Gość: Asia IP: *.man.rsk.pl 29.08.05, 19:57 Widziałam ogłoszenie o naborze sprzedawców do nowego EMPiKu. CZy warto tam składać podanie? Jak się pracuje w EMPiKU w Rzeszowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: Praca w EMPiKu IP: *.man.rsk.pl 30.08.05, 12:14 może w Plazie na Rejtana, tak mi się wydaje, bo nic nowego nie powstaje...chyba, że w którejś Galerii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Praca w EMPiKu IP: *.man.rsk.pl 02.09.05, 08:42 Składacie podania do Empiku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lud Pracujący Re: Praca w EMPiKu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 08:46 nieeee, po co. Mamy pracę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Praca w EMPiKu IP: *.man.rsk.pl 02.09.05, 10:09 jak zwykle, same chamskie odpowiedzi na tym forum, chamskie i złośliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: civitas r. Re: Praca w EMPiKu IP: *.viknet.pl 02.09.05, 10:11 To jest forum Rzeszów, czego Ty wymagasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Praca w EMPiKu IP: *.man.rsk.pl 02.09.05, 11:00 nic szczególnego nie wymagam...normalności :) Odpowiedz Link Zgłoś
skydiver_rzeszow Re: Praca w EMPiKu 02.09.05, 11:02 Ja nie mam pojęcia gdzie EMPiK może powstać bo na pewno nie w żadnej nowej galerii - takie są blokowane przez radę miasta. Cała ta "plaza" to tylko hala wystawiennicza. Być może otworzą stoisko w jakiejś kamienicy (np na rynku) albo w istniejącym już centrum handlowym. Ogólnie myślę że nieźle się tam pracuje, to dość przyjemny sklep. Nie ma za wiele klientów bo drogo więc tym bardziej :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anka.g1 Re: Praca w EMPiKu 02.09.05, 17:58 Ale czy to pewne że będzie nowy empik?? Nic mi nie wiadomo na ten temat, a chętnie bym złozyła podanie. Wydaje mi się że to przyjemna praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Praca w EMPiKu IP: *.man.rsk.pl 13.09.05, 16:48 Nowy empik bedzie w Plazie na Rejtana. Otwarcie w październiku, teraz trwa rekrutacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambosell Re: Praca w EMPiKu IP: *.osk.enformatic.pl 14.09.05, 15:26 Wiecie na jaki adres wysylac CV i listy motywacyjne i jaki jest adres pelny Empiku oraz jakie sa stanowiska? dzieki za odpowiedz tylko prosze sensowna. pozdr Ren Odpowiedz Link Zgłoś