ares19 15.01.05, 15:15 Zostań zawodowym okupantem. Masz niepowtarzalną okazje do ciekawych wycieczek w bombowej atmosferze. Ojczyzna liczy na Ciebie. Nie pytaj co Ojczyzna może zrobić dla Ciebie - Drogie Mięsko Armatnie- Ojczyzna zadba o Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Praca w wojsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:07 Bardzo jestem ciekaw popularności tego wojskowego naboru - z jednej strony szansa na przynajmniej częsciową likwidacje bezrobocia - z drugiej - test na zywotność czegoś tak archaicznego jak patriotyzm i etosu "słuzby wojskowej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Praca w wojsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 00:48 popieram aresa jestesmy tylko okupantami i szkoda ze mamay tak krotka pamiec ale tacy juz jestesmy miejmy nadzieje ze nie znajdziemy sie po stronie okupowanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fjord Re: Praca w wojsku IP: 82.177.97.* 16.01.05, 08:40 Wszystko cacy , kaska , duzo miejsc pracy, przyjma od zaraz ;) A tu zgoda na wyjazdy?! SZUKAJA FRAJEROW I NAIWNYCH ?! CZY MOZE DEBILI CO NIE WIEDZA CO TO JEST WOJNA!? Jesli komus nie zalezy na wlasnym zyciu to prosze bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grego Re: Praca w wojsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 19:57 mam pytanko, zeby moc być żołnierzem zawodowym trzeba miec wykształcenie wyzsze czy moze byc wyzsze zawodowe ?? tylko to mnie nurtuje, dziekuje na uwage:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: Praca w wojsku IP: *.ri.ri.cox.net 18.01.05, 04:20 > mam pytanko, zeby moc być żołnierzem zawodowym trzeba miec wykształcenie wyzsze > czy moze byc wyzsze zawodowe ?? tylko to mnie nurtuje, dziekuje na uwage:) nie trzeba, a odpowiedz do pozostalych postow - zdziwilibyscie sie synkowie ilu mlodych teraz do wojska wali ochotniczo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Prace rozbiorkowe Babilonu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 09:56 ****zdziwilibyscie sie synkowie ilu mlodych > teraz do wojska wali ochotniczo**** Ja się nie dziwie. Praca ciekawa - mozna sobie np porozbierać dla rozrywki ruiny starozytnego babilonu, zwiedzić piekne okolice /co najwazniejsze poza zasiegiem tsunami :), a i "dziewczynki" w takiej np byłej Jugosławii bardzo tanie /zdaje sie że z wdzieczności dla "misjonarzy" :) itd itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grego Re: Praca w wojsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 14:51 jeszcze jedno pytanko, jestem studentem fizyki i nie odsłuzylem zasadniczej sluzby wojskowej jestem jedynie przeniesiony do rezerwy, w ksiazeczce wojskowej pisze "stopien wojskowy : szeregowy"; no i data przeniesienia do rezerwy: 17.09.2004 to jak sie moje kwalifikacje maja do tego... ? czy bede mogl dalej skozystac z tej propozycji pracy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CKM Re: Praca w wojsku IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 20.01.05, 12:21 OJ,COŚ MI TAM BRZYDKO PACHNIE W TEJ OFERCIE.JESTEM OSOBA PO WOJSKU,JAK CHCIALEM ZOSTAC W WOJSKU ROK TEMU TO MNIE NIE CHCIELI PRZYJAC A TERAZ CIAGNA TYLU MLODYCH LUDZI.POSZUKUJA MIESO ARMATNIE .WYJAZD NA MISJE POKOJOWE?CZY RACZEJ NA WOJNE DO IRAKU!POZDRAWIAM I OSTRZEGAM PRZEMYSLCIE WSZYSTKO DOBRZE ZANIM PODEJMIECIE DECYZJE.JESZCZE NIKT NIKOMU NIE DAL TAK SZYBKO I LATWO ZAROBIC JUZ NAPEWNO NIE WOJSKO!TO JEST CHORA INSTYTUCJA ,POTRZEBUJE DOBREGO ANTIDOTUM ,ALE NAPEWNO NIE ULECZA JEJ LUDZIE PO GIMNAZJUM CZY PODSTAWOWCE NIE SKONCZONEJ,BO I TAKICH POTRZEBUJA? Odpowiedz Link Zgłoś