Dodaj do ulubionych

Do użytkowników sieci datanet...

IP: 80.51.168.* 15.03.05, 09:06
Mam do Was pytanie - czy możecie wejść na stronę obsługa konta/Poczta na
stronoe głównej naszego wspaniałego operatora? Ja za cholerę nie mogę, z
ostatnim rachunkiem przysłali informacje, że teraz faktury będą przychodziły
właśnie na maila do dnet. Wysłałem do nich pare pytań, ale mają chyba
wszystko w dupie bo narazie zero odzewu, a minęlo już chyba z 5 dni. Dajcie
znak, jak to jest u Was.
Obserwuj wątek
    • natalia781 Re: Do użytkowników sieci datanet... 15.03.05, 16:58
      A czy u Ciebie też jest tak że pod koniec miesiąca internet zwalnia do minimum,
      tak że na otwarcie strony czekasz pół godziny?
      • Gość: tomek Re: Do użytkowników sieci datanet... IP: 80.51.168.* 16.03.05, 10:35
        Zwalnia niestety nie tylko pod koniec miesiąca. Najlepsze sa porady pań przez
        telefon, żeby sobie sprawdzić to czy tamto - żenada. Jeszcze mi napisali, że z
        uwagi na wiele zgłoszonych przeze mnie usterek uważaja mnie z kretyna
        (oczywiscie "między wierszami") i przsłali mi taka broszurkę co trzeba zrobić i
        sprawdzić zanim sie do nich zadzwoni. Śmiech.
        • Gość: eugeniusz Re: Do użytkowników sieci datanet... IP: *.dami / 213.76.164.* 16.03.05, 13:59
          Zmień operatora. Dobrze radzę! Miałem doczynienia z tymi chamami przez dwa lata
          i wiem co mówie.
    • Gość: forum Re: Do użytkowników sieci datanet... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.03.05, 14:02
      o datanet przeczytasz tutaj :)

sieci.rzeszowiak.pl/viewtopic.php?t=36
      • Gość: eugeniusz Re: Do użytkowników sieci datanet... IP: *.dami / 213.76.164.* 16.03.05, 14:48
        :-) Oni są niesamowici!
        • Gość: tomasz j Re: Do użytkowników sieci datanet... IP: 62.93.42.* 16.03.05, 17:55
          Zupełnie nierozumiem powodów dla których nierozstajecie się z tą "firmą".
          Przecież jest tylu innych dostawców. Jeśli mieszkacie w rzeszowie, tym bardziej
          nie istnieją przeszkody by założyć sobie np neostradę - szybciej, sprawniej i
          bez nerwówki. Polecam przemyslec sprawę.
          • Gość: bruxa Re: Do użytkowników sieci datanet... IP: 80.51.168.* 19.03.05, 19:19
            Jasne,że można zmienić operatora, tylko że tej firmie zapłaciłam 500 zł za
            podłączenie do sieci i mam im puścić płazem lekceważenie klientów??
            • Gość: eugeniusz Re: Do użytkowników sieci datanet... IP: *.dami / 213.76.164.* 20.03.05, 00:58
              Miałem ten sam problem, ale na nich poprostu nie ma rady. Raz gościłem u siebie
              w domu wielce szanownego prezesa - ten człowiek nie dość, że jest zwykłym,
              pospolitym oszustem, to w dodatku nieposiada za grosz kultury osobistej. No bo
              kto to słyszał, żeby pyskować klientowi, niedając jednocześnie dojść do głosu.
              Bo to on jest specem i on ma doświadczenie, a tyś ciemna masa. Można wydzwaniać
              i wzywać ich codziennie, ale im to nie da do myślenia. Pieniądze radzę poprostu
              odżałować i tak jak ja to czynię - przestrzegać wszystkich przed związaniem się
              z tą mafią. Oczywiście możesz się łudzić, że w końcu coś wskurasz, ale
              przejrzyj to forum o sieciach rzeszowskich, do którego ktoś podał link wyżej i
              posłuchaj tych, co z datą net męczyli się dwa lata (ja) i sam skaukuluj swoje
              szanse wobec nich.
              • nina40 Re: Do użytkowników sieci datanet-do eugeniusza... 20.03.05, 07:07
                Czytałam Twój post,jakbym go sama napisała.Ja też gościłam pana prezesa i w
                moim domu pyskował do mnie jak do podwładnego(chociaż to złe porównanie),ten
                człowiek nie ma za grosz kultury nie mówiąc o szacunku do klientów-zwyczajny
                cham. Powiedz mi,proszę, z jakiego operatora korzystasz teraz i czy jesteś
                zadowolony.
                • Gość: eugeniusz Re: Do użytkowników sieci datanet-do eugeniusza.. IP: *.dami / 213.76.164.* 20.03.05, 19:45
                  Aktualnie korzystam z najtańszego łącza kablówki Dami (aktualnie Vectra). Z
                  prawdziwą przyjemnością stwierdzam, że od kilku miesięcy tylko raz miałem
                  kłopot z internetem. Nienarzekam i polecam, chociaż o ściąganiu muzyki raczej
                  należy zapomnieć.
    • Gość: Kubuś DATANET to oszuści IP: 80.51.180.* 20.03.05, 11:15
      Dwa lata mam u nich internet i przez te dwa lata wydałem więcej na telefony do
      nich niż zapłaciłem za internet!!! Jeśli dzwonie do nich i mówie że nie ma
      dostępu do sieci to odbierajaca osoba mówi czy z moim komputerem jest w porządku
      i że nikt do nich nie dzwonił, po czym spotykam sąsiada (który też zrobił ten
      błąd podpisując umowę z tą firmą) i mówi że dzwonił dwie godziny temu, i tak w
      nieskończoność i tak co tydzień.
      To nic że wydaliście kase na założenie internety właśnie tej firmie, przecież
      ktoś i tak musiał wam go założć, a przełączenie kosztuje złotówkę! Ja za miesiąc
      zrywam z nimi umowę, bo wyliczyłem że przez 164 godziny w zeszłym miesiącu nie
      miałem dostępu do sieci z ich powodu, a jak już jest internet to strona onetu
      otwiera się prawie minute. Jeszcze sobie zazyczyli aby zakończenie umowy im
      osobiście zawieść... same dzieci tam pracują, nikogo poważnego, siedzą i
      nabijają sie z dzwoniących do nich ludzi.
    • Gość: Jacek Re: Do użytkowników sieci datanet... IP: *.res.pl / 82.160.26.* 24.03.05, 16:06
      Tomek podaj jakieś namiary.Wymienimy poglądy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka