Dodaj do ulubionych

Z. Wrzodak ruski agent

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:30
Co dalej ze sprawą Wrzodaka jako ruskiego agenta i agenta WSI o czym
powiedział Kaczyński w sejmie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: stasio Re: Z. Wrzodak ruski agent IP: *.osk.enformatic.pl 16.05.05, 10:36
      ano się ciągnie. Zygmunt Wrzodak skierował do Prokuratora Generalnego, we wtorek
      11 maja, zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa przez prezesa PiS Jarosława
      Kaczyńskiego, który w ubiegłym tygodniu nazwał posła "ruskim agentem".Słowami
      "ruski agencie", "agencie WSI" zwrócił się do Zygmunta Wrzodaka - Jarosław
      Kaczyński, podczas sejmowej debaty nad samorozwiązaniem Sejmu.

- Nie można przejść do porządku dziennego nad tego typu wypowiedziami pod moim
      adresem - posła na Sejm - oświadczył Zygmunt Wrzodak na konferencji prasowej. -
      To obrzydliwa manipulacja, zniesławienie - ocenił słowa Kaczyńskiego. W ubiegły
      piątek poseł skierował sprawę wypowiedzi szefa PiS do Komisji Etyki Poselskiej.

Wrzodak relacjonując zdarzenie, powiedział, że Kaczyński podczas debaty nad
      samorozwiązaniem Sejmu podkreślał konieczność budowania IV RP. Kiedy schodził z
      mównicy Przewodniczący Rady Politycznej LPR "w formie żartobliwej" – jak
      zaznaczył - zaproponował mu najpierw rozliczenie się z III RP. Wówczas Jarosław
      Kaczyński - W furii powiedział: "ty agencie ruski, agencie WSI my cię załatwimy".

W zawiadomieniu do Prokuratury Zygmunt Wrzodak napisał, że Kaczyński "swoimi
      inwektywami" poniżył go w opinii publicznej i naraził na utratę zaufania
      niezbędnego do sprawowania mandatu poselskiego. Ponadto zwrot "my cię załatwimy"
      - zdaniem posła LPR - Wypełnia znamiona zarówno groźby bezprawnej, jak i
      karalnej, jako że słowa posła Kaczyńskiego wywołały w nim obawę, że
      zapowiedziana groźba będzie spełniona.
      • ares19 Wrzodak wyp-szył Dzierak 16.05.05, 12:37
        Wrzodak to dobry człowiek - on wypier... panią Dzierżak ze stanowiska szefowej
        rzeszowskiego lpr...erru. On jest dobry człowiek - szkoda że zrobił /to
        wyp...nie :0 / tylko w przenośni :))))
    • Gość: biedronka Re: Z. Wrzodak ruski agent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:44
      Podobno Kaczyński powiedział nie agencie tylko amnancie. Ale skoro Wrzodak
      twierdzi, że agencie to coś musi byc na rzeczy z tym agentem. Wrzodak troche
      sie zareklamuje , pokaże w TV , bo go mało widać. Jaki ten Wrzodak obrazliwy.
      jak innym sam ubliża to dobrze, ale jak jemu to do prokutatura od razu.
      • Gość: Stasio Re: Z. Wrzodak ruski agent IP: *.osk.enformatic.pl 16.05.05, 17:49
        Poglądy mam narodowo-konserwatywne i endek Giertych mi odpowiada, jednak Wrzodak
        jest dla mnie nie do zaakceptowania. Nie bede głosował na Lige, bo w Rzeszowie
        liderem listy jest ZW
    • Gość: gość. Re: Z. Wrzodak ruski agent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 22:09
      Zapytajcie wrzodaka kto jest jego doradcą w komisji obrony .
      • Gość: Rybka Re: Z. Wrzodak ruski agent IP: 194.246.107.* 17.05.05, 07:22
        No kto jest tym doradcą. Umieram z ciekawości.
        • Gość: Gość. Re: Z. Wrzodak ruski agent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 23:08
          Przepraszam , kto był doradcą , na szczęście,"ruski agent" już nie zasiada w
          komisji obrony.
    • Gość: Luzak Re: Z. Wrzodak ruski agent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 09:11
      Ciekawe jest to co powiedział Kaczyński o Z. Wrzodaku. No z taką wiedzą jak on
      to się wie co się mówi. Ciekawe jak się obroni Wrzodak, bo na razie działa na
      zasadzie,że najlepszą obroną jest atak. A tak na marginesie to chyba już ludzie
      go poznali i nie wybiorą go znowu na posła. Radio Maryja ma teraz innych pupili
      i nie puszcza Wrzodaka na antenę. Pewnie też się na nim Rydzyk wyznał, co on
      może. Ale myślę, że jak Wrzodak będzie mieć taraz czas to maturę zrobi.
      Dzierżak myślał, że zniszczył, ale kto pod kim dołki kopie ten ...
      • Gość: Kumka Re: Z. Wrzodak ruski agent IP: 194.246.107.* 18.05.05, 11:03
        Na Kongresie LPR w Sali Kongresowej ogłosili że jak Liga wygra wybory, to
        Wrzodak zostanie Ministrem Obrony. Boki zrywać jak takiego odważnego
        mielibyśmy miec Ministra, co góźb Kaczyńskiego się przestraszył, a co dopiero
        jakby miała być wojna alba atak terrorystyczny. Z tym prokuratorem wyskoczył
        jak sroce spod ogona. Nie przmyślał sprawy.
        • Gość: kkk oświadczenie IP: *.osk.enformatic.pl 18.05.05, 11:10
          OŚWIADCZENIE

W związku z obelżywymi inwektywami i pogróżkami skierowanymi pod moim adresem
          przez posła Jarosława Kaczyńskiego; w rodzaju „my cię załatwimy, ruski agencie”,
          „ ty agencie WSI” - zwracam się publicznie do Prezesa PiS o przeprowadzenie
          wspólnych symultanicznych badań na wariografie. Rodzaj i jakość kalumni jest
          tego kalibru, że żaden proces i wyrok sądowy nie będzie dla mnie
          satysfakcjonujący. Mam udawadniać, że nie jestem wielbłądem?

Przeto domagam się pojedynku na uczciwość i prawdę wykazaną w sposób naukowy. W
          Polsce istnieje wiele ośrodków profesjonalnie zajmujących się wykrywaniem
          kłamstw u badanych osób. Jeśli Pan Jarosław Kaczyński jest człowiekiem honoru i
          nie ma nic do ukrycia przed polską opinią publiczna, to zapewne przyjmie moje
          żądanie, by raz na zawsze wyjasnić takie kwestie jak: kontakty operacyjne z
          przedstawicielami nie tylko polskich ale również zagranicznych specsłużb, w tym
          szczególnie rosyjskiego GRU i KGB/FSB, NRD-owskie Stasi, WSI-SB, amerykańskiej
          CIA, czy izraelskiego Mossadu.

Ponadto, korzystając z okazji, moglibyśmy odniesć się do takich spraw jak:
          nielegalne dochody osobiste i partyjne, korzyści finansowe czerpane z polityki,
          pranie brudnych pieniędzy itp. Badanie wykrywaczem kłamstw, którego wyniki
          podane zostałyby do publicznej wiadomości byłyby najlepszym zamknięciem
          domniemanej kwesti : Kto? Z kim? Kiedy? Co i za ile?

Ja nie mam nic do ukrycia i spokojnie czekam na podjęcie rękawicy. Natomiast Pan
          Jarosław Kaczyński, który tak łatwo oskarża swoich oponentów politycznych o
          podwójną grę, przybierajac przy tym pozę jedynego sprawiedliwego, niechaj wykaże
          się męską postawą i brakiem strachu przed testem prawdomówności.

Nie od dziś wiadomo, że obok agentury komunistycznych spec służb w polskiej
          polityce są usadowione liczne i wpływowe aktywa agenturalne obcych państw. Ja
          jestem uczciwym Polakiem i nie boję się prawdy, a pan, panie prezesie Kaczyński?

Zygmunt Wrzodak

szkoda że na szable nie poszli. byłaby rozrywka
        • Gość: Guciu Re: Z. Wrzodak ruski agent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 09:53
          No poddał się Wrzodak badaniu i trzeba stwierdzić, że głupota tego człowieka
          dopiero teraz się ujawniła. I należałoby go teraz podłączyć do jakiegoś aparatu
          na poziom stanu umysłowego albo od razu razem z jego kolegą Jaroszem z
          Jarosławia do psychiatry do Jarosławia. Ludzie na jakim świecie my żyjemy. Kto
          nas reprezentujre w sejmie - jakiś idiota agent.Dobrze zrobił Kaczyński,że go
          wypuścił na to badanie a sam nie poszedł.A tak na marginesie to chyba Ruscy
          obronią swojego agenta, nie spalą go jeszcze teraz. Może za wcześnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka