl 27.11.04, 14:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koziołek Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:56 Wyślać tego Wieśława - Cybernetyka na eksport do Moskwy, lub na Ural niech tam kombinuje jak zarobić nic nie robić. Co ten figurant zrobił dla Podkarpacie - chyba tylko wielki wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:43 Czy ktoś mnie oświeci jak Martensom wyszły te interesy w Rzeszowie z 10 lat temu na ul. 3 Maja w Rzeszowie. Jak to ta sama familia to biada SLD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk SLD Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.11.04, 11:23 A co ma piernik do wiatraka.Moim zdaniem jest to jedyny człowiek na z podkarpacia który otwarcie mówi tym z tzw."warszawki' i tym z Gdańska i innym o róznych nieprawidłowościach.I nie boi się tego.Tak jak większość polityków z okresu ostatnich 10 lat która tylko "czapkowała" i cicho siedziała na stołkach lub jak kto woli jak "mysz pod miotłą".Takich ludzi potrzebuje Podkarpacie.Otwartych,krytycznych a nie zaściankowych,bojących się,wykonujących ślepo polecenia centrali takiej czy innej.Przy takim usłużnym podejściu dalej nasze województwo będą traktować jak zadupie.Matrens swoja postawą udawadnia że tak może nie być,ze niekoniecznie Polska A może mieć Polskę B w D.. tak jak to piał we fraszce Sztaudynger. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk SLD Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.11.04, 11:28 I jeszcze jedno, ma odwagę startować na szefa krajowej SLD w sytuacji gdy SLD jest w trudnej sytuacji.W takiej też może być też wiele inych partii i róznego rodzaju stowarzyszeń w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saladyn Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 00:07 Niech staruje na tego szefa SLD, niech wygra, niech sie wyniesie do tej warszawki i jak stary dobry towarzysz niech wszystkich swoich kumpli z Rzeszowa wsadzi na ciepłe posadki w Wawce. Będzie spokój w Rzeszowie nie bedziemu musieli go tutak oglądać, z ta jego miną pseudo mędrca....szachowo oblicze towarzysza M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk SLD Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 20:45 I niech będzie"wsi spokojna i pokorna" która tylko patrzy aby ktoś dał pomógł ajak sie nie upomni to tez dobrze .Jesteś Saladynie typem zaściankowego myślenia któremu wystarczy tylko strawa chyba tylko duchowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saladyn Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:10 Jedno wiem na pewno , nie chce żeby mi towarzystwo z SLD pomagało, wystarczy że nie bedzie przeszkadzało. Niech pomaga wszytskim swoim kolesiom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceres 1 Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:42 saladyn ma rację, przecież tow. martens ośmiesza siebie i region, kiedy jestem w warszawie to dosłownie wstyd przed ludzmi, że taki burak zachowuje się afrykański watażka, szkoda pisac, marten nie rób idioty więksszego niż jesteś, dobry to ty jesteś na prezesa gs lub pgr, taką masz mentalność mimo pozorowania na swiatowca, facet, który jest na utrzymaniu arabskich starych dup jest śmieszny, a o podkarpaciu wie tyle co tuderek albo i mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Przed wyborami szefa SLD na Podkarpaciu IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 19:41 Wreszcie madrze powiedziane. Choc co do pgr to mam watpliwosci. bo to i tak za duzo jak na niego. Bo i w rolnictwie madrzy ludzie sa potrzebni, a nie pokerzysci. Ale tak z drugiej strony to sie wcale nie dziwie kolesiom z partii ze na niego glosowali. Niejednemu z nich na 100 % zalatwil ciepla posadke, ba oby tylko jemu - a co z zona, synem, synowa, synem kumpla,itd. Nie dziwmy sie ze na niego glosowali. Po raz kolejny pokazali ze prywata bierze gore nad dobrem ogolu. Panowie politycy wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś