Dodaj do ulubionych

Szkolny szał odkrytych ciał

• Gość: Nauczyciel Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 17:14
      Pokolenie JP2 w akcji.
    • lipski0700 Ja popieram szkoły które jasno określają strój 02.09.05, 17:17
      Chodze do gimnazjum w krótrym obowiązuje strój szkolny (koszulki i bluzy
      wyglądają normalnie, są jedynie z logo szkoły, a spodnie mają być ciemne, płeć
      piekna nosi spódnice) a no specjalne okazje mamy mieć garnitury a kobiety
      żakiety. I każdy zgadza się z tym, a to że ktoś chodzi w takim stroju
      (oczywiście popieram ciało kobiety :D:D:D:D) wcale nie znaczy o wartości danej
      osoby, a dziewczyne można wyrwać patrząc na urode, a nie na to, czy ma na sobie
      sukienke która wszytko odsłania czy może spodnicę. I zdecydowanie jestem za
      strojem obowiązującym wszkole! ;)
      • Gość: lana Re: Ja popieram szkoły które jasno określają stró IP: *.pl / *.skyware.pl 18.10.05, 22:01
        to znaczy że chodzisz do katola...
    • Gość: lolifan Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.09.05, 17:27
      mogliby dac jakas galerie tych dziewczynek;-)chetnie bym zagłosował
    • Gość: Welcome to Poland W ŻYCIU NIE CHCĘ CÓRKI !!!!!! brrrrr.... :-/ IP: *.eranet.pl 02.09.05, 17:34
    • Gość: Welcome to Poland LOLITY MUSZĄ WCZEŚNIE ZACZYNAĆ ABY SIĘ USTAWIĆ... IP: *.eranet.pl 02.09.05, 17:36
      ..W TYM CHORYM KRAJU !

Ciało to towar - towar to KASA - KASA to szczęście + utrzymanie
      na "europeyskim" poziomie !
      Niewiele nam brak do Tajlandii gdzie dziewczynki lat 13-14 sprzedaje sie do
      burdeli.
      • Gość: Kiepski Może jeszcze miejsce w szatni na szybki numer... IP: 194.126.229.* 02.09.05, 18:19
        ...za drobną opłatą u woźnej.
    • Gość: uczeń Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 18:25
      głupek jesteś . Siedź cicho.
      • Gość: były mieszkaniec Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.viknet.pl 02.09.05, 18:32
        Specyfika Rzeszowa. W tym mieście homoseksualizm, biseksualizm, ekshibicjonizm,
        seks grupowy itd. to codzienność. Przejdźcie się kiedyś ulicą. Idą sobie dwie
        dziewczyny a jedna do drugiej "ja jestem taka zmęczona, głodna, a ty znowu
        chcesz seksu" - w innym mieście to mogłoby szokować ale nie tu. Gdy wyniosłem
        się do innego miasta na północy, ludzie nie wierzyli w to że tak może być. I ja
        też się dziwiłem gdy zaszokowane dziewczyny mówiły że w życiu o czymś takim nie
        słyszały. W każdym razie powiem tyle - w tym mieście widok chłopaków
        trzymających się za rękę, przytulających się, albo dziewczyn całujących się
        publicznie nikogo nie powinien dziwić. Zawsze ostrzegam znajomych, gdy tam się
        wybierają. Nie od dziś słyszy się: Rzeszów - miasto lesbijek i gejów.
        • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Szkolny szał odkrytych ciał 02.09.05, 18:57
          Oj, bo pęknę!!!! Nie ściemniaj!!! :-))))

Rzeszów to zagłębie zwolenników LPRu i Radia Maryja.

• skydiver_rzeszow Re: Szkolny szał odkrytych ciał 02.09.05, 18:59
            A znasz Rzeszów? Ja mieszkałem na osiedlu Pobitno, bardzo spokojnym. Może
            mieszkałaś w innym rejonie, ale nie wiem które osiedle jest
            bardziej "porządne". Skoro to miasto zwolenników LPR to co robi tu SLD-owski
            prezydent? :)
            • Gość: ciumok / CoJeBunny Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 19:07
              Roman & Kaczor rulez
        • Gość: rakela Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.pl / *.skyware.pl 18.10.05, 22:05
          ty były mieszkaniec,moze ty z teraz w wawie mieszkasz co ??
    • Gość: ciumok / CoJeBunny Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 18:32
      Chodze do III Gimnazjum i wiem jak to wyglada. Odkryte dekolty zdarzaja sie
      rzadko. A po za tym co w tym zlego?:D Mi nie przeszkadzaja...
      • Gość: były mieszkaniec Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.viknet.pl 02.09.05, 18:34
        Tylko to absolwentki III gimnazjum robiły w liceum najwięcej syfu - publiczne
        macanie się na przerwach, gadanie o seksie i alkoholu na cały głos, cieszę się
        że ten koszmar się skończył, nawet w burdelu nie da się zobaczyć tego co działo
        się w moim LO. Oczywiście nie jest prawidłowością ze wszyscy po III gimn. tacy
        są, mi się po prostu tak pechowo trafiło.
        • Gość: ciumok / CoJeBunny Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 18:37
          III klasa, a nie nr 3, tylko 106 i w Warszawie.
          • Gość: były mieszkaniec Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.viknet.pl 02.09.05, 18:38
            A to przepraszam :) Ale mogłem wyrazić swoją opinię, może więcej osób w
            gimnazjum nr 3 w tym mieście zastanowi się nad sobą.
            • Gość: ciumok / CoJeBunny Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 18:40
              No coz... Rzeszow! Jakas dziura gdzies pomiedzy Warszawa a Krakowem:) A tak na
              powaznie to nic nie mam do Rzeszowa...
              • Gość: megi Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.pl / *.skyware.pl 18.10.05, 22:09
                pomiędzy warszawą a krakowem ???hehehe chyba śnisz ?? :D zastanawiam sie jak skończyłeś szkołe,bo z geografii to miałeś chyba pałe,jeśli już dziura to pomiędzy krakowem a łancutem
    • Gość: belfer Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 18:33
      czy ktoś z was pomyślał o hormonach? jak na lekcji ma się skupić chłopak lub
      młody nauczyciel, gdy tyle golizny. ja prowadzę zajęcia z wychowania do życia w
      rodzinie w gimnazjum.w zeszłym roku chłopcy sami mi powiedzieli,że im się to
      nie podoba i ciężko się skupić na lekcji, gdy dziewczynie stringi widać i
      połowę tyłka, bo ma na sobie biodrówki...owsezem na dyskotece,randce czy po
      lekcjach
      • Gość: ciumok / CoJeBunny Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 18:36
        U mnie tego nawet nie ma... A po za tym kto slucha na lekcjach...:D Tak na
        powaznie to stringi nosi juz 2/3 dziewczyn w gimnazjum, a nie uwazam tego za
        nic zlego, niech se nosza co chca. Ich sprawa. Ja mam dziewczyne i nie podnieca
        mnie to, ze zobacze ze moja kolezanka ma stringi. Po prostu lal...
        • skydiver_rzeszow W końcu prawda o Rzeszowie 02.09.05, 18:42
          Wstydziłem się pokazać to miasto swojej dziewczynie, bo nie chciałem żeby
          oglądała pół-nagie kobiety, taka jest prawda. Niedługo ludzie zaczną tu nago
          chodzić. Niestety to miasto bez tradycji, mało kto je szanuje, wielu ludziom
          odbija, wskaźnik biseksualistów itd. jest chyba najwyższy w kraju. Byc może
          jest tak dlatego że 35% mieszkańców tego miasta to studenci, w końcu to oni
          lubią poszukiwać. Ktoś powinien się za to zabrac.
          • Gość: go go Re: W końcu prawda o Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 10:30
            kurcze, jadę do Rzeszowa !!! :D:D
          • Gość: blanka Re: W końcu prawda o Rzeszowie IP: *.pl / *.skyware.pl 18.10.05, 22:14
            k***a...miasto bez tradycji ??? o co to to nie,rzeszów w tym roku obchodził swoje 650 urodziny...ciemniaku
    • Gość: derbi Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 18:41
      Szkolny korytarz jest dla uczniów, a zwłaszcza dziewczyn niczym "wybieg mody".
      Nadeszły takie czasy, że prześcigamy się już prawie we wszystkim, nawet w
      szkolnym ubiorze, Jeżeli coś jest na topie, to nie ma się co dziwić, że
      zakładamy to nawet do szkoły, bo przecież tam spędzamy większośc dnia. moim
      zdaniem szkoła nie powinna zakazywać przychodzenia z pofarbowanymi włosami,
      także mały kolczyk w np. w nosie nikomu nie wadzi. Jeśli chodzi o makijaż to ja
      gdy poszłam do gimnazjum(obecnie jestem w klasie maturalnej) uzywałam jedynie
      ochronnej pomadki i tuszu do rzęs, zresztą tak jak większość dziewczyn w
      szkole, teraz gdy spojrzę na ulicy to już szóstoklasistki mają w drodze do
      szkoły perfekcyjny makijaż- czy to oby nie za wcześnie?! Najlepszym sposobem
      byłby powrót do szkolnych mundurków, wtedy nikt nie wyróżniałby się a biedni
      uczniowie, których nie stać na modne ubrania, mieli by równe szanse. To by było
      nawet mniej uciążliwe nawet dla samych uczniów, wtedy żadna dziewczyna nie
      panikowałaby co wieczór nad tym w czym jutro pójść do szkoły!Pozdrawiam!
      • Gość: macio Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: 193.151.68.* 02.09.05, 18:42
        no proszę , rok szkolny się zaczął :)
        • skydiver_rzeszow Re: Szkolny szał odkrytych ciał 02.09.05, 18:43
          To czysta prowokacja - te dziewczyny po lekcjach przebierają się w długie
          spodnie i koszulki bez dekoltu.
          • Gość: ciumok / CoJeBunny Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 18:45
            Ale ten Rzeszow zje..y! O boze! Co za miasto!
            • skydiver_rzeszow Re: Szkolny szał odkrytych ciał 02.09.05, 18:48
              Ja na pewno nie chcę mieć dziewczyny z Rzeszowa bo miałbym obawy że była
              wyru**ana przez 10 facetów, a do tego wylizana przez 10 dziewczyn :) Znam to
              miasto i mówię wam - biseksualizm to tutaj plaga. Na co dzień się o tym nie
              mówi, ale wystarczy podłączyć się pod jakieś towarzystwo. Czy jest zje..y nie
              wiem, jeśli komuś taki styl życia pasuje to jest OK.
      • Gość: ciumok / CoJeBunny Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 18:43
        Gratuluje pomysla z mundurkami. Zeby wszyscy wygladali jak debile, szaro i
        jednakowo. Mnie szostoklasistki z makijazem smiesza, w mojej klasie tak zle nie
        jest. Mundurki to debilny pomysl
        • skydiver_rzeszow Re: Szkolny szał odkrytych ciał 02.09.05, 18:46
          Mundurków nie uda się wprowadzić, dzisiaj liczy się też głos uczniów. Około 90%
          jest przeciw mundurkom.
    • Gość: wtf?! LUDZIE!!! CALY SWIAT CHODZI W MUNDURKACH !!! IP: *.ipt.aol.com 02.09.05, 18:50
      Ale oczywiscie w Polsce jak zwykle, wszystko jest robione od tylka strony.
      Mundurek = jeden stroj na caly rok. jednakowy dla wszystkich - same dobre strony !
      • skydiver_rzeszow Re: LUDZIE!!! CALY SWIAT CHODZI W MUNDURKACH !!! 02.09.05, 18:51
        W USA to działa, ale wątpię by w Polsce się sprawdziło. To zależy od szkoły. Np
        I LO w Rzeszowie i Katolickie LO mają mundurki, a reszta nie.
    • Gość: MM Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: 69.37.31.* 02.09.05, 18:53
      A moze ktos zastanowilby sie skad biora sie tak ubrane nastolatki... W sklepach
      nie da sie kupic nic innego niz roze, turkusy i cekiny. ja nienawidze tych
      kolorow i zawsze musze schodzic pol miasta zeby kupic cos co mi sie podoba. Tak
      samo spodnice, prawie wszystkie ledwo co zakrywaja. Ja nie lubie pokazywac w
      szkoe wszystkich swoich wdziekow. Wiec to nie koniecznie wibna nastolatek ale
      producentow odiezy, ktorzy moze z oszczednosci materialu szyja wszystko za
      krotke i obcisle.
      • skydiver_rzeszow Re: Szkolny szał odkrytych ciał 02.09.05, 18:55
        Sporo racji. Moja dziewczyna gdy chce kupić normalną koszulkę czy bluzę, to nie
        ma wielkiego wyboru. Dość eleganckie i ładne ubrania są w Reserved, ale mają
        fatalną jakość. W rzeczywistości doszło do tego że gdy nastolatka chce wyglądać
        normalnie, musi szukać ubrań w sklepach typowych dla "dorosłych" :) Młodzieżowe
        firmy po prostu sięgają dna. I tu też jest problem.
        • Gość: ciumok / CoJeBunny Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 19:05
          Reserved jest spoko, wszystko kupuje w Warszawie i ciuchy sie nie niszcza. Ale
          w Olsztynie, se kupilem spodnie i od razu pie..ely. Moze ten rzeszow:P
          • skydiver_rzeszow Re: Szkolny szał odkrytych ciał 02.09.05, 19:08
            Ja kupowałem w Szczecinie i Wrocławiu i też pie..ęły.
            • Gość: ciumok / CoJeBunny Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 19:10
              Warszawa kroloje!!!!! Buhahahahahahaha
              • skydiver_rzeszow Re: Szkolny szał odkrytych ciał 02.09.05, 19:11
                Nie komentuję.
        • anuszka_ha3.agh.edu.pl Czy wy się dobrze czujecie???!!!! 02.09.05, 19:06
          Coś u was kiepsko z logiką. Piszecie: "Jak noszą takie stroje, to później trudno
          się dziwić, skąd tyle nastoletnich matek", albo: "Ktoś się powinien za to wziąć,
          35% miasta to biseksualiści".

Ludzie! Od noszenia kusych ciuchów nie zachodzi się w ciążę. W ciążę zachodzi
          się od seksu. Jeśli nastolatka nosi kuse stroje, to nie powoduje uprawiania
          przez nią seksu. A uprawianie seksu może i jest powodem noszenia kusych strojów,
          ale... Samo ubranie przyzwoicie nastolatki, która ma zwyczaj uprawiać seks, nie
          spowoduje, że ona przestanie go uprawiać.

To samo z biseksualistami. Myślicie, że jak kogoś skromnie ubrać, to przestanie
          być biseksualistą??

Stuknijcie się w głowę.
          • Gość: ciumok / CoJeBunny Re: Czy wy się dobrze czujecie???!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 19:09
            Hej! Ja nic nie mam do biseksualistow! Znam trzech gejow i nosze plakietke
            Kaczka niech nam naczka z wielkim kaczorem. Ja nic nie mam jestem tolerancyjny.
            To ci debile z Rzeszowa tak mowia.
            • skydiver_rzeszow Re: Czy wy się dobrze czujecie???!!!! 02.09.05, 19:10
              Sam jestes debilem, ja nigdzie nie krytykowałem biseksualizmu. Chcesz
              zaszpanować warszawką? Zapewniam cię że gdybyś się spotkał z przeciętną osobą z
              tego miasta lub Szczecina czy Wrocławia, nie miałbyś nic do powiedzenia. I
              spadaj z forum prowokatorze. Takie posty powinny być wysyłanie do abuse.
              • Gość: ciumok / CoJeBunny Re: Czy wy się dobrze czujecie???!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 19:12
                Prowokator? Nic nie szpanuje. Odwal sie. Po prostu smieje sie z tego Reserved.
                Wyluzuj. Wcale nie lubie mojego miasta, jest brzydkie jak centrum Bytomia,
                naprawde tak uwazam.
                • skydiver_rzeszow Re: Czy wy się dobrze czujecie???!!!! 02.09.05, 19:13
                  Ja nie mówiłem nic na Reserved, po prostu są z tymi ubraniami problemy typu
                  zmiana rozmiaru z L na XL po praniu. To polska firma z Gdańska, muszą trochę
                  dopracować jakośc.
          • skydiver_rzeszow Re: Czy wy się dobrze czujecie???!!!! 02.09.05, 19:09
            Moment - 35% mieszkańców miasta to studenci, nie przekręcaj wypowiedzi. A ja
            znam dużo miast w Polsce i nigdzie nie widziałem tak rozprzestrzenionego
            biseksualizmu i innych tego typu zjawisk. Dlatego coraz więcej osób kojarzy
            miasto w ten sposób, ten artykuł tylko to podbija. Swoją drogą cały ten wątek
            jest bez sensu.
            • skydiver_rzeszow Prowokator 02.09.05, 19:12
              Było do przewidzenia że gimnazjalista z warszawy zaraz zacznie się podniecać
              swoim miastem. Moja rodzina pochodzi stamtąd i jako dziecko miałem nie-
              przyjemność tam mieszkac, więc wiem dobrze jak tam jest i na mnie nie robi to
              wrażenia. A najbardziej cwaniakują "warszawiacy", dzieci tych którzy z mławy
              przyjechali tu za chlebem.
              • Gość: ciumok / CoJeBunny Re: Prowokator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 19:16
                Ku.., jaja se robie. Wyluzuj. Nie musisz lubic tego miasta ale sie odpieprz.To
                stereotyp: buhaha, warszawiacy to samolubne ch..e. Nie kazdy kto jest w
                Krakowie to sknera i nie kazdy kto w warszawie to szpaner. Zostawmy ten debilny
                temat. Sorry jesli urazilem Rzeszow, mi nie przeszkadza jak moja dziewczyna
                wyklina Warszawe.
                • skydiver_rzeszow Re: Prowokator 02.09.05, 19:17
                  Ok, w porządku. Ja też nie kieruję się stereotypami ale znam trochę Warszawę.
                  Tylko chodzi o to, że ja nie napisałem, że mam coś do biseksualistów.
                  Pozdrawiam.
                  • ciumok Re: Prowokator 02.09.05, 19:18
                    ok no to sorry
          • Gość: a Re: Czy wy się dobrze czujecie???!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 10:17
            anuszka_ha3.agh.edu.pl napisała:

> Coś u was kiepsko z logiką. Piszecie: "Jak noszą takie stroje, to później
            trudn
            > o
            > się dziwić, skąd tyle nastoletnich matek", albo: "Ktoś się powinien za to
            wziąć
            > ,
            > 35% miasta to biseksualiści".
            >
            > Ludzie! Od noszenia kusych ciuchów nie zachodzi się w ciążę. W ciążę zachodzi
            > się od seksu. Jeśli nastolatka nosi kuse stroje, to nie powoduje uprawiania
            > przez nią seksu. A uprawianie seksu może i jest powodem noszenia kusych
            strojów
            > ,
            > ale... Samo ubranie przyzwoicie nastolatki, która ma zwyczaj uprawiać seks,
            nie
            > spowoduje, że ona przestanie go uprawiać.
            >
            > To samo z biseksualistami. Myślicie, że jak kogoś skromnie ubrać, to
            przestanie
            > być biseksualistą??
            >
            > Stuknijcie się w głowę.

Nareszcie jakaś mądra wypowiedź
    • kein_engel Re: Szkolny szał odkrytych ciał 02.09.05, 19:46
      ja mam pewien przyklad. skonczylam gimnazjum gorsze niz przecietna- 2/3
      rocznika stanowily drechy;D. tam- laski rzeczywiscie wygladaly [nawet na co
      dzien]jakby prosto z burdelu wyszly. teraz rozpoczelam rok w elitarnym liceum
      [osemkaaa rulezz!] wszyscy- ubrani "odpowiednio". wniosek nasuwa sie sam...
      • Gość: dziewczynka Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 12:01
        Przykro mi, że muszę cię uświadomić, ale VIII LO nie jest elitarne.
        Pozdrawiam.
    • Gość: Grazyna Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.pl / 83.16.245.* 02.09.05, 19:53
    • Gość: c-NIK KTOŚ CHCE BŁYSNĄĆ INTELIGENCJĄ A KTOŚ D...Ą. IP: 82.139.8.* 02.09.05, 19:56
      Wszystko jest kwestia ambicji.
      • Gość: go go Re: KTOŚ CHCE BŁYSNĄĆ INTELIGENCJĄ A KTOŚ D...Ą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 12:20
        :D:D:D :-)
    • Gość: Grazyna Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.pl / 83.16.245.* 02.09.05, 20:00
      Dyrektorzy szkol dyktatorami mody?Chyba nie wiesz o czym mowisz. Moj syn chodzi
      do szkoly w ktorej wszyscy uczniowie sa ubrani jednakowo, ani on,ani ja nie
      narzekamy, a wrecz przeciwnie, az milo bylo popatrzec wczoraj na te wspaniala
      grupe mlodziezy usmiechnietej i zyczliwej dla siebie, bez szpanerstwa i
      zadzierania nosa.
      • Gość: DarioGEe Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.05, 20:49
        I myslisz ze usmiechniete stadko dzieci tak samo ubranych rozni sie czymkolwiek
        od ubranych inaczej?
        • jkm8 Re: Szkolny szał odkrytych ciał 03.09.05, 00:14
          mysle, ze sie nie rozni ale ubrane inaczej traca z widzenia powod dla ktorego sa
          w szkole. Dlaczego w bizensie obowiazuja pewne, bardzo przestrzegane normy
          ubioru? - ja mowie o Biznesie przez duze B a nie "polskim" biznesie, gdzie
          dyrektor jeszcze z PRL-owskiego chowu. Takim dobrze juz zdefiniowanym na polskim
          gruncie biznesem sa np. polscy prezenterzy telewizyjni. Kazda szkola, DarioGEe,
          powinna byc przedszkolem zyciowego "biznesu" - takiego malego, jednoosobowego
          jak i duzego - i tak powinna byc odbierana z zewnatrz. Mlodzi nie chodza do
          szkoly, zeby przyjemnie spedzic czas - choc niektorym tak sie wydaje i dzieki
          swobodzie ubioru narzucaja swoj "swiatopoglad" reszcie. Chodza po to sie uczyc
          (to jest OBOWIAZEK), trenowac szare komorki. Tylko po to i az po to. Taki
          "szkolny szał odkrytych ciał" na zachodzie widuje sie na Zachodzie tylko i
          wylacznie w dzielnicach biedoty oraz w np. Moskwie.
          A licea (High Schools) w "Beverly Hills" zapytacie? Kochani, tam mieszkaja tak
          bogaci ludzie, ze wyobrazni Wam nie starczy. Tamta mlodziez do zajec szkolnych
          przyklada sie niewyobrazalnie. Oni wiedza, ze bez wiedzy ich starzy w zyciu by
          nie doszli do takich pieniedzy. I wiekszosc ich laduje w uczelniach Ivy League
          (Harward, MIT, Princeton, Cornell, Berkeley, Stanford, CalTech)gdzie niezwykle
          trudno sie dostac (swiadectwo "z paskiem") i potem trzeba placic ok. 45 tys
          dolarow rocznie czesnego+ zycie)

PS. ktos pisal tu wczesniej z ironia o grubych, rozczochranych nauczycielkach:
          to tez ten sam temat: nie jest kompletnie istotne, czy nauczycielka jest gruba,
          lysa, szczerbata, tylko czy dobrze uczy. (zwykle jest gruba, ubrana w
          zozciagniete ciuchy bo na nic innego ja nie stac)
          • Gość: no co tyy Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: 80.72.39.* 03.09.05, 00:59
            jkm8 ty chyba nie wiesz na jakim swiecie zyjesz,, ile ty masz lat czlowieku?
            ty chyba nie chodziles do szkoly albo jestes mistrzem ironii.. niewierze zeby
            ktos wypisywal takie bzdury... piszesz "szkola tylko do nauki" ...krzyzyk ci na
            droge tylko pozostaje
    • Gość: fgjjgf tylu sexownie ubranych małolat dawno niewidziałem! IP: *.kapelusz.pl / 194.126.167.* 02.09.05, 20:03
      naparwde to był inny rok niz wczesniejsze chyba amerykanizacja idzie unas na
      maxa!
    • Gość: Olo Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.sistbg.net / 80.51.252.* 02.09.05, 20:22
      Bardzo dobry pomysł Popieram!!!!!!!!!!!
    • Gość: Amelia Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 20:46
      szczególnie dziewczyny chodzą ubrane jak reklamy agencji towarzyskich , czy
      tirówki. po ulicach, do szkoły chodzą praktycznie rozebrane. Taki strój nie
      razi mnie na dyskotece, na plaży czy prywatce. Ale na ulicy, w szkole nie chcę
      oglądać gołych brzuchów, piersi na wierzchu czy gołych pośladków. I to nie jest
      wcale ograniczanie wolności , tylko poczucie dobrego smaku i obycia. A tak ,
      to serwuje się nam dyktaturę małolatów.
    • Gość: Tom Skad ze znowu... IP: 82.160.118.* 02.09.05, 21:00
      Ze co? Ja sam na rozpoczecie roku bylem w tradycyjnym stroju i jakies 90 %
      ludzi rowniez. No ale jakis ciekawy artykul trzeba bylo napisac, niewazne ze
      nie do konca prawdziwy.
    • Gość: socjolog Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:17
      Przeprowadzałem badania do pracy na temat korelacji ubioru i wyników nauczania u
      gimnazjalistek w powiecie poznańskim. Wynik był jednoznaczny. Dziewczyny "total
      pink" oraz ubierające się (a raczej rozbierające się)prowokująco sprawiały
      kłopoty wychowawcze (94%), miały problemy z nauką (97,3%) a w jednym z gimnazjów
      stanowiły 99,8% dziewczęt powtarzających klasę. Czymś trzeba zrobić wrażenie.
      Czyli im mniej w głowie, tym mniej na sobie...
      • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Szkolny szał odkrytych ciał 02.09.05, 21:30
        > Przeprowadzałem badania do pracy na temat korelacji ubioru i wyników nauczania
        > u
        > gimnazjalistek w powiecie poznańskim. Wynik był jednoznaczny. Dziewczyny "total
        > pink" oraz ubierające się (a raczej rozbierające się)prowokująco sprawiały
        > kłopoty wychowawcze (94%), miały problemy z nauką (97,3%) a w jednym z gimnazjó
        > w
        > stanowiły 99,8% dziewczęt powtarzających klasę. Czymś trzeba zrobić wrażenie.
        > Czyli im mniej w głowie, tym mniej na sobie...

No ale czy ty myślisz, że jak powsadzać te wszystkie dziunie w mundurki, to
        zaczną się dobrze uczyć???
    • Gość: gigi Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.olsztyn.mm.pl 02.09.05, 21:21
      fajną bluzke ma ta dziewczyna ze zdjęcia.

A swoją drogą 'ramiączka muszą miec co najmniej 10 cm'? hmmmm niech uważają bo
      jak będą miec 20 to cały biust bedzie na wierzchu. Może się panie dyrektor
      rękawki z ramiączkami pomieszały.

A poza tym, będąc już studentką, nie uważam żeby malowanie powiek w gimnazjum
      jakoś mnie strasznie wypaczyło
      • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Szkolny szał odkrytych ciał 02.09.05, 21:31
        > A swoją drogą 'ramiączka muszą miec co najmniej 10 cm'? hmmmm niech uważają bo
        > jak będą miec 20 to cały biust bedzie na wierzchu. Może się panie dyrektor
        > rękawki z ramiączkami pomieszały.

Boziu! Przecież chodzi o SZEROKOŚĆ ramiączek! To chyba oczywiste.
        • Gość: kilkujadek Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.sympatico.ca 02.09.05, 21:52
          Anuszka, nie jest to oczywiste dla kazdego.
          Swoja droga to jak mlodziez sie ubiera do szkoly to tez po trosze wina rodzicow
          ktorzy nie zwracaja uwagi na swoje pociechy.Nie maja dla corci czasu i zeby jej
          to wynagrodzic daja kaske na nowy ciuch nie patrzac jaki to ciuch.
          Moje dzieci chodza do katolickiej szkoly i od roku zaczelo obowiazywac tzw
          dress code czyli mundurki - biala/granatowa gora, granatowy dol. Raz w miesiacu
          dzieciaki moga przyjsc do szkoly w swoich codziennych rzeczach, ale tez
          ODPOWIEDNIE co znaczy ze cyckow ( w 7-8 klasach) nie pokzujemy, dupcia tez
          zakryta i owe ramiaczka to tutaj min 5-6 cm.Brzuszki takze pozakrywane.I jezeli
          chodzi o publiczne szkoly takze nie ma dowolnosci czyli rewii mody,
          wydekoltowanej i co tam jeszcze.
          Uwazam ze mundurki by rozwiazaly sprawe, a jak nie mundurki to jasny i wyrazny
          opis jak uczen powinien wygladac.Bo szkola jest szkola.Nie wazne ze dzieciaki
          spedzaja tam wieksza czesc dnia.Kazdy ma wygladac schludnie.I dziwne ze
          czepiaja sie dziewczyn bo tym to sie czasami przewraca w gloweczkach i naprawde
          ubieraja sie, maluja i zachowuja jak jakies ku..szony.
          A potem dziwuja sie ze ktos je wymietosil troszeczke bardziej brutalnie. Jak
          jakiegos kolesia taki ubior sprowokuje, a jeszcze ma jakies problemy no to o
          nieszczescie bardzo latwo.
          • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Szkolny szał odkrytych ciał 02.09.05, 22:05
            > A potem dziwuja sie ze ktos je wymietosil troszeczke bardziej brutalnie. Jak
            > jakiegos kolesia taki ubior sprowokuje, a jeszcze ma jakies problemy no to o
            > nieszczescie bardzo latwo.

Aha, a umundurowanych panienek ze szkoły ss. prezentek w Rzeszowie nikt by nie
            wymiętosił...
            • Gość: kilkujadek Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.sympatico.ca 03.09.05, 15:26
              Wiesz nie wiem.Ale rozneglizowana, przesadnie umalowana i na szpilkach wysokich
              tak ze ledwo utrzymuje roznowage chyba bardziej zwroci na siebie uwage niz
              dziewuszka w mundurku.Z drugiej strony dziewuszka w mundurku moze trafic na
              takiego co to ma hopla mundurkowego.Sama juz nie wiem.Ale pewne jest ze stroj
              do szkoly powinien byc schludnu i nie odkrywac ponad 50% ciala.
    • Gość: ronin Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:31
      To kwestia eststyki. Rozlewające się brzuchy i wylewające ze spodni dupy
      powodują uwiąd prącia. Kobiety niech wam dusze tyją, nie ciała jak mówi klasyk.
    • Gość: dantin Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.knurow.sdi.tpnet.pl 02.09.05, 22:08
      a mi sie podoba :-)
    • Gość: misa-znawca_OSO Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.pl / 217.8.189.* 02.09.05, 22:10
      Pani DYREKTORKA Alina Wolska ma w szkole zły regulamin.
      Jeżeli powiedziała uczennicy, żeby następnego dnia przyszła do szkoły ubrana
      jak uczennica, to ta uczennica mogła jej również powiedzieć, żeby pani dyrektor
      przyszła do pracy ubrana jak nauczycielka i dyrektor szkoły.
      Czyż uczeń musi przez cały tydzień patrzeć na wymiętoszone , poplamione portki
      swego profesora? Albo na dwa ponaciągane swetry profesorki, która marznie
      zimą , bo w szkole oszczędzają na ogrzewaniu?
      Jeżeli uczennica nie odważyła się "odparować ", co myśli o ubiorze swojej
      dyrektorki, to znaczy, że regulamin szkoły jest beznadziejny, a wynika ze
      statutu szkoły. W takim razie, kto zatwierdził taki bezprawny statut?

Może by tak władza oświatowa Podkarpacia zarządziła, jak mają przychodzić
      ubrani do pracy dyrektorzy szkół i nauczyciele? ;)

Pani dyrektor podpowiadamy: z przychodów własnych szkoły za wynajmowane
      pracownie i sale lekcyjne " na podstawie umowy z sobą" przedsiebiorcom (Ileż to
      wizytator kuratorium musiała się natrudzić, aby w końcu po kilku latach
      funkcjonowania prywatna szkółka została wpisana do ewidencji ?;)) kupić ubogim
      uczniom uczniowskie ubranka. Bo rodzice nie wiedzą w którym sklepie. Może pani
      dyrektor zaproponuje jakiś konkretny, to będziemy wiedzieć, jaki zakres ma ta
      działalność gospodarcza...:)
    • Gość: ja Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.zamosc.mm.pl 02.09.05, 22:46
      cokolwiek by to nie było, jest lepsze od habitu
      • Gość: anioł Re: Szkolny szał odkrytych ciał IP: *.netilia.pl / 83.17.115.* 02.09.05, 22:49
        ale warto powiedzieć, że habit też jest ciekawy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka