Gość: ciekawy IP: *.it-net.pl 02.10.05, 15:59 Czy to osiedle jest bezpieczne ? Chodzi dokladnie o ulice Mikolajczyka (chyba) :) Planuje tam zamiekszac. Powiecie szczerze czego unikac ? A byc moze jest calkiem OK ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DODO Re: Baranówka - OPINIE ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 16:20 Baranówka to bardzo bezpieczna dzielnica - mieszkam tam od dwóch lat i wszystko było OK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miastowy Re: Baranówka - OPINIE ! IP: 80.51.168.* 03.10.05, 00:44 Rzeszowska Nowa Huta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yacho Re: Baranówka - OPINIE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 07:34 Mieszkam tam już ładnych kilka lat . Baranówka to teraz w zasadzie tylko BIV i BIVb. Mikołajczyka to tzw. Baranówka III lub os. Andersa. Ja jescze nigdy nie zauważyłem tam nic czego nie można zobaczyć na innych osiedlach. Na Osmeckiego bez problemu mogę wyjść ok 23 do sklepu np. Centrum i nie man najmniejszych obaw co do bezpieczeństwa. Poza tym b. dobra infrastruktura , sklepy , szkoły , basen , MPK , blisko do parku w Miłocinie. No i na koniec najważniejsze ceny mieszkań ok 10 % tańsze niż w innych dzielnicach może poza N. Miastem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: Baranówka - OPINIE ! IP: 80.51.255.* 03.10.05, 15:58 ma ktos moze fotki baranówki ?? jestem z innego miasta is slyszalem ze to osiedla ma 40 tys mieszkanców :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś