Dodaj do ulubionych

Możemy być dumni.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 11:43
Gdy czytam o nowych polączeniach z portu lotniczego, i przypominam sobie co
bylo w tym miescie np 10 lat temu, myślę że naprawdę możemy być dumni z tego
miasta. Nie mamy się już czego wstydzić.
Obserwuj wątek
    • chris1970 Re: Możemy być dumni. 17.05.05, 11:50
      Sięgając 25 lat wstecz, z Jasionki można było dolecieć do Warszawy 2-3 dziennie
      (trzecie połączenie uruchamiane było sezonowo), ponadto 1x dziennie Gdańsk,
      Poznań 2x tygodniowo, Wrocław w niedziele, Szczecin i Koszalin w sezonie letnim.

Dziś możemy wygodnie do tych miast dolecieć z przesiadką w Warszawie. Koszt
      przelotu troszkę wyższy niż przejazd koleją w kuszetce/sypialnym. Ilu pasażerów
      dziennie w rejsach do Warszawy leci dalej do Gdańska/Szczecina?
    • alekr Re: Możemy być dumni. 17.05.05, 11:57
      a z Ciebie też mamy być dumni? piszesz na wszystkich forach jaki Rzeszów
      wspaniały , a uwierz mi- dla rozgarniętych ludzi z tych miast, takie przechwałki
      są conajmniej śmieszne...
    • Gość: Plusia Re: Możemy być dumni. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 23:21
      Ja też się cieszę i czekam na dalsze połączenia z Europą, zresztą patrząc na
      zawsze pełny samolot do w-wy( ten z dogodnymi godzinami lotu do USA)i ile ludzi
      przyjeżdza z USA do województwa to chyba na to też można liczyć. Ja przynajmiej
      dwa razy do roku witam rodzinę i żegnam przy ich wyjeżdzie do Stanów. Myślę,
      że w podobnej sytacji jest wiele osób i tez wolałoby leciec bezpośrednio do
      siebie a nie z międzylądowaniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka