Dodaj do ulubionych

Zajazd Mack w Świlczy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 07:35
Witam,
Czy ktoś był kiedyś na weselu w Zajeździe Mack w Świlczy? Jaki catering oferuje ten lokal i ta firma? Cena jest dosyć przystępna i chciałabym rozwiać nasze wątpliwości czy nie wynika ona np. z gorszej lub mniejszej ilości posiłków.
Dzięki za wszelkie informacje.
Pozdrowienia, Magda.
Obserwuj wątek
    • Gość: Byłem tam Re: Zajazd Mack w Świlczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 09:23
      Byłem tam na 2 weselach i nie polecam! Cena jest mała bo oszczedza na jedzeniu.
      Po 12:00 zabrakło dla połowy gości barszczyku czerwonego. A właściciela mało to
      obchodziło. Mięso było jak gdyby z psa pomielonego z budą.
      • Gość: smakosz Mięso było jak gdyby z psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:15
        Ten mack to chyba wietnamczycy prowadzą :)))))
    • kizdam47 Re: Zajazd Mack w Świlczy 16.07.05, 16:05
      Byłem tam ma rację. Ja brałam udział w imprezie sylwestrowej, tosmy mało z
      głodu nie pomarli, miały byc 3 ciepłe posiłki, z czego 1 to drugie danie porcja
      jak dla dwulatka, a 2 pozostałe posiłki to barszczyk z torebki oraz takiegoż
      pochodzenia rosół, porcje jak wyżej. Stanowczo nie polecam.
      • Gość: hmmm Re: Zajazd Mack w Świlczy IP: *.netilia.pl / 83.17.115.* 16.07.05, 16:06
        tak, zdecydowanie oszczędziają, NIE POLECAM, to straszne, ale głodzą ludzi, o 1
        w nocy już nic nie było... nic zupełnie nic
    • Gość: hmmm Re: Zajazd Mack w Świlczy IP: *.netilia.pl / 83.17.115.* 16.07.05, 16:38
      a i jeszcze jedno... drogo sobie życzy ten właściciel
    • Gość: Magda Re: Zajazd Mack w Świlczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 16:38
      Hmm dobrze, że się zapytałam. Dzięki za odpowiedzi.Już wykreślam ten zajazd z mojej listy potencjalnych firm obsługujących nasze wesele.
      A czy możecie doradzić dobrą i sprawdzoną firmę cateringową lub kucharkę (zespół kucharek) która by obsłużyła 150-osobowe wesele.
      • Gość: hmmm Re: Zajazd Mack w Świlczy IP: *.netilia.pl / 83.17.115.* 16.07.05, 16:40
        podjedź do Irka (właściciela hoteliku Classic, ul. Armii Krajowej w rzeszowie)
        robią znakomite imprezy, byłem, dlatego polecam,
    • Gość: betty Re: Zajazd Mack w Świlczy IP: 82.177.97.* 16.07.05, 19:04
      Moja koleżanka była na weselu w Macku i mówiła, że to była porażka. Ludzie
      chodzili do baru kupować piwo, jak kładli placki na talerzach - to co drugi
      wystąp a połowa produktów to tzw TKZ czyli najtańsza linia produktów Tesco
      Korzystny Zakup. Ochyda !!! A w classiku robiłam chrzciny i było spoko.
      Jedzenie pyszne, tort przepyszny i ustrojenie sali przepiękne - tylko nie jest
      zbyt tanio.
    • Gość: betty Re: Zajazd Mack w Świlczy IP: 82.177.97.* 16.07.05, 19:08
      A tak przy okazji zapytam - czy był ktoś na imprezie w Nowym Dworze? Jak było?
      • Gość: Wujek Dobra Rada Nowy Dwór - baardzooo doobrzzee!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 08:31
        Byłem tam na weselu. Świetna sala, kuchnia i etc. Bardzo miło wspominam to
        miejsce!! POLECAM! Ceny - nie najtańsze, ale warto!!
        • Gość: pe Re: Nowy Dwór - baardzooo doobrzzee!!! IP: *.netilia.pl / 83.17.115.* 17.07.05, 20:22
          pełny profesjonalizm w Nowym Dworze, starają się, na prawdę WARTO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka