Dodaj do ulubionych

Co piszczy w PiS-ie

IP: *.krak.tke.pl 27.09.05, 20:32
"Mogę powiedzieć, że mamy bank kadr złożony z ponad czterdziestu osób,
fachowców w wielu dziedzinach. To spośród tej grupy będą wybierani ludzie na
ważne stanowiska"

tu w regionie???????? bo pęknę ze śmiechu :)))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: nn Re: Co piszczy w PiS-ie IP: *.local3.pl / 80.51.255.* 27.09.05, 20:58
      I teraz to nie ma sie nazywać TKM.
      • Gość: MC kpina i tyle IP: *.osk.enformatic.pl 28.09.05, 16:29
        Rzeszow wybral Szlachte a Krosno Zajaca.bez komentarza.dobrze ze ten pierwszy
        stad pojedzie bo jak go widze to mnie krew zalewa!!!
        • Gość: as Rzut na kase piszczy !! IP: *.res.pl 28.09.05, 18:09
          dobrze że szlachta pożegnał sie z radą miasta
          BRAWOOOOOOOOO WYBORCYYYYYY
          • Gość: res Re: Rzut na kase piszczy !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:12
            następny pajac
        • Gość: res Re: kpina i tyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:12
          może cie pajacu zalewać i nic poza tym. możesz pisać i opluwać. ale to wszystko
          co możesz bo jak widzisz to on a nie ty jestest w parlamencie.
    • Gość: Asprokol Re: Co piszczy w PiS-ie IP: *.rzeszow.mm.pl 27.09.05, 21:47
      "Posłowie i senatorowie PiS z Podkarpacia obiecują walkę w parlamencie o
      interesy naszego województwa, ale nie mówią o konkretach. " - jak mogą mówic o
      konkretach jak dopiero dziś ogłoszono wyniki wyborów?
    • Gość: piotr A co z szefem PIS w Rzeszowie - Kultysem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:06
      Jakoś chyba go odsuneli panowie z poza Rzeszowa w cień.może nie chcą aby w
      Rzeszowie rządzili z Rzeszowa !!!!
    • Gość: kopik Re: Co piszczy w PiS-ie IP: 82.177.97.* 27.09.05, 22:22
      Uniwersytetem sobie nie zaprzatajcie głowy. Rektor tam jest nie z nominacji
      lecz wyboru. Nawet jak go minister odwoła, to i tak PIS nie mianuje swojego, bo
      tu sie akurat rektora wybiera a nie mianuje.
    • Gość: josef Re: Co piszczy w PiS-ie IP: *.man.rsk.pl 27.09.05, 22:29
      "Fachowcem od spraw służby zdrowia jest w PiS-ie Piotr Stręk, obecny dyrektor
      izby wytrzeźwień w Rzeszowie. Podobno jest przymierzany na szefa Narodowego
      Funduszu Zdrowia."

naprawde????

Powtorka Alota? :))))

Warszawo, kryj sie, desant z Rzeszowa nadchodzi! :))))

AWS jak nic, nawet w detalach!
      • Gość: Fachman Re: Co piszczy w PiS-ie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 23:19
        No tak fachowiec od Izby wytrzeźwień. Nic tylko sie upić...
    • Gość: zadziwiona Re: Co piszczy w PiS-ie IP: *.osk.enformatic.pl 27.09.05, 22:39
      Kadry? jakie kadry oprócz dwóch panów z Sejmiku i byłego starosty to tam nie ma
      kadr. Kto krzykacz Szlachta, urzędniczka i dwóch wójtów. Hahahahahahaha. ale
      mamy reprezentacje pozazdroscic. Znów sie beda z nas smiac w Warszawie,że
      zamiast fachowców mamy takich co sie najpierw pogubią w sejmowych korytarzach a
      jak sie odnajda to beda chcieli szybko wracac do Rzeszowa bo nóz sie uda
      Prezydentem zostac. Odtworzyc dwor sprzed lat i napawac sie swoja
      pyszałkowatoscia. Dziekuje za takiego reprezenta. Mam nadzieje, że chociaż ten
      Pan w Senacie okaze się kims, kto moze cokolweik zdziałać, no i drugi Pan z
      Sejmiku, który Wejska pamięta sprzed czterech lat. Panowie w Was cała nadzieja
      bo ta reszta waszych kolegow pozal się Boże samorządowców to pampersiaki, które
      jak sie dowiedzieli, że zostali posłami to od razu sodówa udeżyła im do głowy.
      Szczególnie takiemu Panu co to na posła wskoczył z radnego. Rzeczywiscie taki
      awans społeczny może oszołomic i zaćmić jasnośc widzenia.
    • Gość: Maybach Rydzyka Re: Co piszczy w PiS-ie czyli TKM !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 10:27
      Rozpoczeło sie polowanie na intratne stołki w róznej maści agencjach urzędach i
      kontrolowanych przez państwo spółkach. Obywatele czekają na pierwsze "sukcesy"
      PISiu w tej dziedzinie :-)))
      • Gość: verk Re: Co piszczy w PiS-ie czyli TKM !!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.09.05, 21:10
        Gdzieś widziałem,że TKM znaczy Ty Komuchu Milcz
    • Gość: leKLERc Re: Co piszczy w PiS-ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 10:39
      Dyrektor Izby Wytrzeźwień szefem Funduszu Zdrowia... Umrę ze śmiechu !!!!
      :-)))))))))))
    • Gość: PiSuar Re: Co piszczy w PiS-ie IP: *.spektrum.sih.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 11:00
      Tak Tak stolica już czeka.
      Toż to tylko mięso do głosowania.
      Boże chroń nas.
      Teraz można zostać pOSŁEM, otrzymując 5 tyś. głosów.
      Zgroza Burak kupił dwie beczki piwa na zabawe wiejską i w nagrodę współdecyduje
      o całym kraju.
      Z drugiej jednak strony to nie ich wina.Oni sami siebie nie wybrali.
    • Gość: zainteresowany Re: Co piszczy w PiS-ie IP: *.cm-upc.chello.se 28.09.05, 14:18
      Swietnie ze PiS zabierze sie za porzadki! Oprocz wymienionych instytucji za
      ktore ma zamiar sie zabrac niech nie pominie rzeszowskich sadow, tam rowniez
      trzeba "przewietrzyc"! Starzy wyjadacze- sedziowie, prokuratorzy na emeryture!
      na ich miejsce mlodzi, nieskorumpowani, prawi ludzie!
    • Gość: Oldtimer Re: Co piszczy w PiS-ie IP: *.krak.tke.pl 28.09.05, 15:23
      Kuchciński dzieli stołki..a kuria zatwierdza,jak za AWS!
      • Gość: pafel Co zniszczy PiS :) IP: *.mt.pl / *.mt.pl 28.09.05, 18:21
        Posłowie i senatorowie PiS z Podkarpacia obiecują walkę w parlamencie o
        interesy naszego województwa, ale nie mówią o konkretach. Zapowiadają też
        zmiany w instytucjach państwowych. Teraz K.... My!!! Będziecie walczyć o
        interesy województwa! hahahaahahahaahahahaahahaha powinno być: będziemy walczyć
        o SWOJE INTERESY!!! zakłamane Kaczki i desant z byłego AWS-u. Platforma wam
        pozwoli poczekajcie zobaczycie. jeszcze z sld będziecie się układać. Oj
        Szlachta a Tobie będę patrzył na ręce bardzo dokładnie. Przewoźnik wybuduje
        centrum serwisowe a Mr. Szlachta ogłosi wszem i wobec, że to za jego kadencji i
        to jego zasługa. hahhahaahahahahaahahahaahahahahaha pozdro dla
        inteligentnych. :) partia walki z ciemnogrodem
        • Gość: rawa Re: Co zniszczy PiS :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:18
          dlaczego tak drwisz. mogłeś sam startować. przeciez to proste wystarczy tylko
          pare słów, ulotek, plakatów. zal ze taki w ogóle sie wypowiada. ale to tylko
          rzeszów. pajac jesteś . baw sie dalej.
          • Gość: pafel Re: Co zniszczy PiS :) IP: *.mt.pl / *.mt.pl 29.09.05, 18:14
            człowieczku malutki mózgiem jesteś na początek sprawdź sobie w słowniku
            znaczenie słowa "drwić". a może ty podomek szlachty jesteś lub moherowy beret?
            wspomnisz na moje słowa jeszcze! pożyjemy - zobaczymy.
          • Gość: King Re: Co zniszczy PiS :) IP: *.viknet.pl 30.09.05, 21:16
            Obrońca pana szlachty pod kilkoma nickami nadal nie próżnuje. Ale po stylu
            pisania łatwo poznać. I nie tylko. I tak go nie wybiorą na prezydenta tak jak
            kilka lat temu - jestem spokojny o Rzeszów.

Wracaj pan do Dębicy!
          • Gość: King Re: Co zniszczy PiS :) IP: *.viknet.pl 30.09.05, 21:18
            Tylko Rzeszow? Ty nawet na Rzeszów nie zasługujesz. Może sam powiedz czemu od
            dawna pod wieloma nickami bronisz Szlachty? Już go na tym forum bronił taki
            jeden kuzyn.

Zresztą nawet gdyby wygrał to tylko do 2010 mielibyśmy zastój - potem byłby
            rozwój jak w latach 1990-1998 i 2002-2006.
    • karatekaa piszczy w PiS-ie z Ambony !!!!! 28.09.05, 18:28
      przez Danio @ 27 Sep 2005 08:11 am
      Słyszałem, że na wsiach księża nawoływali na Mszy do głosowania na jednego
      jasielskiego kandydata z PIS. Boże w jakich my czasach żyjemy, kiedy wreszcie
      księża przestaną się tak zachowywać. Oczywiście, że mają prawo mieć swoje
      poglądy i dzielić się nimi, ale nie na Mszy Św. A swoją drogą to ciekaw jestem,
      dlaczego tak nawołują do głosowania na konkretnych kandydatów.... przemilczę
      ten temat, pewno mają swoje powody. Jak widać po wynikach wyborów, księża mają
      ogromny wpływa na elektorat. Acha, jeszcze jedno, powinny się skończyć czasy
      kiedy to przed wyborami, żeby się pokazać niektórzy politycy wychodzą na
      ołtarze i czytają na odpustach, śmiać mi się chce, no ale każdy ma swój sposób
      na zdobycie mandatu poselskiego.
      • Gość: ze wsi Re: piszczy w PiS-ie z Ambony !!!!! IP: *.244.157.18.ip4.tnp.pl 28.09.05, 19:25
        A ja słyszałem że na wsiach chodzą różowe żyrafy:)
    • Gość: PiSS Re: Co piszczy w PiS-ie IP: 82.177.97.* 01.10.05, 16:25
      Teraz udali sie do proboszczów z broszurka o zasługach dla koscioła w Polsce.
      Tandetny chwyt wyborczy. Wejśc do dupy każdemu kto choć pare tysięcy głosów
      przyczyni. A słynne "spieprzaj dziadu!" - które przy kamerze wygłosił Kaczyński
      Lech to jest promocja wartości katolickich czy nie?
      Śmiech pusty ogarnia.
      • Gość: pisia Re: Co piszczy w PiS-ie IP: 80.51.168.* 03.10.05, 00:06
        Pis - socjaliści w prawicowej skórze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka