04.11.05, 17:25
Wie z ktos Was, gdzie mozna namierzyc Pana Podkulskiego? Ma jakies biuro,
urzeduje gdzies? Z gory dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: dadz Re: Podkulski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 17:36
      A widział ktoś kiedyś tego człowieka.?
      • Gość: Pod kurski Re: Podkulski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 19:29
        można np. w hotelu FORUM, to Jego własność, ale chyba żona albo kochanka tym
        zawiaduje. Można zapytać :)
      • Gość: milo Re: Podkulski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 08:11
        Wpisz w GOOgle "Ryszard Podkulski
    • Gość: xyz Re: Podkulski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 21:34
      Nie wiem czy on przypadkiem nie czyta forum, gdy pojawil sie watek krytykujacy
      nazwy jego galerii zmienil nazwe Galerii Rzeszow na Pasaz Agora, teraz widze ze
      robia cos z Europa (zdjeli neon, przemalowali czesc budynku). Pewnie tez zmieni
      nazwe.
    • Gość: kas Re: Podkulski IP: *.244.158.34.rzeszow158.tnp.pl 05.11.05, 08:25
      do xyz.... raczej watpie zeby podkulski sledzil co ktos anonimowy wypisuje na
      jego temat na forum...hahahahhha, i jeszcze mialby z tego pwoodu inwsetowac
      szmal w zmiane nazwy czy elewacji,hahahhahahha, on robi swoje i dobrze mu to
      wychodzi, i dobrze!!!
      a znalezc go chyba mozna dzowniac do biura ktoregos z jego centrow handlowych i
      sprobowac umowic sie na spotkanie poprzez jego pracownikow, najprostsze wyjscie
      poza tym bardzo sympatyczny czlowiek, a ze bogaty....to doskonaly powod do
      ironicznych komentarzy, nie...???? :)))))
      • Gość: autor Re: Podkulski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 12:39
        zawsze bogactwo innych kłuje w oczy
    • Gość: p;in Re: Podkulski IP: *.ostnet.pl 06.11.05, 21:05
      słyszałem że jego synek jest włascicielem AutoKomisu koło stacji BP k.Tesco
      • Gość: res Re: Podkulski IP: 82.177.98.* 06.11.05, 21:23
        nie ze ktos jest bogaty to mnie np nie kłuje w oczy kłuje mnie architektura
        którą nas pieści. Jeżeli jest tak bogaty to chyba zależeć mu powinno na
        zaprojektowaniu budynku, który byłby symbolem dobrego smaku, a przez to reklamą
        jego samego. To chyba proste.
        • Gość: kas Re: Podkulski IP: *.244.158.34.rzeszow158.tnp.pl 07.11.05, 09:05
          no coz, o gustach sie nie dyskutuje ponoc, ale fakt, trudno zachwycac sie,
          szczegolnie innymi inewstycjami w pozostalych miastach, np nowy sacz czy jaslo,
          tylko ze z tego co ja sie orientuje to kazdy pomysl , zmaina koloru, nowa
          budowa, czy dobudowka musi miec akceptacje i pozwolenie kogos z wladz
          miasta....wiec nie do konca to wina podkulskiego :)
          • Gość: radek Re: Podkulski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 16:40
            Ma biuro w Galerii Graffika.
            Nie wiem czy tam bywa, ale w sprawie interesów z nim tam należy umawiać się z
            jego asystentką.
            Telefonu wolę nie podawać publicznie (sądzę, że TP SA poda tel do biura Galerii
            Graffica).
            • Gość: 71 Re: Podkulski IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 08.11.05, 01:46
              Szkoda, że mnie oszukał na pewną kwotę pieniędzy (wynagrodzenie). Dla niego
              śmieszną kwotę dla mnie znaczącą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka