Dodaj do ulubionych

Mlodzi z Rzeszowa w wyborach do sejmu i senatu

IP: *.osk.enformatic.pl 07.09.05, 16:10
Czy w wyborach parlamentarnych startuja z naszego okregu jacys zdolni mlodzi
ludzie???
Mysle o oddaniu glos na LPR ale Wrzodaka napewno juz nie popre!!!Widze tam na
liscie kilka mlodych osob, co wazne z RZESZOWA
(Ewelina O, Marcin S, Bogumil D.)
Czy zaufalibyscie takim osobom?
Pomijam fakt partii-skupmy sie na wieku...partia niewazna LPR PIS czy PO...
Piszcie...
Obserwuj wątek
    • gwiazda_podkarpacia Re: Mlodzi z Rzeszowa w wyborach do sejmu i senat 08.09.05, 09:29
      Jest młodziutki Konradek F. "kwiatuszek nasz podkarpacki" z cudownym, jakże
      skromnym i szczerym uśmieszkiem na plakatach wyborczych :/
      jakże on nas będzie godnie reprezentował w Wa-wie i z jakże ojcowską miłoscią
      troszczył się o nasze sprawy. kochani! czy możemy lepiej wybrać? ;->
      • skydiver_rzeszow Re: Mlodzi z Rzeszowa w wyborach do sejmu i senat 08.09.05, 09:32
        Ja uważam że pan Fijołek jest akurat w porządku :)
        • gwiazda_podkarpacia Re: Mlodzi z Rzeszowa w wyborach do sejmu i senat 08.09.05, 09:54
          a co jest w nim takiego w porządku?
          [mnie osobiscie irytuje jego ignorancja i poglądy]
          i kogo jeszcze młodego mamy na listach? pozdro :)
          • jusuff Re: Mlodzi z Rzeszowa w wyborach do sejmu i senat 08.09.05, 15:05
            z młodych już w innym temacie pisałem
            Piotr Michoń, niestety brak doświadczenia
            ale prawe powiedziawszy - patrząc na innych polityków to chyba nawet zaleta...
            • bmxx DLA CZEGO NIE T U S K - i ZNÓW CHCIWI liberałowie 22.09.05, 18:30
              Dzisiejsza gra polityczna o stanowisko prezydenta jest konspiracją skierowana
              przeciwko Narodowi POlskiemu przez liberałów z Platformy Obywatelskiej i
              elitę komunistyczną której liberałowie już wcześniej umożliwili powrót( gruba
              kreska Mazowieckiego- moje)do władzy mimo "bezkrwawej rewolucji".
              (www.pogonowski.com)
              TUSKOWI i jego obrzydliwie spiskujacym i bogacacym się ciągle kłamcom -
              liberałom z PO (dawniej KLD, UD, UW ) którym do szczęścia brakuje już teraz
              tylko niższych podatków, wcale na dobru Polaków nie zależy. To są gwaranci
              obowiazywania dalej grubej kreski - wrogowie wszelkich rozliczeń i mając
              swojego prezydenta (- co nie daj Panie Boże !) uwalą każdą ustawę PISu ,
              która sięgnie po sprawiedliwość.
              Ulgi budowlanne już nam dawno zlikwidowali , są im teraz nie potrzebne
              bo sami się już prawie wszyscy zdążyli pobudować. Niższe podatki to więcej
              kasy do ich kieszeni, a mniej do budżetu , na renty , emerytury, zasiłki,
              pensje sluzby zdrowia,nauczycieli, na zapomogi, inwestycje, ogólny rozwój
              kraju , itp.itd.
              Kto na tym straci - średniacy i biedota. Dlatego PO-wcy są za wolnością także
              od jakiej kolwiek wrażliwości społecznej i zasad moralnych, są za eutanazją i
              aborcją, pedałami i tolerancją wszelkich dewiacji łącznie z gospodarczym
              fanatyzmem i wreszcie feminizmem. A Jak wolność to wolność, od wszystkiego.

Z ich rzekomego programu pozostało kompromitujące ich 19 kartek.Ten brak myśli
              i obrazę wyborców oraz ludzkiego rozumu - nazywają tezami, swojego
              wirtualnego niby programu.
              A na nich same hasła, jak to - 3x15 , podatek liniowy, itp.nierealne,
              liberalne b r e d n i e. Chcą na biedującym społeczeństwie dalej
              eksperymentować.
              Ich plany już teraz są czystą kpiną z nas wyborców!
              Oni wierzą że wszystko i wszystkich są w stanie zbałamucić tą swoją-nieswoją
              skandalicznie kłamliwą i beznadziejną libertyńską retoryką.
              Bystrzejsi i bardziej rozgarnięci zauważą i pewnie pamietają ,że robią to z
              nami nieodpowiedzialnie i bezkarnie już od 16 lat - ich rządzenia ?(najpierw
              ROAD potem lisy nazwały się w kolejnych wydaniach - UD, KLD, UW, a ostatnio -
              demokraci.pl )I ciągle nadal prą do koryta władzy.
              I wszędzie w koło powtarzają to swoje czarodziejskie zaklęcie, które jest
              k ł a m s t w e m i największą pychą współczesnego człowieka od czasów
              rewolucji francuskiej, która to, "to" wymyśliła i wpisała pierwsza na swoje
              sztandary, jako alibii lub listek figowy mający ukryć niewyobrażalne
              upodlenie człowieka i dokonywane na nim zbrodnie, tj. wolność, wolność.
              Przejrzyj wreszcie na oczy !
              Pójdź i zagłosuj wreszcie na tych, co ich z tych 16 lat rządzenia przeciw
              Narodowi, teraz rozliczą:
              na ludzi z LPR , Ruch Patriotycznego i Samoobrony.
              Innego wyboru - nie ma.
              • Gość: up Re: DLA CZEGO NIE T U S K - i ZNÓW CHCIWI libera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 23:34
                up
      • Gość: Zenobi Wan Kenobi Re: Mlodzi z Rzeszowa w wyborach do sejmu i senat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 20:15
        KOnrad F to z tych F co to za sekretarzy byli za Matuchny Komuny? On był
        podstolim za Ciesielskiego bodajze i teraz się rwie albo... mu każą Młodą Lewicę
        kształtować. A jaki ON młody Lewicowiec hehe!
    • adam_west Re: Mlodzi z Rzeszowa w wyborach do sejmu i senat 08.09.05, 09:43
      fijołek - jego plusem jest właśnie to że w radzie miasta był przeciw LPR :D
      • Gość: Benek Re: Mlodzi z Rzeszowa w wyborach do sejmu i senat IP: 195.136.36.* 08.09.05, 11:16
        a co zrobil poza tym ze byl przeciw?cos konkretnego czy same wodolejstwo tak
        typowe dla SLD?
        • adam_west Re: Mlodzi z Rzeszowa w wyborach do sejmu i senat 08.09.05, 11:57
          jak dla mnie wielkim plusem jest to że myśli inaczej niż dzierżak, szlachta,
          kultys, ramski i reszta tej chołoty...

ale jakby co to zajrzyj na tą stronę:
          www.bip.um.rzeszow.pl/18,33,2262/2262/ - są tutaj protokoły z obrad rady
          miasta
    • gwiazda_podkarpacia Re: Mlodzi z Rzeszowa w wyborach do sejmu i senat 08.09.05, 14:04
      proszę bardzo - jeszcze jedno nazwisko:

>>>>Jacek Adamowicz - PiS<<<<
      młody jest, wykształcony też, w polityce siedzi już oho ho
      ma podejście i jest odpowiedzialny.
      myślę, że to jego czas. oddam mu sój głos.
      • Gość: ohoho Re: Mlodzi z Rzeszowa w wyborach do sejmu i senat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 14:09
        rzeczywiście mr. Jacek jest w polityce ohoho! :-) mozna by rzec zęby zjadł :-),
        gwiazdo ale z ciebie jajcarz ;-)

on nawet nie zaczął być w polityce, ale życze mu tego, moze kiedys będzie,
        najpierw musi zjesc jeszcze wagon marchewki
        • skydiver_rzeszow Re: Mlodzi z Rzeszowa w wyborach do sejmu i senat 08.09.05, 14:10
          Zgadzam się z Gwiazdą.
        • gwiazda_podkarpacia Re: Mlodzi z Rzeszowa w wyborach do sejmu i senat 08.09.05, 14:19
          nie mówię o tej "wielkiej polityce" pełnej korupcji, fałszerstw, skandali i
          komisji śledczych. Jacek jest aktywny już od wielu lat w różnych "działaniach"
          politycznych. zna to środowisko. zna rzeszowskie realia. zna nas - młodych,
          pracujacych, chcących mieć godną przyszłość!!! to człowiek inteligentny,
          uczciwy i z zasadami.

taki jesteś mądry? to na kogo zagłosujesz? na matkę marię?
      • adam_west Re: Mlodzi z Rzeszowa w wyborach do sejmu i senat 08.09.05, 14:17
        a kto to??
        • gwiazda_podkarpacia Re: Mlodzi z Rzeszowa w wyborach do sejmu i senat 08.09.05, 14:33
          chociaż bardzo bym chciała, to jednak nie przedstawię Ci jego życiorysu,
          bo go nie znam. z tego co wiem, to:
          mieszka w Rz-owie, stąd pochodzi, tu zdobywał wykształcenie.
          działał przed długi czas w Katolickim Stowarzyszeniu Młodzieży w parafii
          Podwyższenia Krzyża w Rz-owie.
          jest członkiem zarządu Forum Młodych PiS /a dokładnie jego pełnomocnikiem/.

mam do niego osobistą sympatię, ponieważ pamiętam go z różnych ciekawych imprez
          w Rz-owie, które kiedyś organizował. to nie jest osoba, która chce promować
          siebie, to jest człowiek, który chce działać na rzecz innych /wbrew temu, co
          niektórzy o nim sądzą/.
          • adam_west Re: Mlodzi z Rzeszowa w wyborach do sejmu i senat 08.09.05, 14:53
            kaczysta?? nie, dziękuję...

• Gość: civitas r. Re: Mlodzi z Rzeszowa w wyborach do sejmu i senat IP: *.viknet.pl 08.09.05, 14:21
      Ja proponuję na Jana Tomakę który tak aktywnie walczył by nie poszerzyć
      Rzeszowa. W końcu po co nam województwo, ze statusem miasta powiatowego i
      bezrobociem 35% (vide radom) też da się żyć!
      • Gość: jac Re: Mlodzi z Rzeszowa w wyborach do sejmu i senat IP: *.osk.enformatic.pl 08.09.05, 18:26
        Niestety poznałem nawyki działania Pana Jacka A. . W życiu NIE DOSTANIE mojego
        głosu. Jacek A poznał typowe motywy działania w polityce... szkoda ze te
        negatywne...
        • Gość: barbara Re: Mlodzi z Rzeszowa w wyborach do sejmu i senat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 20:28
          niestety rozczarowałam się nim, potwerdzam to co napisał poprzednik, cwany
          konunkturalny typ
          • Gość: ja Re: Mlodzi z Rzeszowa w wyborach do sejmu i senat IP: *.res.pl / 82.160.26.* 08.09.05, 20:57
            po prostu kaczysta
            • Gość: lis Re: Mlodzi z Rzeszowa w wyborach do sejmu i senat IP: *.idea.pl 08.09.05, 23:58
              A kobiety? czy ktoś pamięta, że młode kobiety tez startuja w wyborach?
              Czekam na nazwiska.

• Gość: Danio Re: Mlodzi z Rzeszowa w wyborach do sejmu i senat IP: 195.136.36.* 15.09.05, 08:16
                Ewelina Ostrowska na liscie LPR numer 20
    • Gość: ja Re: Mlodzi z Rzeszowa w wyborach do sejmu i senat IP: *.res.pl / 82.160.26.* 08.09.05, 16:49
      ja nie wiem czy tak można ale strona tego człowieka jest na serwerze
      politechniki rzeszowskiej...
    • Gość: Daro www.stawiarski.one.pl IP: *.osk.enformatic.pl 15.09.05, 00:49
      Niezly program, wydaje sie byc dobry, napewno lepszy niz te stare dziadki ktore
      spia na posiedzeniach sejmu.sami ocencie...
      • Gość: marcinek Re:Młodzi w wyborach do Sejmu i Senatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 13:23
        Ostrowska?, Drzał?... nie żartuj sobie. Kto odda głos na tych pseudoprawicowców
        z wrzodakowskiego Klubu Młodych LPR ? Nawet ich własne rodziny na nich nie
        zagłosują.
        • czupur44 Re:Młodzi w wyborach do Sejmu i Senatu 22.09.05, 16:05
          E.Ostrowska...mature z dwoma podejściami zdawała..druga Beger...
          • Gość: ja Re:Młodzi w wyborach do Sejmu i Senatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:25
            poważnie?? a na plakatach tak nawet sympatycznie wygląda...
    • Gość: ja www.konradfijolek.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:25
      www.konradfijolek.pl/
      • Gość: wyborca Re: www.konradfijolek.pl IP: *.rzeszow-moniuszki.sdi.tpnet.pl 22.09.05, 18:15
        www.niewczas.com naprawdę super dziewczyna i super strona internetowa
        • Gość: taurus Re: www.konradfijolek.pl IP: *.man.rsk.pl 22.09.05, 22:21
          Wydaje mi się, że z młodych ale posiadających doświadczenie w polityce to
          najlepszym kandydatem jest chyba Konrad Fijołek
    • Gość: girl Re: Mlodzi z Rzeszowa w wyborach do sejmu i senat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 12:20
      Ja tez myslalam zeby zaglosowac na kogos z mlodych. Moze Grzegorz Maj? Wydaje
      sie ambitny i zaangazowany. I w przeciwienstwie do niektorych tutaj partia nie
      jest mi obojetna - w zyciu nie zaglosuje na kogos z LPR:/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka