Gość: Marysia IP: *.rzeszow.mm.pl 25.09.05, 18:32 Zakochałam się z wzajemnością w żonatym facecie , spotykamy się juz 4 lata ja juz nie mogę tak dalej - co mam robić...mam męza - pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaktu$ Re: Co mam zrobić ,jak dalej zyc IP: *.etobres.com.pl 25.09.05, 18:43 Zapytaj owego żonatego faceta - może Ci doradzi. (albo poczekaj jeszcze, podobno po 4 latach i 16 miesiącach zakochanie przechodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Co mam zrobić ,jak dalej zyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 18:48 znam tę sytuację,tu każde wyjście jest bolesne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Co mam zrobić ,jak dalej zyc IP: 82.177.97.* 25.09.05, 19:31 Ja też miałam taką sytuację. Podobno było to na początku skazane na niepowodzenie. Za 4 tygodnie bierzemy ślub. Życzę powodzenia. Zastanów się tylko czego pragniesz i dąż do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arti Re: Co mam zrobić ,jak dalej zyc IP: *.rzeszow.mm.pl 25.09.05, 21:42 Najgorszą sprawą jest oszukiwać drugą stronę . Pamiętaj , oszukujesz męża 4 lata ,, myślę że najgorsze jest to , że oszukiwałaś go 4 lata . Wydaje mi się że im szybciej się mąż o tym dowie tym lepiej dla niego . Wtedy będzie mógł ułożyć sobie życie a im dluzej ludzie są ze sobą tym boleśniejsze rozstanie. Dlatego rozstałbym się jednak zanim bym to zrobil najpierw zastanowiłbym się co stało się przyczyną tejże zdrady . Czy jakieś cechy charakteru nie pasowały Ci w mężu , czy moze sama popełniłaś jakieś błędy , co znaczą dla Ciebie wszystkie chwile które spędziłaś z mężem . Jeżeli po takich przemyśleniach dojdziesz dasz temu związkowi ( z mężem) jakieś szanse , mozę powinniście ze soba porozmawiać i znaleźć jakieś rozwiązanie wspolne . Może różnice które między wami istnieją mozna jakoś dotrzeć. Jeżeli nie ma takiej możliwości to cóż,,, chyba wspolnej drogi nie znajdziecie . Przemyśl jednak wsyzstko dokładnie . Nie możesz być z mężem i zdradzać go zarazem . Nie możesz być z kimś innym a myśleć o mężu . Musisz opowiedzieć się tylko po jednej stronie , ponieważ uważam oszustwo w związku jest najgorsze . Pamiętaj jednak o jeszcze jednej sprawie. Z tego co zrozumiałem z Twojej notki , facet z którym się umawiasz ma żonę . Pamiętaj że tą decyzją rozbijasz zarówno swoją rodzinę jak i rodzinę tego drugiego człowieka. Pogadaj też ze swoim kochankiem jak on to widzi . Ja osobiście uważam zę oszukiwać nie powinno się w związku więc lepiej się rozejść jednak najpierw zrobilbym wszystko by ratować to co już stworzylem wczesniej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradius Re: Co mam zrobić ,jak dalej zyc IP: *.pl / *.skyware.pl 25.09.05, 23:03 Kup sobie worek jarania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda mężatka Re: Co mam zrobić ,jak dalej zyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 09:31 Współczuje twojemu mężowi i żonie tego mężczyzny:/ Ja bym chyba zabiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peeeor Re: Co mam zrobić ,jak dalej zyc IP: 193.151.68.* 26.09.05, 09:43 współczuję, cóż, szkoda mi Ciebie i wszystkich którzy w tym uczestniczą Odpowiedz Link Zgłoś