Gość: passat46 IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 11:28 gratulacje dla pana prezydenta Mielczanin. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Kolejna FONTANNA bez odpływu :-) RONDA dla "maluchów" IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 17:43 SLDUP'a w Mielcu idzie ... NA DNO!!! Więc nie będzie GRUSZEK NA WIERZBIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pr(z)ymus Re: Janusz Chodorowski ponownie prezydentem Mielc IP: proxy / *.mielec.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 10:14 Nie interesuję się polityką ,ale wujek Janusz jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Re: Janusz Chodorowski ponownie prezydentem Mielc IP: proxy / *.mielec.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 10:16 Moim zdaniem prezydent Chodorowski dużo zrobił dla Mielca i dardzo dodże że został wybrany ponownie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulala Re: Janusz Chodorowski ponownie prezydentem Mielc IP: proxy / *.mielec.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 10:16 Uważam, iż pan prezydent miał już swoją szansę i prezydentem powinien zostać pan Surowiec mimo ,iż pełnił ten urząd pare lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuśka/StalM Re: Janusz Chodorowski ponownie prezydentem Mielc IP: proxy / *.mielec.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 10:19 Wydaje mi się, że ponowne wybranie pana Chodorowskiego na prezydenta naszego kochanego Mielca jest słuszne, gdyż wydaje mi się on lepszym i inteligentniejszym ( nie ujmujac nic innym kandydatom) kandydatem. Mam nadzieję, że podczas jego panowania Mielec stanie się bezpieczniejszym i przyjemniejszym miastem. WIĘCEJ POMOCY SIATKARKOM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dodek Re: Janusz Chodorowski ponownie prezydentem Mielc IP: proxy / *.mielec.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 10:31 Prosze Pana aby wybudować droge Z Mielca do Tarnobrzega lub poleprzyć jej stan ponieważ jej stan jest okrotypny -szczególnie odcinek Tuszów - Padew. W tym rejonie jest szczególnie dużo wypadków w których ginie masa ludzi. Ze szczególną prośbą, Internauta z okolic Mielca. Odpowiedz Link Zgłoś