Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego ortodonty w Rzeszowie

IP: *.res.pl / 82.160.26.* 09.08.05, 19:36
Czy ktoś mógł by mi jakiegoś polecic?
Chodzi o założenie aparatu stałego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Observ Re: Szukam dobrego ortodonty w Rzeszowie IP: *.osk.enformatic.pl 09.08.05, 20:04
      Na Baranówce za sklepem "Biedronka" w dawnym przedszkolu.Nazwisko lekarki-
      ortodontki zapomnaiałem.
      • marcelina1968 Re: Szukam dobrego ortodonty w Rzeszowie 09.08.05, 20:11
        dr. Blotnicka-:)))polecam
        • Gość: Anka Re: Szukam dobrego ortodonty w Rzeszowie IP: *.res.pl / 82.160.26.* 10.08.05, 19:40
          up
          Może jeszcze ktoś poleci dobrego lekarza
          • Gość: patrycja Re: Szukam dobrego ortodonty w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 20:38
            polecam Jana Plaskacza,fachowiec,II-gi stopień specjalizacjii www.stomatologia.rzeszow.pl/ortodoncja.php
            • Gość: patrycja Re: Szukam dobrego ortodonty w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 20:40
              jeśli możesz to napisz na kogo się zdecydowałaś i czy byłaś juz na jakiejś konsultacji?
          • Gość: Anka Re: Szukam dobrego ortodonty w Rzeszowie IP: *.res.pl / 82.160.26.* 18.08.05, 18:24
            Zdecydowałam się na ul Bernardyńską.
            Za górny łuk zapłacę 2500 i nie wiem czy będzie to aparat kryształowy czy ceramiczny.Ma być ten z mniej widocznych...
            Są one również w cenie 2000 za łuk, u mnie cena jest wyzsza bo zęby nie należą do najmniejszych:)
            Za dolny, metalowy łuk zapłace 1300.
            Konsultacja bez wycisku kosztowała 50zł.
            Terminy do tej pani są dość odległe(chyba koniec pazdziernika).
            Wizyty kosztują 130 zł co 6 tyg jeżeli są założone oba łuki,jeżeli jeden łuk to 100 zł.
            Czyli drogo bo z tego co się dowiadywałam, przecietnie wizyta kosztuje 50 zł.
            Ortodontka powiedziała ze nie płacę za usługi typu"wymiana drtucika"(nie wiem jak to się fachowo nazywa)i inne wymiany , ktore robi się co jakiś czas.
            Wizytę i zakładanie aparatu mam pod koniec wrzesnia(jakoś udało mi się przekonac pania ortodontkę o wcisnięciu mnie na wczesniejszy termin).
            Pozdrawiam Anka
        • Gość: Oszukana Re: Szukam dobrego ortodonty w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 08:59
          Niestety mam inne zdanie o dr Błotnickiej. Pamiątka po niej to dziura po
          zdrowym zębie w którą miał najść ten krzywy ( a prawie ani drgnął )i 2 lata
          systematycznego drenażu portfela i męki za aparatem ortodontycznym.
    • costabryka Re: Szukam dobrego ortodonty w Rzeszowie 11.08.05, 10:25
      pani Błotnickiej mówimy zdecydowane NIE! Miałam wątpliwą przyjemność ją poznać
      kilka lat temu, to co proponowała wcale do mnie nie przemawiało i dobrze, bo
      dzisiaj miałabym 2 wielkie dziury po 2 zdrowych zębach. Pani Błotnicka jako
      stomatolog powinna dawać przykład higieny jamy ustnej a tu nic! Miała tak
      strasznego trampka w ustach, że mało nie padłam! Aparat stały zakładałam w
      innym gabinecie, nosiłam 1,5roku i dzisiaj mam śliczne prosciutkie ząbki:) Nie
      chcę nikomu robić reklamy ale polecam dental plus na Bernardyńskiej.
      • Gość: pacjent Re: Szukam dobrego ortodonty w Rzeszowie IP: 213.25.45.* 11.08.05, 14:21
        dr Anna Koncewicz, Dental Plus, ul. Bernardyńska, Rzeszów.
        Jestem bardzo zadowolony z efektów leczenia. Polecam.
        • Gość: anka Re: Szukam dobrego ortodonty w Rzeszowie IP: *.res.pl / 82.160.26.* 18.08.05, 10:27
          Zdezydowałam się na dr A.Koncewicz na Bernardyńskiej.
          Wizyta wstępna kosztowała mnie 50zł(konsultacja, bez wycisków).
          Terminy u tej pani są dosc odległe (koniec pazdziernika).
          Aparat na gore zakładam porcelanowy(ten mniej widoczny) koszt:2500, są takowe również za 2000.Dół zakładam metalowy i kosztuje 1300.
          Wizyty są co 6 tyg i kosztują duzo bo za 2 łuki 130zł.
          Pozdrawiam
    • karciaaa Re: Szukam dobrego ortodonty w Rzeszowie 11.08.05, 14:11
      polecam ortodonte na Baranowce chyba Kolodziejczyk, ale dokladnie nie pamietam
      nazwiska bardzo mila i wizyty u niej daja duze efekty, nie polecam bardzo
      dr.Szajer z placu wolnosci nic nie robi, zadnych efektow nie widac, a bierze
      50zl za wizyte ktora trwa chyba minute
      • Gość: Anka Re: Szukam dobrego ortodonty w Rzeszowie IP: *.res.pl / 82.160.26.* 11.08.05, 15:33
        Wielkie dzieki.
        Wczoraj byłam u wymienionej tu dr Szajer, która chyba trzyma się zasady "szewc bez butów chodzi" bo ząbki miała koszmarne.
        Sprawdzę gabinet na Bernardyńskiej.
        • Gość: sagit Re: Szukam dobrego ortodonty w Rzeszowie IP: *.dami / 81.15.189.* 12.08.05, 18:23
          A co myślicie o Gabinecie Dentar?był może tam ktoś w sprawie założenia aparatu orto.?dodatkowe pytanie... jakie są rezultaty aparatu zdejmowalnego?link do Dentar-u www.dentar.ipr.pl/
    • Gość: ojejku Re: Szukam dobrego ortodonty w Rzeszowie IP: *.spektrum.sih.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 22:25
      Dobrze prostują zęby po 23.00 na Baranówce.
      Żule tak prostują, że aparat trzeba nosić bardzo długo i dokarmianie przez
      rurkę jest zagwarantowane.
      • amelka231 Re: Szukam dobrego ortodonty w Rzeszowie 17.08.05, 17:01
        no i na kogo zdecydowała się autorka wątku?napisz u kogo byłaś już na konsultacjach
    • Gość: girl Jaka cena? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 09:22
      Ile kosztuje taka wizyta u ortodonty np. tam na bernardyńskiej? Bo za aparat
      stały trzeba chyba zapłacić coś koło tysiąca zł
      • amelka231 Re: Jaka cena? 18.08.05, 16:26
        W Rzeszowie aparat metalowy (jeden łuk) można założyć za 1200-1500 zł,natomiast ceramiczny(mniej widoczny) ceny kształtują się w okolicach 1800-2000 zł,te ceny trzeba pomnożyć przez dwa jeśli aparat nosimy na górze i na dole i wtedy wychodzi pokaźna sumka ale czego się nie robi dla urody.Jestem zszokowana ceną aparatu ceramicznego na bernardyńskiej 2500 zł o którym pisze autorka wątku,nie wiem czy nie zaszła pomyłka bo za tą kasę można już załozyć kryształowy(najdroższy) może to chodzi o ten właśnie,jestem ciekawa,możesz odpowiedzieć?Ceny wizyt też drogie,w innych gabinetach duzo mniej.
    • anka10 Re: Szukam dobrego ortodonty w Rzeszowie 18.08.05, 18:32
      Kurczę nie wiem czy te moje posty dochodzą na forum...
      Na Bernardyńskiej , aparat porcelanowy kosztuje od 2000 do 2500.
      Metalowy 1300
      Konsultacja 50zł bez wycisków
      Wizyta 130 przy obu łukach, przy jednym łuku 100
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka