Dodaj do ulubionych

Janusz Chodorowski ponownie prezydentem Mielca

IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 11:28
gratulacje dla pana prezydenta Mielczanin.
Obserwuj wątek
    • Gość: as Kolejna FONTANNA bez odpływu :-) RONDA dla "maluchów" IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 17:43
      SLDUP'a w Mielcu idzie ... NA DNO!!! Więc nie będzie GRUSZEK NA
      WIERZBIE !!!
    • Gość: Pr(z)ymus Re: Janusz Chodorowski ponownie prezydentem Mielc IP: proxy / *.mielec.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 10:14
      Nie interesuję się polityką ,ale wujek Janusz jest OK.
    • Gość: mo Re: Janusz Chodorowski ponownie prezydentem Mielc IP: proxy / *.mielec.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 10:16
      Moim zdaniem prezydent Chodorowski dużo zrobił dla Mielca i dardzo dodże że
      został wybrany ponownie
    • Gość: Ulala Re: Janusz Chodorowski ponownie prezydentem Mielc IP: proxy / *.mielec.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 10:16
      Uważam, iż pan prezydent miał już swoją szansę i prezydentem powinien zostać
      pan Surowiec mimo ,iż pełnił ten urząd pare lat temu
    • Gość: Tuśka/StalM Re: Janusz Chodorowski ponownie prezydentem Mielc IP: proxy / *.mielec.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 10:19
      Wydaje mi się, że ponowne wybranie pana Chodorowskiego na prezydenta naszego
      kochanego Mielca jest słuszne, gdyż wydaje mi się on lepszym i
      inteligentniejszym ( nie ujmujac nic innym kandydatom) kandydatem. Mam
      nadzieję, że podczas jego panowania Mielec stanie się bezpieczniejszym i
      przyjemniejszym miastem. WIĘCEJ POMOCY SIATKARKOM.
    • Gość: Dodek Re: Janusz Chodorowski ponownie prezydentem Mielc IP: proxy / *.mielec.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 10:31
      Prosze Pana aby wybudować droge Z Mielca do Tarnobrzega lub poleprzyć jej stan
      ponieważ jej stan jest okrotypny -szczególnie odcinek Tuszów - Padew. W tym
      rejonie jest szczególnie dużo wypadków w których ginie masa
      ludzi.

Ze szczególną prośbą,
      Internauta z okolic Mielca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka