Dodaj do ulubionych

Prawda o Gazecie Wyborczej. Nieznane dokumenty. Św

09.02.06, 12:38
Prawda o Gazecie Wyborczej. Nieznane dokumenty. Świadkowie.
Poczytajcie i wyjdźcie z MATRIXA! WARTO!
www.subocz.fc.pl/forum/viewtopic.php?p=979#979
W epilogu książki - życzliwe gwarancje jej poziomu i przyzwoitości dają swymi
nazwiskami Maciej Iłowiecki i Cezary Michalski.
Poznaj prawdę!
Obserwuj wątek
    • Gość: res Re: Prawda o Gazecie Wyborczej. Nieznane dokument IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 12:50
      no i co mnie to obchodzi, mnie ma gazeta informowac co sie dzieje w miescie w
      ktorym zyje, o inwestycjach, społecznosci itd......i te warunki spełnia.
      • Gość: RZESZOWIAK Re: Prawda o Gazecie Wyborczej. Nieznane dokument IP: *.rzeszow.mm.pl 09.02.06, 17:35
        A nie obchodzi Cię kto to wszystko pisze i jakimi metodami sięga po wiadomości
        dla Ciebie? Wydawało mi się, że jako Czytelnik "Wyborczej", będziesz przeciwko
        zawołaniu: - Cel uświęca środki i metody działania... Nie dziwi mnie jednak
        Twoja postawa, jest ona typowa dla neofitów z kręgu Twojej ulubionej gazety.
        Jak następuje konfrontacja z niezaprzeczalną prawdą, jest wzruszenienie ramion
        i udawanie, że nic się nie stało. Prawdę można bowiem drążyć tylko w stosunku
        do Polaczków, mordujących Żydów w Jedwabnem, którzy wyssali antysemityzm z
        mlekiem matki... Tylko, że schronienie po wypędzaniu z każdego zakątka Europy,
        znaleźli przodkowie Twoich redaktorków z "Wyborczej", tylko w Polsce! I tylko
        tutaj mogą rządzić w każdej sferze życia politycznego, gospodarczego i
        kulturalnego, wyzywając przy tym rdzennych Polaków od zbrodniarzy, antysemitów,
        pijaków, złodziei i nie wiadomo jak jeszcze! A wszystko po to, aby wzbudzić
        poczucie bezsilności i maleńkości w stosunku do panującej w Polsce rasy Żydów.
        A jak się wzbudzi lęk i obrzydzenie do siebie, wówczas łatwiej uwierzyć, że
        Żydom w Polsce zawdzięczamy wszystko! To, że czytamy książki i gazety, że
        istnieją przedsiębiorstwa, bo już bezrobocie, to wynik lenistwa Polaków!!! A
        jak ktoś z Polaków podniesie głos, to już będzie Ciemnogrodem i mało
        postępowym, nie Europejczykiem - wręcz Arabem! To jest drogi Cyztelniku, cała
        prawda, lub tylko jedna z nich - o ludziach, tworzących "Gazetę" Dla Ciebie.
        Rzetelnie i starannie, z wyjątkiem tych faktów, które tworzy się np. w sporcie,
        bo trudno byłoby podać, że Adam Małysz jest Żydem. Chociaż, kto
        wie...Dla "Wyborczej" nie ma rzeczy niemożliwych!...
        • Gość: res Re: Prawda o Gazecie Wyborczej. Nieznane dokument IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 17:45
          nie identyfikuje ludzi w taki sposob kto jest zydem a kto nie, wogole mnie to
          nie interesuje liczy sie \jakim jest czlowiekiem i nie my go bediemy rozliczac,
          w GW czytam jedynie artykuły dot inwestycji rozwoju miasta i tego co sie
          dzieje wkoło mnie i to jest dla mnie wazne, nie zyje przeszłoscia tak jak
          wiekzosc Polaków, pamietam i szanuje, ale zyc trzeba terazniejszoscia i
          przyszloscia.
          • Gość: Jas Re: Prawda o Gazecie Wyborczej. Nieznane dokument IP: *.telgam.pl / 213.172.183.* 09.02.06, 23:47
            Tyle że powinieneś wziąść pod uwagę że jak czytasz nierzetelną gazetę to często
            czytasz bzdury i kłamstwo. Wierz mi że różne sprawy mogą służyć
            manipulacji,nawet te na pozur typowo inwestycyjne czy gospodarcze.
            Musisz o tym pamietać.

A tutaj wyszła kolejna bzdyra owej gazetki:
            Dotychczasowe ustalenia śledztwa dotyczącego prowizorycznego gazociągu na
            krakowskim osiedlu Bielany wykluczają związek koordynatora ds. służb
            specjalnych Zbigniewa Wassermanna z tą samowolą budowlaną.
            Poinformował o tym zastępca szefa krakowskiej prokuratury okręgowej Krzysztof
            Urbaniak.

"Z zebranego przez prokuraturę materiału wynika, iż minister Wassermann nie
            miał związku ze sprawą" - powiedział Urbaniak. Dodał, że "taki związek
            wykluczono".
            Prowizoryczny gazociąg na Bielanach został zbudowany w styczniu, kiedy
            temperatury w Krakowie sięgały poniżej minus 20 stopni C. Rura licząca 1600
            metrów została położona częściowo na gruncie, a w części podwieszona na
            słupkach i ogrodzeniach. Według "Gazety Wyborczej", gazownia zdecydowała się na
            to po interwencji koordynatora ds. służb specjalnych Zbigniewa Wassermanna,
            którego dom stoi na Bielanach. Gazeta podała, że minister dzwonił w tej sprawie
            do centrum zarządzania kryzysowego. W oświadczeniu przekazanym PAP Wassermann
            napisał, że nie interweniował w sprawie instalacji gazowej.

Prokuratura wszczęła śledztwo w tej sprawie po zawiadomieniu złożonym przez
            Powiatowego Inspektora Nadzoru Budowlanego o popełnieniu przestępstwa samowoli
            budowlanej przez Zakład Gazowniczy w Krakowie. W śledztwie przesłuchano już
            szereg świadków i przeprowadzono inne dowody.

Jak ustaliła prokuratura, prowizoryczny gazociąg zamontowano w nocy z 23 na 24
            stycznia. Tymczasem minister Wassermann interweniował w wojewódzkim sztabie
            kryzysowym 28 stycznia, ale w sprawie prądu. Interwencji ministra w sprawie
            gazu nie stwierdzono.

Obecnie prokuratura ustala, czy stwierdzona samowola budowlana, jaką był
            prowizoryczny gazociąg, nie była spowodowana stanem wyższej konieczności.

Do prokuratury dotarło w czwartek pismo radnych dzielnicy, podpisane przez 170
            osób, reprezentujących - jak napisano - wszystkie domy na Bielanach, do których
            doprowadzono gaz (służący im m.in. do ogrzewania). W piśmie twierdzą oni, że -
            ich zdaniem - gazownia działała w stanie wyższej konieczności, ponieważ brak
            gazu w sieci przy temperaturze minus 27 stopni mógł doprowadzić do zagrożenia
            ich życia i zdrowia.

Radni piszą także, iż są oburzeni tym, że do sprawy włącza się ministra
            Wassermanna, który nie miał z nią związku.
    • Gość: ja Re: Prawda o Gazecie Wyborczej. Nieznane dokument IP: *.res.pl 09.02.06, 18:29
      gdzieś też pisano że murzyni mają DNA bardziej zbliżone do zwierząt niż do
      białych ludzi...
    • jorg_z_bielitz spam 09.02.06, 18:52
      Wpiszcie sobie
      • jorg_z_bielitz Re: spam 09.02.06, 18:54
        Wpiszcie sobie w wyszukiwarkę forum nick ewitas, to zobaczycie, jaką
        problematyką ten forumowicz sie zajmuje (wychodzi, że to taki mały PiSuarek ;D)
        Oprócz tego wkleja ten link po kolei na różne fora, a to jest juz spam.

Pozdrow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka