annasl1 06.09.05, 21:59 Czy może ktoś z was mi polecić dobrą orkiestrę na wesele?? Z góry serdecznie dziękuje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bajrys3 Re: Orkiestra na wesele 29.09.05, 10:31 Witam Państwa ! Jeżeli mogę polecić usługi swojego zespołu ? BAYER JAZZ BAND Łańcut to sextet instrumentalno - wokalny, który powstał na bazie wykształconych i przede wszystkim młodych muzyków, łącznie z Akademią Muzyczną w Krakowie /pianistka/. Zespół w tym składzie występuje ponad cztery lata i ma na swoim koncie ponad 100 różnego typu imprez /sylwestry, studniówki, bale, imprezy firmowe, zabawy itp./. Zespół obsługuje głównie imprezy z tzw. wyższej półki - i właśnie w tym kierunku jest ułożony i opracowany repertuar, w którym oprócz aktualnych i nieco starszych utworów "rodzynki" /piosenki/ posiadamy światowe szlagiery muzyki tanecznej - oczywiście w instrumentalnym wykonaniu naszych solistów /syntezator + saksofon/ - gorąco polecam - prawdziwy rarytas - tak rzadko dziś spotykany wśród grających na żywo zespołów. Znajdziecie tu Państwo takie szlagiery jak L. Armstrong, Roussos, G. Miller, Abba, Niemen, Latino, Strauss, Lehar, tanga itp. W przypadku imprez weselnych /na życzenie/ prowadziwy obsługę od A do Z /od marszy, prowadzenia, zabaw weselnych po oczepiny/. Skład zespołu: perkusja, gitara basowa, gitara elektryczna, syntezator, saksofon + dodatkowo wokalistka. Wokal: 2 męskie + 2 żeńskie. W przypadku zainteresowania zapraszam na próbę - na żywo wszystko można uchwycić i prawdziwie ocenić wartość zespołu. Mogę również przesłać /na podany adres/ parę utworów wykonywanych na żywo z innych imprez lub podać nr telefonów do osób u których obsługiwaliśmy imprezę w celu rzetelnej i niezależnej rekomendacji zespołu. Pozdrawiam serdecznie Kierownik Zespołu BAYER JAZZ BAND Łańcut Ryszard Bajorski Kontakt: MAIL: bajrys@poczta.onet.pl TEL: 510-360-498 GG: 8437505 Odpowiedz Link Zgłoś