magicka 03.12.13, 09:12 Dzień Dobry Panie Januszu, rozmawialiśmy wcześniej o otworzenia mojej firmy- gabinet kosmetycny i radził Pan aby data była 8 a nazwa 3 mam pytanie czy może być to odwrotnie? nazwa 8 a data 3? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Pytanie do Pana Janusza 05.12.13, 00:49 Witaj magicka napisała: > Dzień Dobry Panie Januszu, rozmawialiśmy wcześniej o otworzenia mojej firmy- ga > binet kosmetycny i radził Pan aby data była 8 a nazwa 3 mam pytanie czy może by > ć to odwrotnie? nazwa 8 a data 3? > Pozdrawiam serdecznie Może być, jak najbardziej... Pozdrawiam Odpowiedz Link
ppawel_79 Re: Pytanie do Pana Janusza 06.12.13, 14:47 Witam serdecznie Panie Januszu! Mam do Pana pytanie a mianowicie chodzi o numerologie. Każdy inaczej mowi i to oblicza. I tak naprawde nie wiem czy jestem 2 czy 11 i w jakim roku obecnie jestem, kiedy zaczyna sie rok numerologiczny i w jakim bede w przyszłym roku? Moja data ur. 15.06.1979. Za odpowiedz serdecznie dziekuje. Z powazaniem Paweł Odpowiedz Link
ppawel_79 Re: Pytanie do Pana Janusza 07.12.13, 12:04 Najbardziej chodzi mi o sferę materialną (działalnośc gospodarcza) i rodzinną, zakładanie rodziny, ślub, co los przyniesie w 2014 roku. Bo jak narazie to wszystko tak blado. Wiem, że Pan jest zajęty ale w miarę możliwości gdyby Pan mógł podpowiedzieć będę wdzięczny. Dziekuję uprzejmie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link