Gość: gigs IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 08:24 Wiecie co? Jestem pod wrażeniem tego jak podkarpacki SLD prezentuje się w internecie. Wg. mnie jest to najlepsza strona spośród partii w naszym województwie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tom Re: Polityka w internecie IP: 213.77.14.* 03.10.02, 14:12 Gość portalu: gigs napisał(a): > Wiecie co? Jestem pod wrażeniem tego jak podkarpacki SLD prezentuje się w > internecie. Wg. mnie jest to najlepsza strona spośród partii w naszym > województwie. Żeby wcisnąć ciemnotę motłochowi trzeba ją ładnie opakować. Liczy się treść a nie forma a u postkomuny nie ma żadnej treści. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polityka w internecie IP: *.smlw.pl 03.10.02, 16:44 Gość portalu: Tom napisał(a): > Gość portalu: gigs napisał(a): > > > Wiecie co? Jestem pod wrażeniem tego jak podkarpacki SLD prezentuje się w > > internecie. Wg. mnie jest to najlepsza strona spośród partii w naszym > > województwie. > > Żeby wcisnąć ciemnotę motłochowi trzeba ją ładnie opakować. > Liczy się treść a nie forma a u postkomuny nie ma żadnej treści. :-( A wiesz koleś gdzie jest bardzo dużo postkomunistów ano właśnie u tzw prawicy, Zainteresuj się człowieku życiorysami swych kompanów a dowiesz się ciekawych rzeczy.Niektórzy chcą zagłuszyć własne sumienie i wydaje im się że są bardzo bohaterscy bo walczą tylko nie bardzo wiedzą z kim i jak wobec tego szczekają na wszystkich jak nasz szanowny Tom. No bo przecież w twoich wypowiedziach nie ma żadnej treści poza anonimowymi wyzwiskami. Odpowiedz Link Zgłoś