edes 04.11.05, 17:25 Wie z ktos Was, gdzie mozna namierzyc Pana Podkulskiego? Ma jakies biuro, urzeduje gdzies? Z gory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dadz Re: Podkulski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 17:36 A widział ktoś kiedyś tego człowieka.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pod kurski Re: Podkulski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 19:29 można np. w hotelu FORUM, to Jego własność, ale chyba żona albo kochanka tym zawiaduje. Można zapytać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milo Re: Podkulski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 08:11 Wpisz w GOOgle "Ryszard Podkulski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Podkulski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 21:34 Nie wiem czy on przypadkiem nie czyta forum, gdy pojawil sie watek krytykujacy nazwy jego galerii zmienil nazwe Galerii Rzeszow na Pasaz Agora, teraz widze ze robia cos z Europa (zdjeli neon, przemalowali czesc budynku). Pewnie tez zmieni nazwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Podkulski IP: *.244.158.34.rzeszow158.tnp.pl 05.11.05, 08:25 do xyz.... raczej watpie zeby podkulski sledzil co ktos anonimowy wypisuje na jego temat na forum...hahahahhha, i jeszcze mialby z tego pwoodu inwsetowac szmal w zmiane nazwy czy elewacji,hahahhahahha, on robi swoje i dobrze mu to wychodzi, i dobrze!!! a znalezc go chyba mozna dzowniac do biura ktoregos z jego centrow handlowych i sprobowac umowic sie na spotkanie poprzez jego pracownikow, najprostsze wyjscie poza tym bardzo sympatyczny czlowiek, a ze bogaty....to doskonaly powod do ironicznych komentarzy, nie...???? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Podkulski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 12:39 zawsze bogactwo innych kłuje w oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p;in Re: Podkulski IP: *.ostnet.pl 06.11.05, 21:05 słyszałem że jego synek jest włascicielem AutoKomisu koło stacji BP k.Tesco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Re: Podkulski IP: 82.177.98.* 06.11.05, 21:23 nie ze ktos jest bogaty to mnie np nie kłuje w oczy kłuje mnie architektura którą nas pieści. Jeżeli jest tak bogaty to chyba zależeć mu powinno na zaprojektowaniu budynku, który byłby symbolem dobrego smaku, a przez to reklamą jego samego. To chyba proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Podkulski IP: *.244.158.34.rzeszow158.tnp.pl 07.11.05, 09:05 no coz, o gustach sie nie dyskutuje ponoc, ale fakt, trudno zachwycac sie, szczegolnie innymi inewstycjami w pozostalych miastach, np nowy sacz czy jaslo, tylko ze z tego co ja sie orientuje to kazdy pomysl , zmaina koloru, nowa budowa, czy dobudowka musi miec akceptacje i pozwolenie kogos z wladz miasta....wiec nie do konca to wina podkulskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Podkulski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 16:40 Ma biuro w Galerii Graffika. Nie wiem czy tam bywa, ale w sprawie interesów z nim tam należy umawiać się z jego asystentką. Telefonu wolę nie podawać publicznie (sądzę, że TP SA poda tel do biura Galerii Graffica). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 71 Re: Podkulski IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 08.11.05, 01:46 Szkoda, że mnie oszukał na pewną kwotę pieniędzy (wynagrodzenie). Dla niego śmieszną kwotę dla mnie znaczącą. Odpowiedz Link Zgłoś